Connect with us

رویداد های اخیر

بازداشت مظنون افغان در حمله بر نیروهای گارد ملی در واشنگتن

براساس گزارش رویترز، مهاجم رحمان‌الله لکانوال تبعۀ افغانستان است که در سال ۲۰۲۱ وارد ایالات متحده شده بود.

منتشر شده

در

مقام‌های امریکایی می‌گویند یک مظنون افغان در پیوند به حمله بر دو عضو گارد ملی ایالات متحده در واشنگتن بازداشت شده است؛ رویدادی که نزدیک به دو بلاک دورتر از قصر سفید رخ داده است.

به‌گفتۀ جفری کارول، معاون اجرایی ریاست پولیس متروپولیتن، این دو سرباز گارد ملی ویست‌ویرجینیا حوالی ساعت ۲:۱۵ پس از چاشت روز چهارشنبه هنگامی آماج تیراندازی قرار گرفتند که در یک گشت امنیتی در چهارراه ۱۷ و آی استریت ایفای وظیفه می‌کردند. شهردار واشنگتن، موریل باوزر، این رویداد را یک «حملۀ هدفمند» توصیف کرده است.

به‌دنبال حمله، سایر اعضای گارد ملی که در محل حضور داشتند، تیراندازی کرده و مهاجم را زخمی نمودند. او هم‌اکنون در بازداشت قرار دارد.

مقام‌های عدلی امریکا به رویترز گفته‌اند که این رویداد به عنوان «اقدام احتمالی تروریستی» نیز زیر بررسی قرار دارد.

براساس گزارش رویترز، مهاجم رحمان‌الله لکانوال تبعۀ افغانستان است که در سال ۲۰۲۱ وارد ایالات متحده شده بود. با این حال، نهادهای فدرالی امریکا از جمله اف‌بی‌آی و وزارت امنیت داخلی تاکنون این اطلاعات را به‌گونه رسمی تأیید نکرده‌اند.

هویت دو سرباز زخمی‌شده فاش نشده است؛ اما مقام‌ها می‌گویند هر دو در وضعیت وخیم قرار دارند.

پاتریک موریسی، والی ویست‌ویرجینیا، در آغاز روز چهارشنبه به‌گونه اشتباهی از مرگ این نیروها خبر داده بود؛ اما بعداً این موضوع تصحیح شد.

کاش پاتل، رئیس اف‌بی‌آی، در پیامی از مردم خواسته است برای بهبودی این نیروهای زخمی دعا کنند:«این جنگجویان شجاع برای حفاظت از مردم امریکا در قلب پایتخت ایفای وظیفه می‌کردند.»

در پی تیراندازی، قصر سفید برای مدتی کوتاه به حالت قرنطین درآمد، اما حوالی ساعت ۵ پس از چاشت محدودیت‌ها برداشته شد.

این رویداد در حالی رخ می‌دهد که هزاران نیروی گارد ملی در ماه‌های اخیر به‌عنوان بخشی از طرح ضد‌جرم رئیس‌جمهور ترمپ در واشنگتن مستقر شده‌اند.

رویداد های اخیر

قرارداد استخراج معدن نمک هرات با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ میلیون دالر امضا شد

According to the ministry, the project covers an area of 9.7 square kilometers and involves an investment of approximately $20.045 million. The contract has been awarded for a period of 15 years.

Published

on

وزارت معادن و پترولیم افغانستان قرارداد استخراج و پروسس بلاک دوم معدن نمک ساحه نمکسار ولسوالی غوریان ولایت هرات را با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ میلیون دالر امریکایی امضا کرد.

این قرارداد امروز پنجشنبه میان هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، و شرکت استخراج و پروسس معادن ریدگولد آسیا به امضا رسید. بر اساس معلومات وزارت، این پروژه مساحتی حدود ۹.۷ کیلومتر مربع را در بر می‌گیرد و ارزش سرمایه‌گذاری آن به ۲۰ میلیون و ۴۵ هزار دالر امریکایی می‌رسد.

