Connect with us

ورزش

تلویزیون آریانا حق نشر سلسله مسابقات بین‌المللی کریکت افغانستان و سریلانکا را بدست آورد

منتشر شده

در

شبکه تلویزیونی آریانا اعلام می‌کند که حق پخش زنده، قانونی و انحصاری سلسله مسابقات بین‌المللی کریکت افغانستان و سریلانکا که شامل یک مسابقه تست، سه مسابقه یک‌روزه بین‌المللی و سه مسابقه ۲۰ آوره بین‌المللی می‌باشد را بدست آورده است.

قرار است که تیم ملی کریکت افغانستان به تاریخ ۳۰ جنوری ماه جاری به سریلانکا سفر کند و در ۲ فبروری ماه بعدی در بازی تست مقابل تیم کریکت سریلانکا قرار گیرد.

سه مسابقه یک‌روزه بین‌المللی قرار است که در ۹ فبروری میان تیم‌های ملی کریکت دو کشور آغاز شود.

به همین ترتیب، سه مسابقه ۲۰ آوره بین‌المللی میان تیم کریکت افغانستان در برابر سریلانکا به تاریخ ۱۷ فبروری شروع خواهد شد.

با تمرکز بیشتر بر دو فارمت آورهای محدود، افغانستان در سه سال گذشته تنها یک مسابقه تست را انجام داد.

طبق برنامه بازی‌های آینده، افغانستان دو سلسله مسابقات مشمول هر سه نوع کریکت را بین ۲ فبروری و ۱۸ مارچ در پیش‌رو دارد.

هفت روز پس از پایان تور سریلانکا، افغانستان برای یک مسابقه تست بین ۲۸ فبروری الی ۳ مارچ در امارات مقابل ایرلند قرار خواهد گرفت.

این سلسله همچنین شامل بازی‌های با آور های محدود می‌باشد. این مسابقات در حالی برگزار می‌شود که افغانستان برای شرکت در جام جهانی ۲۰ آوره بعدی که قرار است در ماه جون در ویست اندیز و ایالات متحده امریکا برگزار شود، آمادگی می‌گیرد.

میرویس اشرف، رییس عمومی کریکت بورد افغانستان، در مورد این مسابقات گفته است: «اضافه کردن این سه مسابقه یک روزه بین المللی اقدام مهمی برای حصول اطمینان از یک تور کامل و جامع است که نه تنها زمینه خوبی را برای تجربه کریکت افغانستان فراهم می نماید، بلکه روابط بین دو کشور را تقویت می‌کند.»

آقای اشرف افزوده است: «بازی تیم کریکت سریلانکا در سریلانکا همیشه دشوار بوده اما چالشی است که قهرمانان افغان به راحتی می‎توانند آن را بپذیرند.»

قابل ذکر است که این سلسله مسابقات در برابر سریلانکا و سپس بازی بعدی مقابل ایرلند به بازیکنان تیم ملی کریکت کشور کمک می‌کند تا برای جام جهانی ۲۰ آوره آماده شوند.

تاریخ سلسله مسابقات افغانستان مقابل سریلانکا قرار ذیل است:

مسابقه تست ۲ الی ۶ فبروری

اولین مسابقه یک‌روزه بین‌المللی ۹ فبروری

دومین مسابقه یک‌روزه بین‌المللی ۱۱ فبروری

سومین مسابقه یک‌روزه بین‌المللی ۱۴ فبروری

اولین مسابقه ۲۰ آوره بین‌المللی ۱۷ فبروری

دومین مسابقه ۲۰ آوره بین‌المللی ۱۹ فبروری

سومین مسابقه ۲۰ آوره بین‌المللی ۲۱ فبروری

علاقه‌مندان در سراسر افغانستان می‌توانند این تور هیجان‌انگیز را که به صورت زنده، قانونی وانحصاری از شبکه تلویزیونی آریانا پخش می‌شود، تماشا کنند.

