Connect with us

تجارت

امضای قراردادها به ارزش بیش از صد میلیون دالر میان سکتور خصوصی افغانستان و قزاقستان در نشست دوجانبه شهر آستانه

منتشر شده

در

وزارت صنعت و تجارت افغانستان روز پنج‌شنبه (۱۲اسد) از امضای قراردادها به ارزش بیش از صد میلیون دالر میان سکتور خصوصی افغانستان و قزاقستان در نشست دوجانبه شهرآستانه خبرداده است.

به گفته این وزارت، نشست دوجانبه میان هیئت امارت اسلامی افغانستان به رهبری نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی و مقامات قزاقستان به رهبری سریک ژومانگارین، معاون نخست وزیر و وزیر تجارت و همگرایی آن کشور دایر گردید.

در این نشست هیئت دو طرف در رابطه به نتایج نشست‌های تواصل تجارتی و برگزاری نمایشگاه‌های قزاق – افغان، تسهیلات در عرصه ترانزیت و تجارت، بانک‌داری میان دوکشور، تکنولوژی‌های جدید مدیریت آبیاری و حفظ آب، مراکز لوژیستکی در بنادر آقینه و تورغندی، خانه‌ی تجارت قزاقستان در هرات، ترانزیت سه جانبه، هزینه حمل و نقل کالاها و آوردن تسهیلات در عرصه ترانسپورت و در مجموع افزایش سطح تجارت، سرمایه‌گذاری‌ها و امضای موافقت‌نامه‌ها بحث صورت گرفت.

در این نشست اعلان گردید که در نتیجه‌ی جلسات دو جانبه‌ی تجارتی میان سکتور خصوصی دو کشور به ارزش بیش از صد میلیون دالر قراردادها صورت گرفته است.

وزارت صنعت و تجارت افغانستان گفته است که این نشست بعد از جلسات دو جانبه‌ی تجارتی میان سکتور خصوصی دو کشور برگزار گردید.

تجارت

آریانا افغان هوايی شرکت با طیارهٔ جدید کارگو، دروازه‌های نوین تجارت هوایی را می‌گشاید

دفتر مطبوعاتی آریانا افغان هوايی شرکت گفته است که این پیشرفت، گامی مهم در مسیر نیرومندسازی تجارت و خودکفایی اقتصادی کشور به‌شمار می‌رود.

Published

on

آریانا افغان هوايی شرکت از یک پیشرفت مهم در بخش حمل‌ونقل هوایی کشور خبر داده و اعلام کرده است که قرارداد یک طیارهٔ چارتر کارگو پس از ماه‌ها تلاش نهایی شده و به‌زودی وارد کشور خواهد شد؛ اقدامی که برای تاجران ملی «یک تحول ویژه و تسهیل‌کننده» توصیف شده است.

بخت‌الرحمن شرافت، رئیس آریانا افغان هوايی شرکت، می‌گوید نهایی‌شدن این قرارداد نشانۀ تعهد عملی رهبری آریانا برای حمایت از روندهای تجارتی کشور است. او تأکید کرد: «این طیارهٔ جدید کارگو بخشی از برنامه‌های آریانا برای تقویت صادرات و ارائهٔ خدمات سریع، قابل اعتماد و رقابتی به تاجران ملی است.»

مسوولان آریانا می‌گویند با ورود این طیاره، خدمات ترانسپورت هوایی کالاهای تجارتی به‌گونه چشمگیر بهبود می‌یابد؛ انتقال اموال به‌موقع انجام خواهد شد، هزینه‌های حمل‌ونقل کاهش می‌یابد و ظرفیت صادرات کشور افزایش محسوس خواهد داشت.

به باور کارشناسان اقتصادی، این اقدام نه‌تنها سهولت‌های گسترده برای تاجران فراهم می‌سازد، بلکه نقش مهمی در رشد اقتصادی افغانستان و گسترش بازارهای صادراتی خواهد داشت.

رهبری آریانا می‌گوید این طیارهٔ کارگو، دروازه‌های تازه برای سرعت‌بخشیدن و تضمین انتقال کالاهای صادراتی و وارداتی می‌گشاید و زمینۀ یک رقابت سالم در سکتور هوایی کشور را فراهم می‌سازد.

