Connect with us

جهان

تعطیلی قریب‌الوقوع دولت امریکا با رد شدن لایحه بودجه از سوی جمهوری‌خواهان

منتشر شده

در

جمهوری خواهان تندرو در مجلس نمایندگان ایالات متحده روز جمعه طرح پیشنهادی رهبرشان برای تأمین مالی موقت دولت را رد کردند، امری که تعطیلی جزئی نهادهای فدرال سر از روز یکشنبه را محتمل‌تر می‌کند.

به گزارش رویترز، مجلس نمایندگان با ۲۳۲ رای موافق در مقابل ۱۹۸ رای مخالف، اقدامی را که به تمدید بودجه دولت به مدت ۳۰ روز و جلوگیری از تعطیلی آن انجام می‌شد، شکست داد. این لایحه هزینه ها را کاهش می‌داد و مهاجرت را محدود می‌کرد.

جمهوری خواهان مجلس را با ۲۲۱ عضو در مقابل ۲۱۲ دیموکرات کنترل می کنند. در صورتی که تامین بودجه از ساعت ۱۲:۰۱ صبح یکشنبه به وقت شرقی تمدید نشود تعطیلی پارک های ملی را می‌بندد، دستمزد حداکثر ۴ میلیون کارگر فدرال را مختل می‌کند و همه چیز از نظارت مالی گرفته تا تحقیقات علمی را متوقف می‌کند.

پس از رای گیری، کوین مک کارتی، رئیس مجلس نمایندگان، گفت که مجلس همچنان ممکن است تمدید بودجه را بدون سیاست‌های محافظه کارانه‌ای که دیموکرات‌ها را از خود دور کرده بود، تصویب کند. اما او از بیان اینکه در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد خودداری کرد. انتظار می‌رود که این مجلس روز شنبه رای‌گیری بیشتری برگزار کند.

او به خبرنگاران گفت: «دست از کار کشیدن فقط به معنای شکست است.»

مشخص نیست که آیا سنا به موقع اقدام خواهد کرد یا خیر. این مجلس قرار بود بعد از ظهر شنبه لایحه دوحزبی را که بودجه دولت را تا ۱۷ نومبر تامین می نماید، بررسی کند، اما مشکلات پروسیجر کاری ممکن است رای گیری نهایی را تا روز سه شنبه به تعویق بیندازد.

جنیت یلن، وزیر مالیه ایالات متحده روز جمعه گفت که تعطیلی دولت پیشرفت اقتصادی ایالات متحده را از طریق بی اثر کردن برنامه های کسب و کارهای کوچک و کودکان «تضعیف» می‌کند و می‌تواند بهبودی زیرساخت‌های بزرگ را به تاخیر بیندازد.

این تعطیلی چهارمین تعطیلی در یک دهه اخیر خواهد بود.

جو بایدن، رئیس جمهور امریکا هشدار داد که تعطیلی می‌تواند خسارات سنگینی بر قوای مسلح وارد کند.

بایدن، دیموکرات، در مراسم بازنشستگی مارک میلی، یک جنرال ارشد گفت: «ما نمی‌توانیم در حالی که سربازان ما خود را سپر قرار داده اند، سیاست بازی کنیم. این یک تخطی مطلق از وظیفه است.»

جهان

نماینده‌ ویژه امریکا: روسیه و اوکرین درباره تبادل ۳۱۴ زندانی توافق کردند

Published

on

استیو ویتکاف، نماینده‌ ویژه امریکا، روز پنجشنبه اعلام کرده که هیئت‌های نمایندگی ایالات متحده، اوکراین و روسیه برای تبادل ۳۱۴ زندانی به توافق رسیده‌اند و افزود که برای پایان دادن به جنگ، همچنان کارهای مهمی باقی مانده است.

ویتکاف در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز هیئت‌های نمایندگی ایالات متحده، اوکراین و روسیه با تبادل ۳۱۴ زندانی موافقت کردند؛ این نخستین تبادل از این دست در پنج ماه گذشته است.»