وزیر معادن و پترولیم در مراسم امضای قرارداد، این پروژه را برای توسعه بخش معادن کشور مهم خواند و گفت که قرارداد برای مدت ۱۵ سال و با نرخ رویالتی ۱۵۰۰ افغانی در هر تُن نمک منعقد شده است.

او تأکید کرد که شرکت قراردادی مکلف است تمامی فعالیت‌های خود را مطابق قانون معادن، مقررات نافذ و تعهدات مندرج در قرارداد پیش ببرد.

وزارت معادن و پترولیم همچنین اعلام کرد که شرکت ریدگولد آسیا افزون بر پرداخت رویالتی، متعهد شده است ۹۳۰ هزار دالر امریکایی را در بخش‌های مختلف خدمات اجتماعی هزینه کند.

به گفته این وزارت، شرکت یادشده موظف است معیارهای حفاظت از محیط زیست را نیز رعایت کند.

اجرای این پروژه زمینه کار را برای حدود ۱۰۰ نفر را فراهم خواهد کرد.

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

بلاروس: تنش میان افغانستان و پاکستان می‌تواند زمینه گسترش افراط‌گرایی در منطقه را فراهم کند

Published

on

ویکتور خرنین، وزیر دفاع بلاروس، هشدار داده است که ادامه تنش‌ها و درگیری‌ها میان افغانستان و پاکستان می‌تواند به بروز بحران انسانی و موج‌های مهاجرتی منجر شود و زمینه نفوذ ایدئولوژی‌های افراطی و گروه‌های تروریستی به کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی را فراهم کند.

خرنین این اظهارات را در نشست شورای وزیران دفاع سازمان پیمان امنیت جمعی در مسکو مطرح کرد. او گفت که وضعیت امنیتی در حوزه مسئولیت این سازمان نسبت به سال گذشته بهبود نیافته و تهدیدهای جدیدی در آسیای مرکزی در حال شکل‌گیری است. وی همچنین به تحولات اخیر در ایران به عنوان یکی از چالش‌های امنیتی منطقه اشاره کرد.

وزیر دفاع بلاروس از کشورهای عضو این سازمان خواست مشارکت خود را در تمرینات نظامی و برنامه‌های آموزشی مشترک افزایش دهند و همکاری‌های امنیتی و نظامی خود را با کشورهای همسو گسترش دهند.

سازمان پیمان امنیت جمعی یک ائتلاف نظامی به رهبری روسیه است که در سال ۲۰۰۲ تأسیس شد و کشورهای روسیه، بلاروس، قزاقستان، قرغیزستان، تاجیکستان و ارمنستان در آن عضویت دارند.

کشورهای منطقه، از جمله روسیه، بارها نسبت به تهدیدهای امنیتی احتمالی ناشی از افغانستان ابراز نگرانی کرده‌اند. با این حال، امارت اسلامی این نگرانی‌ها را رد کرده و همواره تأکید کرده است که اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه هیچ کشور دیگری استفاده شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

صدراعظم ایتالیا می‌گوید از قتل «وحشتناک» چهار کارگر مهاجر شوکه شده است

Published

on

جورجیا ملونی، صدراعظم ایتالیا، قتل چهار کارگر مهاجر در جنوب ایتالیا را محکوم و این جنایت را «وحشتناک» توصیف کرده است. او متعهد شد که عاملان این حادثه محاکمه خواهند شد.

ملونی در بیانیه‌ای که روز چهارشنبه در ایکس منتشر شد، از بازداشت مظنونان این حادثه استقبال کرده و بر لزوم تحقیقات کامل تأکید کرده است.

او گفت: «ایتالیا در مواجهه با خشونت و وحشیگری عقب‌نشینی نمی‌کند. ضروری است که این جنایت وحشتناک به طور کامل روشن شود و همه عاملان آن به دست عدالت سپرده شوند.»

تصاویر کمره‌های امنیتی نشان می‌دهد که دو نفر یک موتر را در یک تانک تیل در کالابریا آتش می‌زنند. سه نفر از جان باختگان افغان و نفر چهارم پاکستانی بود.

وزارت امور خارجه امارت اسلامی از حکومت ایتالیا خواسته است تا عاملان این حادثه را به سزای اعمال شان برسانند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!