Connect with us

رویداد های اخیر

امیرخان متقی با سرپرست یوناما در کابل دیدار کرد

منتشر شده

در

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی با جورجت گانیون، سرپرست یوناما در افغانستان، امروز (سه‌شنبه) در کابل دیدار کرده است.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، در این دیدار درباره سفر رزماری دی‌کارلو، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور سیاسی و صلح به کابل، پیشرفت‌ها و نشست‌های آتی گروه‌های کاری مبارزه با مواد مخدر و حمایت از بخش خصوصی در چارچوب روند دوحه و دیگر موضوعات مرتبط گفتگو شده است.

خبرنامه افزوده است که آقای متقی گفته است که امارت اسلامی در گروه‌های کاری روند دوحه پیشرفت‌های قانع‌کننده‌ای داشته است، اما طرف‌های مقابل هنوز نتوانسته‌اند در زمینه معیشت جایگزین و مشکلات بانکی به دستاوردهای قابل توجهی برسند.

به گفته متقی، ضرور است که طرف‌های مربوطه نیز در این مورد گام‌های مؤثری بردارند تا در دیگر بخش‌ها نیز پیشرفت حاصل شود.

گانیون به سفر خانم رزماری دی‌کارلو در پایان این ماه اشاره کرد و خواستار همکاری در این زمینه شد.

او همچنین نتایج جلسات پیشین دو گروه‌های کاری روند دوحه را مثبت ارزیابی کرد و یادآور شد که در این زمینه توجه بیشتری خواهد شد.

رویداد های اخیر

امارت اسلامی از ایتالیا خواست عاملان سوزاندن سه مهاجر افغان را به پنجه قانون بسپارد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی از مقام‌های مسئول ایتالیا خواسته است که عاملان رویدادی را که در آن سه مهاجر افغان در یک پمپ‌استیشن در منطقه امیندولارا، واقع در ولایت کالابریا در جنوب ایتالیا، در نتیجه آتش‌زدن عمدی یک موتر جان باختند، به پنجه قانون بسپارند.

عبدالقهار بلخی، سخنگوی وزارت خارجه در بیانیه‌ای از مقام‌های ایتالیایی خواسته است عاملان این رویداد را بازداشت و برای تأمین حقوق قربانیان و خانواده‌های آنان و تحقق عدالت، اقدامات لازم را روی دست گیرند.

آقای بلخی همچنین بر اهمیت حفاظت از جان، کرامت، امنیت و حقوق اساسی مهاجران افغان مقیم ایتالیا و سایر کشورها تأکید کرده و ابراز امیدواری نموده است که برای جلوگیری از تکرار چنین رویدادهای دردناک، تدابیر مؤثر اتخاذ شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیلزاد: گسترش اتصال آسیای مرکزی و جنوبی می‌تواند امنیت و رفاه بیشتری را به ارمغان بیاورد

Published

on

زلمی خلیلزاد، نماینده پیشین ایالات متحده در امور صلح افغانستان، گفته است که افزایش اتصال در بخش‌های ترانسپورت، ارتباطات و انرژی میان آسیای مرکزی و آسیای جنوبی می‌تواند به دگرگونی هر دو منطقه کمک کند.

خلیلزاد در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اظهار داشت که این امر می‌تواند زمینه‌ساز امنیت و رفاه بیشتر برای کشورهای دو منطقه شود.

او این مطلب را در واکنش به برگزاری دور دوم گفتگوهای ترمذ بیان کرده است که قرار است فردا (پنجشنبه) در ازبیکستان آغاز شود.

قرار است رئیس عمومی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان در این نشست اشتراک کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

روبیو: حداقل پنج کشور مایل به پذیرش پناهجویان افغان در قطر هستند

Published

on

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، گفته است که حداقل پنج کشور تمایل خود را برای پذیرش پناهجویان افغان سرگردان در قطر ابراز کرده‌اند.

روبیو روز سه‌شنبه در حضور قانونگذاران گفت که دولت نمی‌خواهد افغان‌های ساکن در کمپ السیلیه در دوحه را مجبور به بازگشت به افغانستان کند و با چندین کشور در مورد اسکان مجدد آنان در حال مذاکره بوده است.

روبیو گفت: «ما آشکارا در حال حاضر تحت دستورالعملی عمل می‌کنیم که ورود افغان‌ها به ایالات متحده را ممنوع می‌کند.» وی افزود که مقامات روزانه برای تشخیص گزینه‌های اسکان مجدد در کشور ثالث تلاش می‌کنند.

بیش از ۱۱۰۰ افغان در  کمپ السیلیه در دوحه بسر می‌برند.

گریس منگ، عضو مجلس نمایندگان امریکا، در جلسه استماعیه نگرانی‌ خود را در مورد گزارش‌ها مبنی بر احتمال انتقال برخی از آنان به کشورهایی که با چالش‌های امنیتی یا بشردوستانه هستند، مطرح کرد، از جمله کانگو.

روبیو در پاسخ گفت که معتقد نیست هیچ یک از کشورهای مورد نظر مناطق جنگی باشند، اما تأکید کرد که هیچ کشور واحدی احتمالاً همه افغان‌ها را نخواهد پذیرفت.

روبیو گفت: «فکر نمی‌کنم یک کشور وجود داشته باشد که همه ۱۰۰۰ نفر را بپذیرد.» او افزود که ایالات متحده به دنبال کشورهایی است که مایل به تقسیم مسئولیت و ارائه گزینه‌های اسکان مجدد قابل قبول برای پناهجویان باشند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!