او افزود: «این نتیجه از گفتگوهای صلحی به دست آمد که دقیق و سازنده بوده‌اند. هرچند کارهای مهمی هنوز باقی مانده، اما گام‌هایی از این دست نشان می‌دهد که تعامل دیپلوماتیک مستمر در حال ارائه نتایج ملموس و پیشبرد تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ در اوکراین است.»

مذاکره‌کننده ارشد کی‌یف روز چهارشنبه، نخستین روز دور جدید گفتگوها با میانجی‌گری امریکا در ابوظبی را «سازنده» توصیف کرده بود، در حالی که درگیری‌ها در مرگبارترین مناقشه اروپا از زمان جنگ جهانی دوم همچنان ادامه داشت.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، گفته بود که اوکراین انتظار دارد این گفتگوها به یک تبادل جدید زندانیان منجر شود.

ویتکاف همچنین در ایکس افزود که گفتگوها ادامه خواهد یافت و انتظار می‌رود در هفته‌های آینده پیشرفت‌های بیشتری حاصل شود.

این فرستاده جزئیاتی درباره تعداد زندانیانی که هر کشور مبادله خواهد کرد ارائه نداد. کاخ سفید نیز خارج از ساعات کاری معمول، بلافاصله به درخواست اظهار نظر پاسخ نداد.

Continue Reading

جهان

زلنسکی: ۵۵ هزار سرباز اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند

Published

on

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، می‌گوید که تعداد سربازان اوکراینی که در نتیجه جنگ این کشور با روسیه در میدان جنگ کشته شده‌اند، ۵۵۰۰۰ نفر تخمین زده می‌شود.

زلنسکی در مصاحبه‌ای با تلویزیون فرانسه ۲ گفت: «در اوکراین، تعداد رسمی سربازان کشته شده در میدان جنگ – چه حرفه‌ای و چه اجباری – ۵۵۰۰۰ نفر است.»

وی افزود که علاوه بر این رقم تلفات، «تعداد زیادی از مردم» نیز رسماً مفقودالاثر هستند.

زلنسکی پیش از این در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی امریکایی «ان‌بی‌سی» در فبروری ۲۰۲۵ به رقمی برای کشته‌شدگان جنگ اوکراین اشاره کرده و گفته بود که بیش از ۴۶۰۰۰ نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند.

Continue Reading

جهان

حملات اسرائیل ۳۱ فلسطینی، از جمله کودکان، را در غزه کشت

Published

on

به گفته منابع صحی که با شبکه الجزیره صحبت کرده‌اند، دست‌کم ۳۱ فلسطینی، از جمله شش کودک، در حملات اسرائیل بر شهر غزه و خان‌یونس از صبح روز شنبه کشته شده‌اند.

این حملات یک روز پیش از آن صورت می‌گیرد که اسرائیل قرار است روز یک‌شنبه گذرگاه رفح میان غزه و مصر را دوباره بازگشایی کند؛ گذرگاهی که از ماه می ۲۰۲۴ تاکنون بسته بوده است.

دفتر رسانه‌های دولتی غزه اعلام کرده است که از زمان اجرایی شدن آتش‌بس میانجی‌گری‌شده توسط ایالات متحده در دهم اکتوبر، بیش از ۵۰۰ فلسطینی توسط نیروهای اسرائیلی کشته شده‌اند.

بر اساس آمار مقام‌های صحی محلی، از آغاز عملیات نظامی اسرائیل در غزه در اکتوبر ۲۰۲۳ تاکنون، دست‌کم ۷۱ هزار و ۷۶۹ فلسطینی کشته و ۱۷۱ هزار و ۴۸۳ تن دیگر زخمی شده‌اند. در اسرائیل نیز در حملات به رهبری حماس در هفتم اکتوبر ۲۰۲۳، دست‌کم یک‌هزار و ۱۳۹ نفر کشته شدند و حدود ۲۵۰ نفر به اسارت گرفته شدند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!