Connect with us

ورزش

تاریخ مسابقات کریکت افغانستان با سریلانکا و ایرلند اعلام شد

منتشر شده

در

بورد کریکت افغانستان روز دوشنبه تاریخ برگزاری مسابقات این کشور دربرابر سریلانکا و ایرلند را اعلام کرد.

تیم افغانستان ابتدا از ۲ تا ۲۱ فبروری برای یک مسابقه تست، سه مسابقه یک روزه بین المللی و سه مسابقه ۲۰ آوره بین المللی به سریلانکا سفر خواهد کرد و سپس از ۲۸ فبروری تا ۱۸ مارچ در امارات متحده عربی میزبان ایرلند خواهد بود.

مسابقات دربرابر سریلانکا با یک تست در میدان کریکت کلپ ورزشی سینهالی در کولمبو از ۲ تا ۶ فبروری آغاز می‌شود.

مسابقه تست با سه مسابقه یک روزه بین المللی که روزهای ۹، ۱۱ و ۱۴ فبروری در استدیوم بین المللی کریکت پریماداسا در کولمبو برنامه ریزی شده است، دنبال می‌شود و سپس سه مسابقه ۲۰ آوره در ۱۷، ۱۹ و ۲۱ فبروری دراستدیوم بین المللی کریکت دمبولا برگزار خواهد شد.

از سریلانکا، تیم افغانستان به امارات متحده عربی سفر خواهد کرد، جایی که آنها میزبان ایرلند برای یک سلسله مسابقات شامل یک تست، سه بازی یک روزه بین المللی و سه بازی ۲۰ آوره بین المللی از ۲۸ فبروری تا ۱۸ مارچ خواهند بود.

سلسله بازی‌های خانگی افغانستان دربرابر ایرلند نیز با یک مسابقه تست در استدیوم کریکت زاید در ابوظبی از ۲۸ فبروری تا ۳ مارچ آغاز خواهد شد. پس از آن سه مسابقه یک روزه بین المللی در ۷، ۹ و ۱۲ مارچ و سه مسابقه۲۰ آوره بین المللی در ۱۵، ۱۷ و ۱۸ مارچ در استدیوم کریکت شارجه برگزار خواهد شد.

میرویس اشرف، رئیس بورد کریکت افغانستان، روز دوشنبه گفت که گفتگوهای مثمر با مقامات کریکت سریلانکا منجر به گنجاندن سه بازی یک روزه بین المللی در این سلسله مسابقات شد که قبلا شامل سه مسابقه ۲۰ آوره و یک مسابقه تست بود.

وی گفت: «افزودن این سه مسابقه یک روزه بین المللی اقدامی قابل توجه برای حصول اطمینان از یک سفر کامل و جامع است که نه تنها زمینه خوبی را برای کریکت افغانستان فراهم می‌سازد، بلکه باعث تقویت روابط قوی تر بین دو کشور می‌شود. بازی با سریلانکا در سریلانکا همیشه دشوار است، اما چالشی است که قهرمانان افغان به راحتی می‌توانند آن را بپذیرند.»

در همین حال، نصیب خان، رئیس اجرایی بورد کریکت افغانستان، خرسندی خود را نسبت به فصل پر هیجان برای تیم افغانستان برای چند ماه آینده ابراز کرد که به مسابقات جام جهانی در جون کمک خواهد کرد.

اعلام تاریخ سلسله مسابقات با سریلانکا و ایرلند چند روز قبل از شروع سلسله مسابقات ۲۰ آوره افغانستان در برابر هند انجام شده است.

این رویداد روز پنج‌شنبه، ۱۱ جنوری آغاز می‌شود و اولین مسابقه ۲۰ آوره بین المللی قرار است در استدیوم انجمن کریکت پنجاب در موهالی برگزار شود، دومین مسابقه در ۱۴ جنوری در اندور و آخرین مسابقه در ۱۷ جنوری در استدیوم چیناسوامی واقع بنگلور برگزار می‌شود.

تلویزیون آریانا حق انحصاری پخش این مسابقات را به دست آورده است و علاقه‌مندان کریکت در افغانستان می‌توانند هر سه مسابقه مقابل هند را به صورت زنده از تلویزیون آریانا تماشا کنند.

اولین مسابقه روز پنجشنبه ساعت ۵ بعد از ظهر به وقت کابل آغاز خواهد شد، پس حتما با ما همراه باشید!

