Connect with us

رویداد های اخیر

ایالات متحده امریکا به کشتن ۱۲ غیر نظامی در افغانستان اعتراف کرد

منتشر شده

در

وزارت دفاع ایالات متحده امریکا روز سه شنبه ( ۵ میزان) با نشر گزارشی اعتراف کرد که نظامیان امریکا در سال ۲۰۲۱ میلادی ۱۲ غیر نظامی در افغانستان کشته شده اند.

وزارت دفاع امریکا در این گزارش گفته است ارزیابی پنتاگون نشان می‌دهد که در اثر عملیات نظامیان این کشور نزدیک به ۱۲ غیرنظامی در افغانستان کشته و نزدیک به پنج غیرنظامی دیگر زخمی شده اند.

بر اساس این گزارش، تمام این کشتارها در افغانستان رخ داده است.

بر اساس گزارش وزارت دفاع امریکا، یک غیرنظامی به تاریخ هشتم جنوری ۲۰۲۱ در حملهٔ هوایی امریکا در ولایت هرات کشته شد و یک غیرنظامی به تاریخ ۱۱ اگست در ولایت کندهار کشته شد. دو غیرنظامی به تاریخ ۱۸ جنوری ۲۰۲۱ در کندهار نیز زخمی شدند.

پیش از این، پنتاگون اعتراف کرده بود که در جریان روند خروج نیروهای ایتلاف به رهبری امریکا، ۱۰ غیرنظامی به شمول هفت کودک که همه اعضای یک خانواده بودند، در اثر حملهٔ طیاره بدون پیلوت ایالات متحده در کابل کشته شدند.

وزارت دفاع ایالات متحده گفته است که در حملهٔ ۲۹ اگست ۲۰۲۱ طیاره‌ بدون پیلوت در کابل که گمان می‌رفت بر یک موتر مربوط به گروه داعش صورت گرفته، یک اشتباه غم انگیز بود. اما تاکید کرد که این وزارت هیچ قانونی را نقض نکرده است.

علاوه بر آن، نظامیان ایالات متحده اعتراف کرده اند که در حملهٔ هوایی امریکا یک غیرنظامی در منطقهٔ قونیو بارو واقع در سومالیا، به تاریخ اول جنوری ۲۰۲۱ زخمی شد.

کانگرس ایالات متحده از سال ۲۰۱۸ به این سو، وزارت دفاع امریکا را ملزم ساخته است تا سالانه گزارشی را در مورد غیرنظامیان که در اثر عملیات نظامیان این کشور در سایر کشورهای جهان کشته و زخمی می شوند، تهیه کند. اما بخشی از این گزارش، مخفی می‌باشد.

بر اساس ارزیابی مجدد پنتاگون،‌ بین سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ میلادی، ۱۰ غیرنظامی بیشتر در سوریه کشته و ۱۸ غیرنظامی زخمی دیگر شدند.

اما ارزیابی سازمان‌های غیرحکومتی نشان می‌دهد که شماری بیشتر غیرنظامیان در اثر حملات هوایی ایالات متحده در مناطق جنگ زده کشته و زخمی شده اند.

سازمان غیرحکومتی موسوم به ایروارس” Airwars ” که تلفات غیرنظامیان توسط حملات هوایی در سراسر جهان را فهرست می‌کند، در گزارش ماه می سال روان میلادی گفت که در اثر عملیات هوایی امریکا تنها در سوریه بین ۱۵ تا ۲۷ غیرنظامی کشته شدند.

لوید آستین،‌ وزیر دفاع امریکا، طی یادداشتی در جنوری ۲۰۲۲ از نظامیان کشورش خواست تا برای جلوگیری از تلفات غیرنظامیان اقدامات بیشتر را روی دست بگیرند. این تقاضای آستین پس از چندین بد نامی مرگبار قوای امریکایی صورت گرفت که شهرت نظامیان امریکا را خدشه‌دار کرد.

آستین در جنوری ۲۰۲۲ در این یادداشت خطاب به نظامیان تحت امرش گفت که محافظت از غیرنظامیان یک اقدام “ضروری استراتژیک و اخلاقی” می‌باشد.

رویداد های اخیر

تأکید محمد یعقوب مجاهد بر فراگیری علوم عصری و دینی

Published

on

محمد یعقوب مجاهد، وزیر دفاع امارت اسلامی افغانستان، در سفرش به ولایت کندهار بر فراگیری علوم عصری و دینی تأکید کرده است.

او در مراسم فراغت در یک مدرسه در کندهار گفت: «از شما می‌خواهم که از مکاتب و مدارس حمایت کنید؛ نگذراید فرزندان تان بی‌تعلیم باشند. هر نوع علم را بیاموزید، چه عصری و چه دینی.»

وزیر دفاع تأکید کرد که امارت اسلامی در خدمت مردم قرار دارد، چنانچه شماری نیروها از سرحدات و شماری دیگر از جان و مال مردم حفاظت می‌کنند.

از سوی دیگر، ملا تاجمیر جواد، معاون اول ریاست عمومی استخبارات، به مناسبت فراغت طلاب جامعه مصباح‌العلوم گفته است که افغانستان در طول تاریخ همواره یکی از مراکز بزرگ علوم دینی بوده است.

آقای جواد افزوده است که افغانستان در چارچوب مکتب علمی ـ فکری ماوراءالنهر و مکتب علمی و فکری دیوبند، مراکز بزرگ دینی ـ علمی، شخصیت‌های برجسته دینی و آثار علمی ارزشمند در اختیار دارد و این روند همچنان ادامه دارد.

به گفته او، امروز در افغانستان ده‌ها هزار مدرسه فعال است و ده‌ها هزار جوان در آن‌ها به آموزش و تحصیل مشغول‌ اند و امارت اسلامی افغانستان به‌طور کلی به علوم دینی و علوم عصری توجه ویژه دارد.

وی تصریح کرده است که امارت اسلامی بر اصلاح نصاب مدارس و مراکز عصری، بهبود اصول و شیوه‌های تدریس، ایجاد نظم و انضباط و در مجموع ارتقای کیفیت تمام علوم دینی و عصری کار می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امریکا دومین محموله هلیکوپتر‌های بلک‌هاک افغانستان را به کشور پیرو تحویل داد

Published

on

ایالات متحده امریکا دومین محموله هلیکوپترهای UH-60A+  بلک‌هاک را که توسط نیروهای حکومت پیشین افغانستان استفاده شده بود، به کشور پیرو تحویل داده است.

این هلیکوپترها بخشی از تجهیزات نظامی بود که پس از روی‌کار آمدن امارت اسلامی در سال ۲۰۲۱، به ازبیکستان منتقل شد.

در آن زمان، ۲۲ طیاره بال ثابت و ۲۴ هلیکوپتر از افغانستان به ازبیکستان منتقل شده بود.

امارت اسلامی بارها خواهان بازگرداندن این تجهیزات شده‌است، اما تاشکند این درخواست را نپذیرفته است.

در ماه فبروری ۲۰۲۵، ازبیکستان هفت هلیکوپتر بلک هاک افغانستان را به امریکا سپرد.

 

 

 

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

څار: نشست منطقه‌ای ایران در مورد افغانستان

Published

on

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!