دفتر مطبوعاتی آریانا افغان هوايی شرکت گفته است که این پیشرفت، گامی مهم در مسیر نیرومندسازی تجارت و خودکفایی اقتصادی کشور به‌شمار می‌رود.

Continue Reading

تجارت

 امارت اسلامی: بازگشایی راه‌های تجارتی با پاکستان منوط به «تضمین قوی» اسلام‌آباد است

سخنگوی امارت تأکید کرد که هدف اصلی این تصمیم، حفظ حقوق تاجران، ثبات مسیرهای ترانزیتی و جلوگیری از برخوردهای سیاسی با نیازهای اقتصادی مردم است.

Published

on

امارت اسلامی افغانستان یک‌بار دیگر موضع رسمی خود را در مورد بازگشایی راه‌های تجارتی با پاکستان اعلام کرد و تأکید نمود که این مسیرها تنها زمانی فعال خواهند شد که اسلام‌آباد تضمین واضح و قوی در مورد عدم استفاده سیاسی و فشار اقتصادی ارائه کند.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، در پیامی تازه گفته است که مسیرهای تجارت و ترانزیت میان افغانستان و پاکستان به‌گونه غیرقانونی و با هدف فشار سیاسی از سوی پاکستان بسته شده بود؛ اقدامی که به گفته او، «به مردم دو طرف زیان‌های جدی وارد کرد.»

مجاهد افزود که :« این‌که افغانستان نیازمندی‌های اساسی خود را از کشورهای متعدد دیگر تأمین می‌کند، از همین رو امارت اسلامی تصمیم گرفته است که برای گسترش تجارت و ترانزیت و به‌منظور رفاه مردم دو طرف و انجام تجارت باعزت، راه‌های تجاری با پاکستان تنها زمانی دوباره بازگشایی خواهد شد که از حکومت پاکستان اطمینان قوی به دست آید.»

به گفته او، این تضمین باید مانع آن شود که پاکستان در آینده بار دیگر از مسیرهای تجارتی به‌عنوان ابزار فشار سیاسی استفاده نکند و تجارت مشروع مردم دو کشور آسیب نبیند.

سخنگوی امارت تأکید کرد که هدف اصلی این تصمیم، حفظ حقوق تاجران، ثبات مسیرهای ترانزیتی و جلوگیری از برخوردهای سیاسی با نیازهای اقتصادی مردم است.

امارت اسلامی می‌گوید هرگونه گام برای بازگشایی این مسیرها باید در فضایی مبتنی بر احترام متقابل و همکاری دوامدار برداشته شود.

Continue Reading

تجارت

گسترش همکاری‌های هوایی میان آریانا و ترکیش ایرلاین

در پایان، هر دو طرف بر تشکیل تیم‌های مشترک تخنیکی و عملیاتی برای تقویت و گسترش شبکۀ ترانسپورت هوایی تأکید کردند.

Published

on

رئیس د آریانا افغان هوايی شرکت، بخت‌ الرحمن شرافت، به همراه هیأت همراهش با رئیس اجرائیه ترکیش ایرلاین، بلال إکشی، دیدار و گفتگو کردند تا همکاری‌های دو جانبه در بخش هوایی گسترش یابد.

شرکت هوایی آریانا می‌گوید که، در این نشست، دو طرف بر توسعه ترانسپورت هوایی، استانداردسازی خدمات مسافربری و کارگو، و تبادل تجارب تخنیکی و عملیاتی تأکید نمودند.

رئیس د آریانا افغان هوايی شرکت ضمن ستایش از تجارب بین‌المللی ترکیش ایرلاین، نقش این شرکت را در تقویت رفت‌وآمد هوایی، روابط تجارتی و گردشگری میان دو کشور مهم ارزیابی کرد.

همچنین رئیس اجرائیۀ ترکیش ایرلاین از پیشرفت‌های اخیر آریانا تقدیر نمود و تعهد سپرد که ترکیش آماده همکاری مشترک در آموزش تخنیکی، ترمیم طیارات و بهبود عملیات‌های هوایی است.

در پایان، هر دو طرف بر تشکیل تیم‌های مشترک تخنیکی و عملیاتی برای تقویت و گسترش شبکۀ ترانسپورت هوایی تأکید کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!