Connect with us

رویداد های اخیر

بلنکن: امریکا و شرکایش با کمک‌های فوری در پشتیبانی از مردم افغانستان پاسخ می‌دهند

منتشر شده

در

وزیر خارجه امریکا می‌گوید که این کشور و شرکایش با کمک‌های فوری در پشتیبانی از مردم افغانستان پاسخ می‌دهند.

انتونی بلنکن، وزیر خارجه امریکا در صحفه اکس نگاشته است: «واشنگتن با دقت در حال پی‌گیری تاثیر زلزله در غرب افغانستان است شرکای بشردوستانه ما با کمک‌های فوری در پشتیبانی از مردم افغانستان پاسخ می‌دهند.»

درهمین حال وزارت خارجه امارت اسلامی می‌گوید که امیرخان متقی، سرپرست این وزارت با همتای ایرانی‌اش در باره روند کمک رسانی به زلزله زدگان در ولایت هرات صحبت تیلفونی کرده است.

امیرعبداللهیان، وزیرخارجه ایران در صحبت تیلفونی با امیرخان متقی گفته است که این کشور تیم‌های کمکی را برای رسیدگی به زلزله زدگان فرستاده است.

وزارت امور خارجه کشور نیز می‌گوید از اینکه ایران یکی از نزدیک ترین کشور به محل رویداد است کمک‌های آنان مهم است.

وزارت خارجه هالند نیز اعلام آمادگی کرده و گفته است که در حال هماهنگی کمک‌های شان به زلزله زدگان افغانستان هستند.

وزارت خارجه جاپان هم گفته است که این کشور به اسرع وقت کمک‌هایش را به ولایت هرات خواهد رساند.

در بخشی از اعلامیه وزارت خارجه جاپان آمده است: «جاپان تلاش می‌کند تا با همکاری سازمان‌های بین‌المللی کمک‌های لازم را به سرعت ارائه دهد تا مردم مناطق آسیب دیده بتوانند بر سختی هایی که با آن روبرو هستند نایل آیند.»

همزمان با این اداره هماهنگ کننده امور بشری ملل متحد می‌گوید که بیش از یازده هزار نفر از زلزله روز شنبه در هرات متاثر شده اند.

سازمان ملل متحد نیز گفته است که که برای ارائه کمک‌های صحی، سرپناه و مواد غذایی به زلزله‌زدگان یک تیم اضطراری را آماده کرده اند.

ناروی، آلمان، پاکستان و سازمان‌ همکاری‌ اسلامی با بازماندگان زمین‌ لرزه هرات غم‌ شریکی کرده‌اند و گفته‌اند که به آسیب‌دیدگان کمک خواهند کرد.

رویداد های اخیر

پاکستان: مردم دو سوی خط دیورند خواهان صلح و ثبات‌اند

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان می‌گوید مردم ساکن در دو سوی خط دیورند خواهان صلح، ثبات و روابط آرام میان افغانستان و پاکستان هستند.

طاهر اندرابی در نشست خبری هفتگی خود گفته است که میان مردم دو کشور مشکل عمده‌ای وجود ندارد، اما به ادعای او، فعالیت گروه‌های هراس‌افکن از خاک افغانستان همچنان بر تلاش‌های صلح در منطقه تأثیر گذاشته است.

او افزوده است که اسلام‌آباد این موضوع را مانعی در برابر بهبود امنیت و روابط دوجانبه می‌داند. این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان همواره این ادعاها را رد کرده و تأکید می‌کند که اجازه استفاده از خاک افغانستان علیه کشورهای همسایه داده نخواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین گفته است که کشورش در مسائل منطقه‌ای مربوط به افغانستان، ایران، هند و سومالیا همچنان بر دیپلوماسی و گفتگو تمرکز دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار سهیل شاهین با سفیر گامبیا در قطر؛ بررسی روابط دوجانبه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

Published

on

سهیل شاهین، سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در دوحه، با عمر جاح، سفیر و نماینده فوق‌العاده جمهوری گامبیا در قطر دیدار و گفتگو کرده است.

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

در این دیدار، دو طرف درباره روابط دوجانبه میان افغانستان و گامبیا، وضعیت امنیتی در افغانستان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همکاری‌های اقتصادی و سایر موضوعات مورد علاقه مشترک بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اچکزی: اگر دولتمردان خوب می‌بودند، مردم دو طرف خط دیورند آزادانه رفت‌وآمد می‌کردند

Published

on

محمود خان اچکزی، رهبر اپوزیسیون در مجلس ملی پاکستان و رئیس حزب عوامی ملی پشتونخوا، گفته است که اگر رهبران شایسته در قدرت می‌بودند، مردم در امتداد خط دیورند می‌توانستند آزادانه رفت‌وآمد کنند.

او در یک پادکست گفته است که کشورهای دیگر مانند روسیه، آلمان و بریتانیا با وجود جنگ‌های تاریخی، امروز مرزهای بسیار بازتری دارند و در میان آن‌ها تنها یک «خط کاغذی» باقی مانده است و بررسی‌های سخت‌گیرانه نیز وجود ندارد.

اچکزی افزود که در منطقه نیز می‌توانست وضعیت مشابهی وجود داشته باشد و تأکید کرد: «اینجا چه مشکل است؟ پنجابی در کندهار می‌رقصید و پشتون اینجا می‌آمد. با وجود این‌که ظاهراً یک کشور نیستیم، اما می‌توانستیم عملاً یک کشور باشیم.»

او همچنین با اشاره به تهاجم شوروی سابق و ایالات متحده به افغانستان گفت که افغانستان حق دارد از این کشورها برای خسارات جنگی و بازسازی مطالبه غرامت کند.

این سیاستمدار پاکستانی در ادامه از برخورد حکومت پاکستان با پشتون‌ها انتقاد کرده و مدعی شده است که در برخی شهرها مانند لاهور و کراچی، برخی از آنان بازداشت یا اخراج می‌شوند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!