ورزش

اندونیزیا با شکست جاپان برای اولین بار به دیدار نهایی جام ملت‌های فوتسال آسیا راه یافت

Published

on

تیم اندونیزیا با پیروزی شگفت‌انگیز ۵–۳ در برابر جاپان، برای نخستین‌بار به دیدار نهایی جام ملت‌های فوتسال آسیا راه یافت.

جاپان که چهار بار عنوان قهرمانی این مسابقات را کسب کرده، در ثانیه‌های پایانی بازی ۳–۳ مساوی کرد و مسابقه به وقت اضافه رفت، اما اندونیزیا با دو گول دیگر نتیجه را به سود خود تمام کرد.

اندونیزیا روز شنبه در دیدار نهایی به مصاف ایران خواهد رفت.

علاقه‌مندان می‌توانند این بازی را به گونه مستقیم از تلویزیون آریانا تماشا کنند.

Continue Reading

ورزش

بازی های المپیک زمستانی میلانو کورتینا ۲۰۲۶؛ آنچه باید بدانید

Published

on

المپیک زمستانی ۲۰۲۶ از ۶ تا ۲۲ فبروری در شهرهای میلان و کورتینا دامپتزوی ایتالیا و کوه‌های اطراف آن برگزار می‌شود.

این اولین بار است که بازی‌های المپیک زمستانی به طور مشترک توسط دو شهر میزبانی می‌شود.

المپیک زمستانی اولین بار در سال ۱۹۲۴ در شامونی برگزار شد و مکمل بازی‌های تابستانی احیا شده در سال ۱۸۹۶ بود. ناروی که به طور سنتی تحت سلطه کشورهای اروپایی و امریکای شمالی بوده است، همچنان موفق‌ترین کشور به عنوان میزبان در تاریخ المپیک زمستانی بوده است.

ایتالیا آخرین بار در سال ۱۹۵۶ (کورتینا دامپتزو) میزبان المپیک زمستانی بود.

بازی‌های ۲۰۲۶ شامل ۱۶ رشته ورزشی و ۱۱۶ رویداد مدال‌آور، از جمله اولین حضور اسکی کوهستان در المپیک، خواهد بود.

تاریخ‌های مهم

مراسم افتتاحیه: ۷ فبروری

پایان بازی‌ها: ۲۲ فبروری

المپیک زمستانی ۲۰۲۶ نویدبخش نمایشی از ورزش‌های زمستانی درجه یک، مناظر نمادین ایتالیا و برخی از هیجان‌انگیزترین مسابقات المپیک تاکنون است.

علاقه‌مندان ورزش در سراسر افغانستان می‌توانند این مسابقات را به گونه مستقیم و انحصاری از تلویزیون آریانا تماشا کنند.

در حالی که مراسم افتتاحیه در روز شنبه ۷ فبروری برگزار می‌شود، رویدادهای اولیه امشب (پنجشنبه ۵ فبروری) ساعت ۱۰:۳۰ شب شروع می‌شود. پس حتماً آن را تماشا کنید.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی کریکت کشور در آخرین دیدار تمرینی ویست‌اندیز را شکست داد

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان در دومین و آخرین بازی تمرینی قبل از آغاز جام ‌جهانی ۲۰‌آوره، تیم کریکت ویست‌اندیز را با تفاوت ۲۳ دوش شکست داد.

این دیدار تمرینی تیم ملی کریکت کشور در برابر ویست‌اندیز در هند انجام شد.

ملی‌پوشان کریکت کشور در اولین بازی تمریناتی خود، اسکاتلند را با تفاوت ۶۱ دوش شکست داده بودند.

تیم ملی کریکت افغانستان نخستین دیدار رسمی خود در جام جهانی ۲۰ آوره را به تاریخ نهم فبروری در شهر چنای هند در برابر تیم نیوزیلند برگزار خواهد کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!