Connect with us

رویداد های اخیر

اولین محموله کمک‌های بشردوستانه چین به کابل رسید

منتشر شده

در

چین اولین محموله کمک‌های بشردوستانه خود را پس از سقوط حکومت پیشین، شام روزگذشته (چهارشنبه ۷میزان) به افغانستان فرستاده است.

وانگ یی، سفیر چین در کابل، در حساب تویتراش گفته است که این کمک‌ها شامل کمپل و لباس گرم می‌شود.

وی افزوده است که این کمک‌ها نشان‌دهنده دوستی عمیق مردم چین با مردم افغانستان است.

وی درحساب تویتراش نگاشته است:”این کمک‌ها نشان دهنده دوستی عمیق مردم چین با مردم افغانستان است و نشان دهنده نقش چین به عنوان یک کشور مهم است.”

وزارت مهاجرین امارت اسلامی نیز با نشر خبرنامه‌ای اعلام کرده است که کمک‌های چین شامل چهار هزار تخته کمپل و سه هزار و ۷۸۰ جوره جاکت است. این وزارت خاطرنشان کرده است که این کمک‌ها به بی‌جا شده‌گان توزیع خواهد شد.

این وزارت گفته است که کشور چین از ادامه کمک‌های بشردوستانه خود به افغانستان اطمینان داده و گفته است که این کشور به خاطر بهبود وضعیت زند‌ه‌گی مردم افغانستان آماده همکاری است.

با تشدید جنگ، میلیون‌ها خانواده از سراسر کشور بی‌جا شده و به نقاط نسبتاً امن کشور پناه بردند.

این درحالی است که پنج میلیون بیجا شده داخلی به کمک‌های فوری در افغانستان نیازد جدی دارند.

سازمان عفو بین‌الملل می‌گوید، باید جامعه جهانی بر کمک‌های دومدار این بیجا شده‌ها تعهد داشته باشد.

همزمان با این وزارت مهاجرین و می‌گوید، نزدیک به یک میلیون شهروند شامل بیجا شده‌های داخلی است، که این وزارت در برنامه‌های مشخص به آنان همکاری می‌کند.

رویداد های اخیر

رویداد ترافیکی در بدخشان جان ۱۲ تن را گرفت و سه زخمی برجا گذاشت

Published

on

سخنگوی قوماندانی امنیه بدخشان می‌گوید که در پی یک حادثه ترافیکی در ولسوالی ارغنجخواه این ولایت، ۱۲ تن جان باخته و سه تن دیگر به‌شدت زخمی شده‌اند.

احسان‌الله کامگار افزود که این رویداد ظهر امروز (شنبه) در ساحه «سمدر» ولسوالی ارغنجخواه رخ داده است.

به گفته وی، قربانیان این حادثه شامل مردان، زنان و کودکان می‌باشند.

او تصریح کرد که این رویداد زمانی رخ داد که یک عراده موتر نوع فلانکوچ، به‌دلیل خرابی سرک از مسیر منحرف شده و به دره سقوط کرده است.

زخمیان این حادثه برای تداوی به مراکز صحی منتقل شده‌اند و وضعیت صحی برخی از آنان وخیم گزارش شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان به سرمایه‌گذاران خارجی اقامت یک الی۱۰ ساله می‌دهد

Published

on

کمیسیون اقتصادی در نشست خود امروز (شنبه) موضوع اعطای اقامت یک ساله تا ۱۰ ساله به سرمایه‌گذاران خارجی را تایید کرده است.

کمیته مربوط موظف شده است تا با در نظرداشت میزان سرمایه‌گذاری، مدت اقامت را دسته‌بندی نماید.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پولیس ترافیک موترهای جدید دریافت کرد

Published

on

وزارت امور داخله از تحویل‌دهی تعدادی موترهای جدید و مدرن به ریاست عمومی پولیس ترافیک خبر داده است.

این وزارت در خبرنامه‌ای نوشته است موترهای جدید که دارای رنگ، علامت و تجهیزات مدرن ویژه پولیس ترافیک می‌باشند، نقش مؤثری در تأمین نظم ترافیکی در شهرها و جاده‌های اصلی، پیشگیری از حوادث و ارائه خدمات سریع به مردم خواهند داشت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!