Connect with us

اخبار ساحوی

تشکیل کمیسیون نظارتی به هدف تامین امنیت انتخابات در چوکات وزارت امور داخله

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

هدف از ایجاد این کمیسیون، تامین امنیت مرکزهای انتخاباتی، نامزدان ریاست جمهوری و شوراهای ولایتی، کارکنان کمیسیون مستقل انتخابات، ناظران و نیز رسانه ها خوانده شده است.

مسوولان در وزارت امور داخله به هدف تامین بهتر امنیت انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای ولایتی در سال آینده، کمیسیون نظارتی را تشکیل داد.

این کمیسیون ده عضو دارد که ریاست آن را محمد سالم احساس رییس عمومی نیروهای پولیس بر عهده دارد.

وی میگوید که به کمیسیون مستقل انتخابات اطمینان داده اند که امنیت تمام مراکز رای دهی را تامین خواهند کرد.

این کمیسیون به گونه مداوم با کمیسیون مستقل انتخابات و نامزدان ریاست جمهوری و شورای های ولایتی در تماس خواهد بود و جهت حل مشکلات امنیتی، اقدام خواهد کرد.

به گفته محمد سالم احساس – رییس کمیسیون نظارتی تامین امنیت انتخابات ، این کمیسیون اجازه نخواهد داد که پولیس ملی به نفع یا خلاف نامزد مشخصی کمپاین کند.

این کمیسیون در حالی به هدف برگزاری انتخابات سراسری و شفاف ایجاد میشود که

نور محمد نور – سخنگوی کمیسیون مستقل انتخابات و شماری از سناتوران از وضعیت امنیتی هنوز هم نگران اند.

پیش از این، مقام ها در وزارت داخله نیز گفته بودند که حدود نیمی از مراکز رای دهی با تهدید های سطح بالا، متوسط و پایین روبرو اند.

Advertisement

اخبار ساحوی

شهباز شریف از تمدید آتش‌بس استقبال کرد؛ ابراز امیدواری برای توافق صلح در اسلام‌آباد

دونالد ترمپ پیش‌تر اعلام کرده بود آتش‌بس تمدید می‌شود تا زمان ارائه طرح از سوی ایران و ادامه مذاکرات.

Published

on

صدراعظم پاکستان، شهباز شریف، از تصمیم رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترمپ، برای تمدید آتش‌بس در درگیری میان ایران و ایالات متحده و اسرائیل استقبال کرده و از آن قدردانی کرده است.

شریف روز چهارشنبه در پیامی گفته است که از اقدام امریکا در پذیرش درخواست پاکستان برای تمدید آتش‌بس قدردانی می‌کند؛ اقدامی که به گفته او، زمینه را برای ادامه تلاش‌های دیپلماتیک فراهم می‌سازد.

وی ابراز امیدواری کرده است که هر دو طرف به رعایت آتش‌بس ادامه دهند و بتوانند در دور دوم گفتگوها که در اسلام‌آباد برگزار می‌شود، به یک توافق جامع صلح دست یابند که به پایان دایمی این درگیری کمک کند.

این در حالی است که دونالد ترمپ پیش‌تر اعلام کرده بود آتش‌بس تمدید می‌شود تا زمان ارائه طرح از سوی ایران و ادامه مذاکرات.

مقام‌های پاکستانی می‌گویند گفتگوهای صلح در اسلام‌آباد با هدف کاهش تنش‌ها و رسیدن به راه‌حل سیاسی در جریان است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترمپ: در صورت نرسیدن به توافق حملات علیه ایران را از سر می‌گیریم

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا، در اظهاراتی تازه گفته است که ایران «چاره‌ای جز فرستادن» مذاکره‌کنندگان به دور جدیدی از گفتگوها به پاکستان ندارد.

ترمپ در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌بی‌سی گفت: «فکر می‌کنم در نهایت به یک توافق خوب خواهیم رسید. ما در موقعیت بسیار قوی برای مذاکره قرار داریم.»

وقتی از او پرسیده شد که اگر مذاکرات خوب پیش برود آیا آتش‌بس را تمدید خواهد کرد یا خیر، ترمپ گفت: «نمی‌خواهم این کار را انجام دهم. ما وقت زیادی نداریم.»

او اشاره کرد که ایالات متحده آماده است در صورت عدم رسیدن به توافق، حملات علیه ایران را از سر بگیرد.

وی افزود: «انتظار دارم بمباران ادامه پیدا کند، چون فکر می‌کنم این روش، رویکرد بهتری برای ورود به مذاکرات است. اما ما آماده‌ایم. یعنی نیروهای نظامی کاملاً آماده اقدام هستند.»

Continue Reading

اخبار ساحوی

سفر معاون رئیس‌جمهور امریکا به پاکستان در هاله‌ای از ابهام؛ مشارکت ایران نامشخص

گزارش‌ها از آمادگی‌های گسترده برای این نشست حکایت دارد و برخی منابع از ورود چندین طیاره نظامی امریکا به پاکستان در پیوند به این سفر خبر داده‌اند.

Published

on

بر اساس گزارش رسانه‌ها، انتظار می‌رود جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، برای دور دوم گفتگوهای غیرمستقیم با ایران به اسلام‌آباد سفر کند؛ اما ابهام‌ها در مورد حضور هیئت ایرانی همچنان پابرجاست.

منابع نزدیک به روند میانجی‌گری گفته‌اند که این مقام امریکایی شام سه‌شنبه واشنگتن را ترک کرده و قرار است روز چهارشنبه وارد پایتخت پاکستان شود. گفته می‌شود گفتگوها نیز در همان روز برنامه‌ریزی شده است.

در همین حال، گزارش‌ها از آمادگی‌های گسترده برای این نشست حکایت دارد و برخی منابع از ورود چندین طیاره نظامی امریکا به پاکستان در پیوند به این سفر خبر داده‌اند.

با این وجود، رسانه‌های دولتی ایران هرگونه اعزام هیئت به اسلام‌آباد را رد کرده و این گزارش‌ها را «بی‌اساس» خوانده‌اند. همچنین محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران، تأکید کرده که تهران مذاکرات تحت فشار یا تهدید را نمی‌پذیرد.

این مواضع متضاد، تردیدها را در مورد برگزاری این نشست افزایش داده است. پاکستان که پیش‌تر نقش میانجی را میان دو طرف ایفا کرده، همچنان تلاش دارد کانال‌های دیپلماتیک را باز نگه دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!