ورزش

تنظیم کننده سفر مسی به کلکته هند بازداشت شد

Published

on

آغاز سفر لیونل مسی، ستاره فوتبال ارجنتاین، به هند با آشوب علاقه‌مندان در استدیوم «سالت لیک» کلکته همراه شد؛ جنانچه آنان چوکی‌ها را پاره کردند، اشیای مختلف را پرتاب نموده و به میدان هجوم بردند. قرار بود مسی در این استدیوم ۴۵ دقیقه حضور داشته باشد، اما پس از ۲۰ دقیقه آن را ترک کرد.

ساتادرو دوتا، برگزارکننده اصلی مراسم، توسط پولیس بازداشت گردیده و او متعهد شده است که هزینه تکت‌ها بازپرداخت خواهد شد.

ممتا بنرجی، وزیر اعلی ایالت بنگال غربی، ضمن عذرخواهی از مسی و علاقه‌مندان وی، دستور تشکیل کمیته تحقیق برای بررسی کامل حادثه و شناسایی مقصران را صادر کرده است.

مسی در سفرش به هند قرار است در برنامه‌های مختلف در شهرهای کلکته، حیدرآباد، بمبئی و دهلی نو حضور یابد.

ایالت بنگال غربی سابقه هواداران پرشور فوتبال و ناآرامی‌های ورزشی دارد و این اولین بار نیست که استدیوم «سالت لیک» شاهد چنین رویدادهایی می‌باشد.

Continue Reading

ورزش

جوانان پیروزی ۱-۰ آرمان اف‌سی؛ ابو‌مسلم فراه ۲-۰ سرسبز یاشلر

Published

on

در سی‌وهفتمین دیدار از فصل پنجم لیگ قهرمانان افغانستان، تیم جوانان پیروزی موفق شد آرمان اف‌سی را با نتیجه ۱ بر ۰ شکست دهد و پیروزی شیرینی به‌دست آورد.

همچنین در سی‌وهشتمین دیدار این رقابت‌ها که روز شنبه برگزار شد، ابو‌مسلم فراه در یک بازی تماشایی با نتیجه ۲ بر ۰ سرسبز یاشلر را مغلوب کرد.

رقابت‌های روز دوشنبه با دو بازی دیگر ادامه خواهد یافت:

  • در مسابقه سی‌ونهم، خراسان فاریاب از ساعت ۱۰ صبح به مصاف سرخ‌پوشان خوافی می‌رود.
  • در دیدار چهلم، عینو مینه از ساعت ۱:۳۰ پس‌ازظهر مقابل صرافان هرات صف‌آرایی می‌کند.

تمام بازی‌ها به‌صورت زنده از تلویزیون آریانا پخش خواهد شد و هواداران فوتبال در سراسر کشور می‌توانند لحظه‌به‌لحظه شاهد هیجان و شور رقابت‌های فصل جدید لیگ قهرمانان افغانستان باشند.

Continue Reading

ورزش

پیروزی سرخ‌پوشان خوافی و ابو‌مسلم فراه در لیگ قهرمانان افغانستان

Published

on

در سی‌وسومین دیدار از فصل پنجم لیگ قهرمانان افغانستان، تیم سرخ‌پوشان خوافی موفق شد با نمایشی منسجم، تیم جوانان پیروزی را با نتیجه ۲ بر ۰ شکست دهد.

همچنین در سی‌وچهارمین دیدار این رقابت‌ها که روز پنجشنبه برگزار شد، تیم ابو‌مسلم فراه در دیداری تماشایی با نتیجه ۳ بر ۱ از سد اتفاق خانزاده گذشت و دو امتیاز ارزشمند دیگر را به نام خود ثبت کرد.

رقابت‌ها فردا (جمعه) با دو دیدار پیگیری می‌شود:

  • در مسابقه سی‌وپنجم، تیم خراسان فاریاب ساعت ۱۰ صبح به مصاف عینو‌مینه می‌رود.
  • در نبرد سی‌وششم، تیم استقلال کابل از ساعت ۱:۳۰ پس‌ازظهر برابر اتفاق خانزاده صف‌آرایی می‌کند.

تمام بازی‌ها به‌صورت زنده از تلویزیون آریانا پخش خواهد شد و هواداران فوتبال در سراسر کشور می‌توانند لحظه‌به‌لحظه شاهد هیجان و شور رقابت‌های فصل جدید لیگ قهرمانان افغانستان باشند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!