Connect with us

رویداد های اخیر

برنامه حکومت برای بهبود وضعیت شهر کابل

منتشر شده

در

سرپرست شهرداری کابل در یک نشست خبری می‌گوید که برنامه‌های فراگیر برای رسیده‌گی به چالش‌های شهری و ارایه خدمات اثر گذار برای شهروندان در حال عملی شدن است و ابتکار برداشتن موانع و دیوارهای سمنتی بخشی از این برنامه‌ها است.

وی تاکید می‌ورزد که معضل ساخت و ساز بلند منزل‌ها و غضب زمین چالش بزرگی است که در دراز مدت به آن رسیده‌گی جدی صورت خواهد گرفت.

مولوی حمدالله نعمانی، سرپرست شهرداری کابل، در این باره گفت:” بررسی‌های ساختمانی و غضب زمین در گذشته یک فساد و مافیای بسیار قوی بوده که به آن رسیده‌گی می‌شود و حال این اقدام را بخاطر سو استفاده فرصت طلبان انجام نمی‌دهیم و با آغاز کار تمامی اداره‌ها که مرتبط به این قضایا استند بررسی‌ها از قانون شکنی‌ها را آغاز می‌کنیم.”

سرپرست شهرداری کابل تاکید می‌ورزد که همزمان با تغییر وضعیت سیاسی، کار روی بیش از صد پروژه توسعه‌ای که از سوی تمویل کنندگان متوقف شده، تلاش‌ها بر این است تا این تمویل کنندگان برای تمویل این پروژه‌های نیم کاره بار دیگر اقدام کنند.

نعمانی در این باره گفت:”با کشورهای دونر بیش از صد پروژه شهرداری کابل که پیش از این تفاهم شده بود، کار آن متوقف شده است و ما در تماس با این دونرها استیم و تا حال موفق نشده ایم که کار این پروژه ها را ادامه دهیم و جواب منفی هم نگرفته ایم ازاین دونرها.”

برداشتن موانع از بخش‌های گونه گون شهر و ادامه این روند روی حل چالش‌های شهری اثر گذار بوده و سرپرست شهرداری کابل بر نهایی شدن این اقدام تاکید می ورزد.

نعمانی افزود:”ما موانع را که شهر را بد رنگ کرده بود بیشتر اطراف سکتورهای امنیتی که دیوارهای سمنتی بود دور کردیم و اشخاصی که موانع گذاشته اند برای شان اعلام کرده ایم تا موانع را دور کنند و در غیر آن موانع را ما دور می‌کنیم و مصرف شهرداری را این اشخاص باید بپردازند.”

این گفته‌ها درحالی ابراز می‌شوند که پیش از این جلوگیری از قانون شکنی‌ها در بخش ساخت بلند منزل‌ها و غضب زمین‌های دولتی در نظام گذشته همواره انتقاد برانگیز بوده است.

 حال دیده شود که دولت کنونی تا چه اندازه خواهند توانست تا روند کاری شهرداری کابل را به گونهء قانون مند و مطابق به نیازمندی‌های مردم به پیش خواهد برد.

رویداد های اخیر

ازبیکستان و قزاقستان درباره همکاری‌های دو جانبه پیرامون افغانستان گفتگو کردند

Published

on

عصمت‌الله ایرگاشف، نماینده ویژه رئیس جمهور ازبیکستان در امور افغانستان، روز سه‌شنبه با بیبوت آتامکولوف، سفیر قزاقستان در ازبیکستان، دیدار کرد تا درباره همکاری‌های دوجانبه پیرامون افغانستان گفتگو کنند.

طبق بیانیه‌ای که توسط وزارت امور خارجه ازبیکستان منتشر شد، دو طرف بر تعهد خود برای حفظ گفتگوهای منظم با هدف رسیدگی به مسئله افغانستان تأکید کردند.

آتامکولوف از تلاش‌های ازبیکستان برای کمک به شکل‌دهی به یک موضع منطقه‌ای واحد در مورد افغانستان قدردانی کرد.

این دیدار همچنین شامل گفتگو در مورد مشارکت افغانستان در ابتکارات اتصال منطقه‌ای، به ویژه اجرای پروژه خط آهن افغان ترانس بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان و قزاقستان بر اهمیت ثبات در افغانستان و پروژه‌های اتصال منطقه‌ای تأکید کردند

Published

on

پاکستان و قزاقستان بر اهمیت صلح و ثبات در افغانستان تأکید کرده و آن را یک ضرورت کلیدی برای پیشبرد همکاری‌های منطقه‌ای خواندند.

این بیانیه مشترک پس از سفر قاسم جومارت توقایف، رئیس جمهور قزاقستان، به اسلام آباد بیان شده است.

طبق اعلامیه، رهبران دو کشور تأکید کردند که خاک افغانستان نباید برای فعالیت‌هایی که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کند، استفاده شود. آنها همچنین توافق کردند که ادغام افغانستان در طرح‌های اقتصادی و اتصال منطقه‌ای به نفع مردم افغانستان و منطقه خواهد بود.

اسلام آباد و آستانه همچنان تعهد خود را برای گسترش دهلیزهای ترانسپورتی، از جمله مسیرهای قزاقستان-ترکمنستان-افغانستان-پاکستان، قزاقستان-ازبیکستان-افغانستان-پاکستان و قزاقستان-قرغیزستان-چین-پاکستان، مجدداً ابراز کردند.

طبق بیانیه، شهباز شریف، صدراعظم پاکستان، از پیشنهاد رئیس جمهور توقایف برای اتصال آسیای مرکزی و جنوبی از طریق خط آهن افغان ترانس استقبال کرد. علاوه بر این، هر دو طرف به ادارات مربوطه خود دستور دادند تا توسعه خط آهن قزاقستان-ترکمنستان-افغانستان-پاکستان مورد بررسی قرار گیرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزارت عدلیه امریکا برای رحمن الله لکنوال درخواست مجازات اعدام می‌کند

Published

on

وزارت عدلیه ایالات متحده اعلام کرده است که قصد دارد برای رحمن الله لکنوال، مردی که متهم به تیراندازی به دو عضو گارد ملی در نزدیکی قصر سفید است، درخواست مجازات اعدام کند.

لکنوال در هفته جاری در محکمه فدرال حاضر شد و از اعتراف به ۹ اتهام، از جمله قتل درجه یک، خودداری کرد.

سارنوالان به قاضی گفتند که در حال پیگیری اتهاماتی که منجر به حکم اعدام خواهد شد، هستند.

لکنوال پیش از نقل مکان به ایالات متحده در سال ۲۰۲۱، با ادارات امریکا در افغانستان کار کرده بود.

او به ظن تیراندازی بر دو عضو گارد ملی امریکا که یکی از آنان جان باخته، بازداشت شده است.

جلسه بعدی محاکمه لکنوال قرار است در ماه می برگزار شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!