Connect with us

رویداد های اخیر

امریکا برای یافتن شهروند خود که ۱۲ سال پیش در افغانستان مفقود شده بود، ۶ میلیون دالر جایزه می‌دهد

منتشر شده

در

ایالات متحده برای اطلاعاتی که به یافتن و بازگرداندن پاول اوربی، نویسنده امریکایی ناپدیدشده در افغانستان کمک کند، در مجموع تا شش میلیون دالر جایزه می‌دهد.

طبق اعلام دفتر تحقیقات فدرال امریکا، اوربی در ماه می ۲۰۱۴ هنگام انجام تحقیقات برای نوشتن کتابی در ولایت خوست ناپدید شد. اوربی قبل از ناپدید شدن گفته بود که ممکن است به پاکستان برود.

دارن کاکس، معاون اف‌بی‌آی، در بیانیه‌ای گفت: «بیش از یک دهه است که مأموران و تحلیلگران اف‌بی‌آی به طور خستگی ناپذیر برای یافتن پل و بازگرداندن او به خانه تلاش کرده‌اند. ما به هماهنگی با سازمان‌های همکار ادامه خواهیم داد و تمام سرنخ‌های معتبر را دنبال خواهیم کرد تا بتوانیم پاسخ‌هایی را که خانواده پل ۱۲ سال منتظر شنیدن آن بوده‌اند، در اختیارشان قرار دهیم.»

برای یافتن پل اوربی، وزارت عدلیه امریکا پنج میلیون دالر و اداره تحقیقات فدرال یک میلیون دالر جایزه در نظر گرفته اند.

رویداد های اخیر

DABS chief meets Tajikistan’s energy minister to discuss cooperation

Published

on

Abdul Haq Hamkar, Chief Executive Officer of Da Afghanistan Breshna Sherkat (DABS), has met with Tajikistan’s Minister of Energy and Water Resources Daler Juma during a visit to Tajikistan.

According to DABS, the two sides discussed increasing electricity imports from Tajikistan and expanding power transmission infrastructure between the two countries.

They also discussed a proposed 500-kilovolt transmission line from Tajikistan through Afghanistan to Iran, which they said could contribute to expanding regional power transmission networks and strengthening energy cooperation.

The meeting also covered planned energy projects in Badakhshan province and Afghanistan’s border districts. Both sides emphasized expanding cooperation to help provide a stable electricity supply to these areas.

Hamkar said energy is not only a technical requirement but also essential for the operation of hospitals, industrial development, education, and the country’s economic and social growth.

He called for further expansion of energy cooperation between Afghanistan and Tajikistan.

Continue Reading

رویداد های اخیر

حملات هوایی پاکستان بر غیرنظامیان در افغانستان؛ ریچارد بینیت خواستار پاسخ‌گویی شد

Published

on

ریچارد بینیت، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر افغانستان، در واکنش به حملات هوایی پاکستان در ولایت‌های کنر و هلمند که شماری از غیرنظامیان در آن هدف قرار گرفتند، خواستار پاسخ‌گویی شده است.

بینیت در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس پرسید که آیا این رویداد ناشی از «بی‌کفایتی، سهل‌انگاری یا چیزی بدتر از آن بوده است؟»

وی افزود که هیچ توجیهی برای وارد کردن «آسیب جبران‌ناپذیر» به غیرنظامیان وجود ندارد.

گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد گفت که این حمله به نظر می‌رسد قوانین بین‌المللی حقوق بشر و حقوق بشردوستانه را نقض کرده باشد.

دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) اعلام کرده است که در حملات هوایی روز پنجشنبه در ولایت‌های کنر و هلمند، دست‌کم ۱۰ غیرنظامی جان باخته و ۹ تن دیگر زخمی شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

چهار عضو یک خانواده در حمله هوایی در گرمسیر هلمند جان باختند

بر اساس گزارش‌های محلی، این خانواده اصالتاً از ولایت غزنی بوده و در منطقهٔ صفار یک رستوران کوچک داشته است.

Published

on

در پی حمله هوایی رژیم نظامی پاکستان در منطقهٔ صفار ولسوالی گرمسیر ولایت هلمند، چهار عضو یک خانواده «شهید» و هفت تن دیگر زخمی شده‌اند.
بر اساس گزارش‌های محلی، این خانواده اصالتاً از ولایت غزنی بوده و در منطقهٔ صفار یک رستوران کوچک داشته است.
گفته می‌شود اجساد «شهدا» و زخمیان این رویداد از سوی حکومت با یک فروند چرخ‌بال به ولایت غزنی انتقال داده شده‌اند تا زخمیان تحت درمان قرار گرفته و «شهدا» نیز به خاک سپرده شوند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!