Connect with us

رویداد های اخیر

ترمپ پس از حمله بر ونزویلا از رها کردن تجهیزات نظامی در افغانستان انتقاد کرد

منتشر شده

در

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا، بار دیگر از رها کردن تجهیزات نظامی ایالات متحده در افغانستان انتقاد کرده و گفته است که این تصمیم به جایگاه جهانی امریکا آسیب رسانده است.

ترمپ در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز پس از حمله اخیر بر ونزویلا که منجر به دستگیری رئیس جمهور نیکولاس مادورو شد، وضعیت فعلی قدرت نظامی ایالات متحده را با وضعیت پس از خروج امریکا از افغانستان، مقایسه کرد.

رئیس‌جمهور امریکا گفت: «ما اکنون کشوری داریم که مورد احترام است. من در دوره اول ریاست جمهوری‌ام اردو را بازسازی کردم و آنها بخش کوچکی از آن را واگذار کردند – اما بخش زیادی بود. آن را خیلی احمقانه به افغانستان دادند.»

ترمپ استدلال کرد که خروج از افغانستان به نحوی که صورت گرفت، باعث شد ایالات متحده در سطح بین‌المللی ضعیف به نظر برسد. او گفت: «این (حمله بر ونزویلا) را با افغانستان مقایسه کنید، جایی که ما در سراسر جهان سوژه خنده شدیم. ما دیگر سوژه خنده نیستیم.»

او در ادامه ادعا کرد که اردوی ایالات متحده اکنون قوی‌تر از همیشه است و از قابلیت‌ها و تجهیزات بی‌نظیری برخوردار است. او گفت: «اکنون ما بزرگترین اردوی جهان را داریم. ما بزرگترین تجهیزات نظامی جهان را داریم.»

ترمپ بارها از نحوه خروج ایالات متحده از افغانستان که در زمان دولت جو بایدن رخ داد، انتقاد کرده است.

حکومت بایدن اما از این تصمیم دفاع کرده و استدلال کرده است که این خروج به جنگی دو دهه‌ای پایان داده و پس از توافقی صورت گرفته که در دوران ریاست جمهوری ترمپ به دست آمده بود.

رویداد های اخیر

تدابیر ویژه امنیتی برای عید قربان؛ وزارت داخله از مردم خواست از پتاقی استفاده نکنند

وزارت امور داخله همچنان از جوانان و نوجوانان خواسته است که برای جلوگیری از آزار و اذیت مردم، از استفاده پتاقی و سایر اشیای آتش‌زا خودداری کنند.

Published

on

هم‌زمان با فرارسیدن عید سعید اضحی، وزارت امور داخله از اتخاذ تدابیر ویژه امنیتی برای تأمین امنیت نمازگزاران، عیدگاه‌ها و اماکن عمومی در سراسر کشور خبر می‌دهد.

عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت امور داخله، در پیامی به مناسبت عید قربان گفته است که نیروهای امنیتی برای تأمین امنیت شهروندان در روزهای عید آمادگی کامل دارند و برنامه‌های ویژه امنیتی در نقاط مختلف روی‌دست گرفته شده است.

در همین حال، بسم‌الله حبیب، معاون سخنگوی این وزارت، گفته است که نیروهای امنیتی در عیدگاه‌ها، مساجد، شاهراه‌ها، پارک‌ها و سایر اماکن تفریحی حضور گسترده خواهند داشت تا مردم بتوانند در فضای امن و آرام مراسم عید را تجلیل کنند.

او افزوده است که هدف از این تدابیر، فراهم‌سازی محیط مصئون برای شهروندان و جلوگیری از هرگونه تهدید احتمالی در روزهای عید است.

وزارت امور داخله همچنان از جوانان و نوجوانان خواسته است که برای جلوگیری از آزار و اذیت مردم، از استفاده پتاقی و سایر اشیای آتش‌زا خودداری کنند.

این وزارت تأکید کرده که همکاری مردم با نیروهای امنیتی نقش مهمی در برگزاری آرام و امن روزهای عید خواهد داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

متقی و سفیر جاپان درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای گفتگو کردند

کنیچی ماساموتو، سفیر جاپان، تأکید کرد که کشورش به ادامه همکاری و کمک به افغانستان در زمینه‌های مختلف متعهد است.

Published

on

امیر خان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی افغانستان، با کنیچی ماساموتو، سفیر جاپان در کابل، دیدار و دو طرف درباره تحولات منطقه‌ای و اهمیت گسترش روابط دوجانبه گفتگو کردند.

طبق بیانیه‌ای که توسط وزارت امور خارجه منتشر شد، متقی گفت که جاپان جایگاه مهمی در سیاست خارجی افغانستان دارد. او کمک‌های بشردوستانه و توسعه‌ای مداوم توکیو به مردم افغانستان در بخش‌های مختلف قدردانی کرد.

متقی همچنین از جاپان به دلیل درک واقعیت‌های فعلی افغانستان، سیاست مثبت و حمایت مداوم از کشور قدردانی کرد.

از سوی دیگر، کنیچی ماساموتو، سفیر جاپان، تأکید کرد که کشورش به ادامه همکاری و کمک به افغانستان در زمینه‌های مختلف متعهد است.

در پایان این دیدار، هر دو طرف بر اهمیت گسترش بیشتر روابط دوجانبه، تقویت هماهنگی و تعامل متقابل در بخش‌های بشردوستانه و برگزاری جلسات تخنیکی برای پیشبرد همکاری تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اچکزی: ناامنی در پاکستان نتیجه سیاست‌های این کشور در جریان جنگ افغانستان است

Published

on

محمود خان اچکزی، رهبر حزب عوامی ملی پشتونخوا، از سیاست‌های امنیتی و خارجی پاکستان انتقاد کرده و گفته است که ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه، نتیجه تصامیم دولت پاکستان در طول جنگ افغانستان بوده است.

اچکزی گفت هیچ‌کس «بدون دلیل یا از روی دیوانگی اسلحه به دست نمی‌گیرد» و افزود که اگر قدرت «در دست افراد مناسب» قرار گیرد، وضعیت می‌تواند بهبود یابد.

اچکزی تأکید کرد که در طول جنگ افغانستان، جنگجویانی از نقاط مختلف جهان در پاکستان جمع شده و آموزش دیده‌اند. او گفت که این سیاست‌ها بعداً به ظهور گروه‌های شبه‌نظامی بزرگ کمک کرده است.

این سیاستمدار همچنین این سوال را مطرح کرد که چرا تراژدی‌های بزرگ ملی و شکست‌های امنیتی هرگز به درستی بررسی نشده‌اند.

او به عملیات ایبت‌آباد در سال ۲۰۱۱ اشاره کرد که در آن نیروهای ویژه ایالات متحده اسامه بن لادن را در داخل پاکستان کشتند.

اچکزی گفت: «نیروهای خارجی مهمانان را از خانه ما بردند و ما نتوانستیم کاری بکنیم. نباید با ملت‌ها اینگونه رفتار شود.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!