Connect with us

رویداد های اخیر

بریتانیا کمک ۱۰۰ میلیون دالری به مردم افغانستان اعلام کرد

منتشر شده

در

لیز تراس، وزیر خارجه بریتانیا اعلام کرد که کشوراش بسته کمک ۷۵ میلیون پوندی معادل ۱۰۰ میلیون دالر را برای کمک به ۱.۸ میلیون افغان اختصاص داده است.

لیز تراس امروز (یک‌شنبه، ۲۱ قوس) در جریان نشست سران هفت  کشور اقتصادی از این بسته کمکی به عنوان کمک عاجل با مردم افغانستان یاد کرده است.

خانم تراس گفت:” بریتانیا در زمستان امسال کمک های بشردوستانه در افغانستان ارائه می کند. بودجه اعلام شده امروز جان ها را نجات می دهد، از زنان و دختران محافظت می کند و از ثبات در منطقه حمایت می کند. ما مصمم هستیم که تمام تلاش خود را برای مردم افغانستان انجام دهیم.”

به گفته خانم تراس نهادهای کمک رسان، آنهایی را که بیشتر در معرض خطر هستند، از جمله خانواده‌های تحت سرپرستی زنان و افراد معلول، اولویت‌بندی خواهند کرد.

این پول صرف تهیه مواد غذایی، مواد بهداشتی، سرپناه و آب خواهد شد.

درهمین حال دیوید بیزلی، مدیر اجرایی برنامه‌ی جهانی غذا گفته است: “آن‌چه ما در حال حاضر می‌بینیم، دل‌خراش است. ۲۳ میلیون نفر در کشوری که به دلیل خشک‌سالی، درگیری و بحران اقتصادی فلج شده، با گرسنه‌گی شدید روبرو استند.”

به گفته‌ای تراس، این بودجه بخشی از تعهدات ۲۸۶ میلیون پوندی بریتانیا است که در جریان سال جاری تعهد کرده بود.

نشست وزیران گروه جی هفت در شهر لیورپول برگزار شده بود.

رویداد های اخیر

شمار جان باختگان حمله نظامیان پاکستانی بر سپین بولدک به پنج نفر افزایش یافت

Published

on

منابع به آریانا نیوز می‌گویند که شب گذشته در حمله نظامیان پاکستانی بر ولسوالی سپین بولدک ولایت کندهار، پنج غیرنظامی جان باخته و پنج تن دیگر زخمی شده اند.

این حمله دو روز پس از آن صورت می‌گیرد که بر بنیاد گزارش‌ها، دور جدید مذاکرات صلح بین افغانستان و پاکستان بدون نتیجه پایان یافت، اگرچه هر دو طرف توافق کردند که آتش‌بس خود را ادامه دهند.

مذاکرات اخیر در عربستان سعودی، جدیدترین مورد از سلسله نشست‌هایی بود که به میزبانی قطر، ترکیه و عربستان سعودی با هدف کاهش تنش‌ها پس از درگیری‌های مرگبار در نزدیکی خط فرضی دیورند در ماه اکتوبر، برگزار شد. ده‌ها نفر در درگیری‌های ماه اکتوبر جان باختند.

اسلام آباد ادعا می‌کند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان حملات اخیر در پاکستان را انجام داده‌اند. کابل این اتهام را رد می‌کند و می‌گوید نمی‌تواند مسئولیت تأمین امنیت داخل پاکستان را برعهده گیرد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، درباره حملات اخیر پاکستان گفته است که نیروهای افغان به این حملات واکنش نشان دادند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اندرابی: امارت اسلامی با اقدامات ملموس به نگرانی‌های امنیتی پاکستان پاسخ دهد

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری گفته است که شهباز شریف، صدراعظم این کشور و صدر جباروف، رئیس‌جمهور قرقیزستان که روز گذشته به اسلام‌آباد سفر کرده بود، هر دو طرف تعهد خود را نسبت به افغانستانی صلح‌آمیز، با ثبات و دارای آینده‌ای پایدار برای افغان‌ها ابراز کرده‌اند.

به گفته طاهر حسین اندرابی، هر دو طرف توافق کردند که امارت اسلامی باید تعهدات خود را در برابر جامعه جهانی عملی کند و برای پاسخ دادن به نگرانی‌های مشروع امنیتی پاکستان، با انجام اقدامات ملموس علیه گروه‌های تروریستی گام بردارد.

این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان بارها تأکید کرده که هیچ گروه تروریستی در خاک افغانستان حضور ندارد و به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه کشوری استفاده کند.

امارت اسلامی همچنین گفته است که نگرانی‌های امنیتی در پاکستان، مشکل داخلی این کشور است و خود باید برای مهار هر رویداد امنیتی اقدام کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

صدراعظم مالیزیا خواستار حل مسالمت‌آمیز تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان شد

Published

on

صدراعظم مالیزیا، داتوک سری انوار ابراهیم، در تماس تیلفونی با صدراعظم پاکستان، شهباز شریف، نسبت به اوضاع نگران‌کننده در امتداد خط فرضی دیورند افغانستان و پاکستان ابراز نگرانی کرده و خواستار حل مسالمت‌آمیز تنش‌های موجود شد.

انوار ابراهیم با نشر یک پیام در فیس‌بوک گفته است که ثبات منطقه برای مالیزیا اهمیت ویژه دارد و تمامی طرف‌ها باید از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی راه‌حلی برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها پیدا کنند.

این تماس در حالی صورت گرفته است که بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان پس از سلسله حملات در ماه اکتوبر در مناطق خط فرضی دیورند افزایش یافته است.

صدراعظم مالیزیا علاوه بر بحث پیرامون وضعیت میان افغانستان و پاکستان، درباره روابط دوجانبه مالیزیا و پاکستان نیز با شهباز شریف تبادل نظر کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!