Connect with us

رویداد های اخیر

تاجران: برای انتقال سرمایه‌های افغان‌ها از پاکستان باید میکانیزم مشترک ایجاد شود

منتشر شده

در

به دنبال اخراج مهاجرین افغان از پاکستان، شماری از تاجران افغان می‌گویند که نگران سرمایه‌های افغان‌ها در آن کشور اند و برای انتقال سرمایه‌ها باید یک میکانیزم مشترک ایجاد شود. به گفته آنان، سرمایه‌گذاری‌ها و جایداد‌های افغان‌ها در پاکستان به میلیارد‌ها دالر می‌رسد.

این تاجران از امارت اسلامی می‌خواهند که هرچه زودتر با پاکستان وارد مذاکره شوند تا زمینه برای انتقال این سرمایه‌ها به افغانستان فراهم شود.

حمید فاضل خیل، تاجر افغان در پاکستان، می‌گوید: «رهبران دو کشور با مسوولان ذیربط باید بنشینند و یک میکانیزم مشترک بسازند تا سرمایه‌ها به افغانستان انتقال یابد.»

حمید فاضل خیل، تاجر افغان در پاکستان، نیز گفت: «برای تان واضح گفته می‌توانم که سرمایه‌ها میلیاردها دالر است که در هر بخش، افغان‌ها بسیار سرمایه‌گذاری کرده‌اند.»

در همین حال، شمار دیگر از تاجران گفته‌اند که باید به مشکل تاجران افغان در پاکستان رسیدگی شود زیرا با گذشت هر روز پاکستان مشکلات تازه‌ای را به تاجران افغان ایجاد می‌کند.

بازمحمد غیرت، سرمایه‌گذار، گفت: «پاکستان به اندازه زیاد ظلم را شروع کرده، از لحاظ بشری، از لحاظ همسایه‌داری، از لحاظ تجارت که برای هیچ کس قابل قبول نیست. بنابراین، نیاز است سرمایه‌گذاران و تاجرانی که در پاکستان اند و یا در کشورهای دیگر اند، باید سرمایه‌گذاری آن‌ها به افغانستان انتقال یابد تا آن‌ها مصون باشند.»

از سویی هم، اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری گفته است که تاجران افغان در پاکستان هزاران شرکت و فابریکه دارند و نباید بدست حکومت پاکستان بیفتند.

خان‌جان الکوزی، عضو اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری، گفته است: «باید برای سرمایه‌ ما به‌گونه منظم یک میکانیزم ایجاد شود تا به افغانستان انتقال شود.»

در عین حال، خواست‌ها این است تا حکومت سرپرست باید وارد عمل شود و با جانب پاکستان مذاکرات را آغاز کند تا زمینه برای انتقال سرمایه‌ها به افغانستان فراهم شود.

عبداللطیف نظری، معین مسلکی وزارت اقتصاد، تصریح کرد: «هم گفتگوهای دیپلوماتیک جریان دارد و هم آمادگی‌ها از سوی امارت اسلامی در قالب کمیته‌های مختلف در رابطه به نحوه اسکان و کمک به جلب حمایت‌ها در بعد داخلی و خارجی وجود دارد.»

پیش از این سرپرست وزارت دفاع ملی از تاجران افغان خواسته بود تا سرمایه‌های شانرا به افغانستان انتقال دهند. اما پولیس حالا به مهاجرین اجازه نمی‌دهد تا بالاتر از پنجاه هزار کلدار با خود داشته باشند به ویژه زمانی که به افغانستان بر می‌گردند.

رویداد های اخیر

لاتویا پس از انتشار اسناد اپستین، تحقیقات در مورد قاچاق انسان را آغاز کرد

Published

on

پولیس لاتویا اعلام کرده که این کشور پس از انتشار اسناد مربوط به دوسیه جفری اپستین، مجرم جنسی امریکایی، تحقیقات جنایی در مورد قاچاق احتمالی انسان را آغاز کرده است.

پولیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تحقیقات بر «استخدام احتمالی اتباع لاتویا برای سوء‌استفاده جنسی در ایالات متحده» متمرکز خواهد بود.

پولیس از قربانیان احتمالی خواسته است تا خود را معرفی کنند.

ادگارز رینکویچ، رئیس جمهور لاتویا، پس از آنکه رادیوی دولتی گزارش داد که اسناد اپستین شامل اطلاعات پاسپورت و جزئیات سفر چندین زن لاتویایی است، خواستار تحقیقات شد.

اریک نیسانس، رئیس اداره مدلینگ ناتالی که در اسناد ذکر شده است، هرگونه اطلاع از تخلف را تکذیب کرد.

انتشار میلیون‌ها سند مربوط به اپستین توسط وزارت عدلیه ایالات متحده، ارتباطات این سرمایه‌دار و مجرم جنسی را با بسیاری از افراد برجسته در سیاست، امور مالی، تحصیلات و تجارت آشکار کرده است. دونالد ترمپ، بیل کلینتون، ایلان ماسک و بیل گیتس در میان این افراد اند.

لتوانیا، همسایه لاتویا، اوایل این هفته تحقیقات خود را در مورد قاچاق انسان آغاز کرده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

۲۸۱ افغان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی داده اند

Published

on

خبرگزاری تاس روسیه گزارش داده است که ۲۸۱ شهروند افغانستان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی ارائه داده‌اند.

طبق گزارش، افغانستان در جایگاه سوم از لحاظ تعداد درخواست‌های پناهندگی قرار دارد. سوریه با ۳۱۹۶ درخواست در رتبه دوم قرار دارد.

خبرگزارش تاس نوشته است که بیشترین تعداد درخواست‌های پناهندگی را در سال گذشته شهروندان اوکراین (۳۳۳۲) ارائه داده اند.

ازبیکستان (۱۷۶ متقاضی) و آلمان (۱۲۹) نیز در سال گذشته در میان پنج ملیت برتر متقاضی پناهندگی در روسیه بوده اند. در مجموع، ۸۲۲۰ شهروند خارجی در سال ۲۰۲۵ درخواست پناهندگی موقت داده‌اند که در مقایسه با سال ۲۰۲۴، ۱۳۴۱ مورد افزایش داشته است.

پناهندگی موقت در روسیه، اقامت قانونی، زمینه کار بدون مجوز، دسترسی به مراقبت‌های صحی تحت پوشش بیمه اجباری، اسناد مسافرتی، فرصت‌های تحصیلی و کمک مالی را فراهم می‌کند. همچنین این اولین قدم برای اخذ اجازه اقامت موقت و در نهایت شهروندی روسیه محسوب می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بلال کریمی با رئیس بخش آسیایی وزارت خارجه چین دیدار کرد

Published

on

بلال کریمی، سفیر امارت اسلامی در بی‌جینگ با لیو جین‌سونگ، رئیس بخش آسیایی وزارت امور خارجه چین و یوشیاویونگ، نماینده ویژه این کشور برای افغانستان، دیدار کرده و آنان درباره روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری بین دو کشور، فعال‌سازی دهلیز واخان، امور قنسولی و دیگر موضوعات مرتبط گفتگو کرده‌اند.

براساس خبرنامه سفارت افغانستان در چین، آقای کریمی در این دیدار از موضع مثبت چین ستایش کرده و همکاری میان دو کشور را ضروری دانسته است.

خبرنامه افزوده است که جین‌سونگ و یوشیاویونگ همچنان ضمن احترام به استقلال، تمامیت ارضی و حاکمیت افغانستان، بر ادامه همکاری‌ها تأکید نمودند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!