Connect with us

تجارت

تاجران پاکستانی خواستار کمک مولانا فضل الرحمن برای از سرگیری تجارت با افغانستان شدند

منتشر شده

در

شماری از تاجران پاکستانی در دیدار با مولانا فضل الرحمن، رهبر حزب جمعیت علمای اسلام، خواستار کمک وی برای از سرگیری تجارت با افغانستان شده اند.

طبق خبرنامه دفتر حزب جمعیت علمای اسلام، تاجران در این دیدار تصریح کردند که با بسته ماندن گذرگاه‌ها به مدت ۴۵ روز، تریلیون‌ها روپیه ضرر کرده اند.

آنها هشدار دادند که اگر دولت فوراً تجارت را از سر نگیرد، خزانه ملی و تاجران با ضرر بزرگی روبه‌رو خواهند شد.

در این دیدار، مولانا فضل الرحمن نگرانی و تأسف خود را از متوقف شدن تجارت پاکستان با افغانستان ابراز کرد و به تاجران اطمینان داد که جمعیت علمای اسلام در تمام نشست‌ها این مسئله را مطرح خواهد کرد.

گفتنی است که تجارت افغانستان و پاکستان حدود یک و نیم ماه قبل در پی حملات هوایی پاکستان بر افغانستان و درگیری‌ها در نزدیکی خط فرضی دیورند متوقف شد.

تجارت

وزارت فواید عامه: هیچ مانعی در انتقالات از طریق خط ‌آهن وجود ندارد

Published

on

وزارت فواید عامه اعلام کرده که انتقالات از طریق چهار بندر خط آهن کشور به‌طور عادی و منظم جریان دارد و تا کنون هیچ مانعی در این روند وجود نداشته است.

این وزارت گفته است که در هفته گذشته (از ۸ تا ۱۲ حوت ۱۴۰۴ هجری شمسی)، از طریق خط آهن ۱۲۷۶۵۰ تن مواد نفتی، غیرنفتی و دیگر کالاها وارد و صادر شده است. میزان انتقالات از هر بندر به شرح زیر است:

  • بندر حیرتان: ۸۸۱۸۶ تن
  • بندر آقینه: ۱۰۷۶۹ تن
  • بندر تورغندی: ۱۴۱۲۳ تن
  • خواف–هرات: ۱۴۵۷۲ تن

بخشی از این انتقالات صادراتی است که در هفته گذشته ۲۶۵ تن کالا شامل عمدتاً میوه خشک و سنگ‌های معدنی صادر شده است.

وزیر فواید عامه به مسئولان چهار بندر و روسای ادارات ولایتی دستور داده است تا در این شرایط حساس، تسهیلات بیشتری برای انتقال مواد غذایی و ضروری به تاجران فراهم شود.

Continue Reading

تجارت

مجاهد: انتقالات تجارتی از طریق خط آهن خواف–هرات به‌گونه عادی جریان دارد

مجاهد افزوده است که انتظار می‌رود در جریان شب، یک قطار باربری دیگر حامل مواد غذایی و سوختی نیز به ایستگاه روزنک برسد.

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی افغانستان، اعلام کرده است که، ادارات مربوط به کمیساری خط آهن خواف–هرات مصروف انجام فعالیت‌های عادی خود هستند و روند انتقال اموال تجارتی بدون وقفه ادامه دارد.

وی اطمینان داده است که انتقالات از طریق این مسیر به‌گونه عادی جریان داشته و هیچ‌گونه تأخیری به وجود نیامده است. به گفته او، هم‌اکنون یک قطار باربری حامل اموال تجارتی به ایستگاه روزنک ولایت هرات رسیده که شامل ۴۲ واگن سمنت و ۲ واگن تخته‌های ام‌دی‌اف می‌باشد

مجاهد افزوده است که انتظار می‌رود در جریان شب، یک قطار باربری دیگر حامل مواد غذایی و سوختی نیز به ایستگاه روزنک برسد.

سخنگوی امارت اسلامی همچنان با اشاره به معلومات مسئولان خط آهن ایران گفته است که حدود ۹۰۰ واگن در قلمرو آن کشور به مقصد افغانستان در حرکت بوده و به‌گونه عادی وارد کشور خواهند شد.

او در عین حال از تاجران ملی خواسته است که بدون دلیل موجه، از افزایش قیمت اموال تجارتی خودداری کنند تا ثبات بازار حفظ گردد.

Continue Reading

تجارت

رشد ۳۳ درصدی انتقالات کالا از طریق خط آهن در افغانستان

حق‌شناس تأکید کرد که پس از حاکمیت امارت اسلامی، پروژه‌های مهمی برای تقویت و توسعه شبکه خط آهن در کشور آغاز شده که برخی تکمیل شده و برخی دیگر همچنان در جریان است.

Published

on

وزارت فواید عامه اعلام کرده است که در ۱۱ ماه سال جاری میلادی، انتقالات کالا از طریق خطوط آهن افغانستان نسبت به همین مدت در سال گذشته بیش از ۳۳ درصد افزایش یافته است.

محمد اشرف حق‌شناس، سخنگوی وزارت فواید عامه، گفت: «از آغاز ماه حمل تا پایان ماه دلو سال ۱۴۰۴، بیش از ۵ میلیون متریک تُن کالا از طریق چهار بندر خط آهن انتقال یافته است.»

او افزود که این انتقالات شامل کالاهای نفتی، غیرنفتی و سایر مواد بوده و از مسیر بندرهای حیرتان، آقینه، تورغندی و مسیر خواف–هرات انجام شده است.

حق‌شناس تأکید کرد که پس از حاکمیت امارت اسلامی، پروژه‌های مهمی برای تقویت و توسعه شبکه خط آهن در کشور آغاز شده که برخی تکمیل شده و برخی دیگر همچنان در جریان است.

این دستاورد نشان‌دهنده پیشرفت افغانستان در بخش حمل و نقل و توسعه زیربناهای ترانزیتی است و می‌تواند به رشد اقتصادی و افزایش تجارت منطقه‌ای کمک کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!