Connect with us

رویداد های اخیر

اشتراک هیأت اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان در سومین فورم سرمایه‌گذاری ترکمنستان

منتشر شده

در

هیأت اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان به ریاست سید کریم هاشمی، رئیس عمومی این اتاق، در سومین فورم سرمایه‌گذاری ترکمنستان در شهر عشق‌آباد، پایتخت این کشور، شرکت کرد.

این فورم به تاریخ اول اکتوبر ۲۰۲۶ به دعوت رسمی وزارت اقتصاد ترکمنستان برگزار شد و در آن هیأت‌های رسمی، نمایندگان نهادهای اقتصادی و تجارتی، تاجران و سرمایه‌گذاران کشورهای مختلف حضور داشتند.

براساس خبرنامه اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، در این نشست درباره فرصت‌های سرمایه‌گذاری، ظرفیت‌های اقتصادی و راه‌های گسترش همکاری‌های تجارتی و اقتصادی میان کشورهای اشتراک‌کننده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان می‌گوید، حضور هیأت این اتاق در این فورم، فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان، جذب سرمایه‌گذاری، گسترش بازارهای صادراتی و تقویت روابط تجارتی و اقتصادی با ترکمنستان و سایر کشورهای منطقه فراهم کرده است.

در حاشیه این نشست، آقای هاشمی از رئیس اتاق تجارت و صنایع ترکمنستان دعوت کرد تا در رأس یک هیأت تجارتی و اقتصادی به افغانستان سفر کند.

این دعوت در دیدار دو طرف در شهر عشق‌آباد صورت گرفته و مورد استقبال رئیس اتاق تجارت و صنایع ترکمنستان قرار گرفته است.

قرار است رئیس اتاق تجارت و صنایع ترکمنستان در ماه نومبر ۲۰۲۶ در رأس یک هیأت تجارتی و اقتصادی به افغانستان سفر کند.

رویداد های اخیر

قاآنی: از افغانستان تا یمن و از ایران تا لبنان، کمربند دفاع و عزت را محکم کنیم

Published

on

اسماعیل قاآنی، قوماندان نیروی قدس سپاه پاسداران ایران، خواستار تقویت «کمربند دفاع، استقلال‌طلبی و عزت» از افغانستان تا یمن و از ایران تا لبنان شده است.

قاآنی در مراسمی در تهران گفت: «باید کمربند دفاع، استقلال‌طلبی و عزت را از افغانستان تا یمن و از ایران تا غزه و لبنان در سراسر جهان اسلام محکم کنیم.»

او همچنین مدعی شد که محور مقاومت با وجود کشته‌شدن شماری از قوماندانان اش، به مسیر خود ادامه می‌دهد.

قوماندان نیروی قدس سپاه همچنین گفت که امریکا با وجود امکانات و تجهیزات گسترده، از عراق اخراج شده و در برابر ایران نیز با شکست روبه‌رو شده است.

قاآنی افزود که امریکا تصور می‌کرد می‌تواند ایران را ظرف چهار روز یا حداکثر دو هفته وادار به تسلیم کند، اما با شرایطی متفاوت از محاسبات خود مواجه شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر مهاجرت بلجیم: مجرمان افغان پس از سپری کردن محکومیت‌شان باید به افغانستان برگردند

Published

on

آنیلین فان بوسویت، وزیر پناهندگی و مهاجرت بلجیم، گفته است افغان‌هایی که در این کشور مجرم شناخته شده اند و اقامت قانونی ندارند، باید پس از سپری کردن دوره محکومیت‌شان به افغانستان بازگردانده شوند.

وان بوسویت گفت: «نمی‌خواهم این افراد پس از آزادی، آزادانه در کشور ما گشت‌وگذار کنند.»

او افزود که گفتگو با امارت اسلامی افغانستان درباره بازگرداندن این افراد، به معنای حمایت از امارت اسلامی نیست.

این مقام بلجیمی گفت: «مجرمان افغان که به‌گونه غیرقانونی در این کشور اقامت دارند و در زندان به سر می‌برند، از جمله افرادی که به دلیل تجاوز جنسی به افراد زیر سن قانونی محکوم شده‌اند، باید پس از پایان دوره محکومیت‌شان به افغانستان بازگردانده شوند.»

وان بوسویت تأکید کرد که تماس‌ها با امارت اسلامی با هدف رسیدگی به نگرانی‌های امنیتی، از جمله تأمین امنیت زنان و دختران در بلجیم، انجام می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

لیتوانیا ۳۵ مهاجر افغان و عراقی را بازداشت کرد

Published

on

مقام‌های لیتوانیا اعلام کرده‌اند که ۳۵ مهاجر افغان و عراقی را پس از عبور غیرقانونی از مرز بلاروس، در این کشور بازداشت کرده‌اند.

اداره نیروهای سرحدی دولتی لیتوانیا گفته است که این افراد شام پنجشنبه پس از عبور از مرز، در منطقه وارنا شناسایی و در یک عملیات گسترده توسط نیروهای مرزی، نیروهای ویژه و پولیس بازداشت شدند.

به گفته این اداره، تمامی بازداشت‌شدگان مرد و حدود ۲۰ تا ۳۰ ساله بودند. ۱۱ تن از آنان اسناد هویتی داشتند و سایرین فاقد اسناد بودند.

مقام‌های لیتوانیا گفته‌اند که تاکنون ۲۹ تن از این مهاجرین به بلاروس بازگردانده شده‌اند. بررسی قضیه پنج تن دیگر ادامه دارد و یک مهاجر نیز به دلیل مشکلات صحی برای معاینه به مرکز صحی منتقل شده است.

اداره نیروهای سرحدی لیتوانیا می‌گوید از آغاز سال جاری میلادی تاکنون، از ورود غیرقانونی یک هزار و ۶۶۱ مهاجر از مسیر بلاروس به این کشور جلوگیری شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!