Connect with us

رویداد های اخیر

تلویزیون آریانا لیگ فوتسال کابل را به گونه زنده نشر می‌کند

منتشر شده

در

فدراسیون فوتبال افغانستان و شبکه جهانی آریانا امروز ( پنجشنبه، ۶ قوس) تفاهم نامه همکاری برای نشر بازی‌های مرحله دوم لیگ برتر فوتسال شهر کابل و رقابت‌های جام باشگاه‌های فوتسال افغانستان به گونه زنده را به امضا رساندند.

دیدارهای مرحله دوم لیگ برتر فوتسال یکشنبه هفته آینده آغاز میشود و همچنان جام باشگاه‌های فوتسال کشور از ۱۵هم دسامبر سال روان میلادی به میزبانی کابل برگزار خواهد شد.

این رقابت‎ها را شبکه جهانی تلویزیون آریانا به گونه‌ی قانونی و زنده نشر خواهد کرد.

خوشحال آصفی، رییس نشرات تلویزیون جهانی آریانا، در این باره گفته است: “تلویزیون آریانا افتخار دارد با فدراسیون فوتبال، کمیته فوتسال افغانستان در سال ۱۳۹۹ خورشیدی، مسابقات لیگ فوتسال افغانستان را به صورت زنده نشر میکند.”

ده تیم در دو گروه پنج تیمی در مرحلهی دوم لیگ برتر فوتسال شهر کابل برای دوازده روز برابر هم پیکار میکنند.

در پایان تیمهای قهرمان، نایب قهرمان و نیز برنده مقام سوم این رقابتها جواز حضور در جام باشگاههای فوتسال افغانستان را به دست خواهند آورد.

محمد یوسف کارگر، رییس فدراسیون فوتبال، در این مورد گفت: “زمینه بسیار خوب است این مسابقات تا ما چهره های بسیار برتر برای تیم ملی فوتسال افغانستان که ما در سال ۲۰۲۱ مسابقات آسیایی پیشرو داریم، انتخاب کنیم.”

جام باشگاه‌های فوتسال افغانستان نیز از ۱۵هم دستامبر سال روان میلادی با حضور تیم‌های قهرمان زون‌های کشور به شمول سه تیم از شهر کابل و نیز دو تیم از ولایت هرات، به میزبانی پایتخت کلید میخورد و تا ۲۹هم همین ماه ادامه خواهد یافت.

رویداد های اخیر

پولیس ترافیک موترهای جدید دریافت کرد

Published

on

وزارت امور داخله از تحویل‌دهی تعدادی موترهای جدید و مدرن به ریاست عمومی پولیس ترافیک خبر داده است.

این وزارت در خبرنامه‌ای نوشته است موترهای جدید که دارای رنگ، علامت و تجهیزات مدرن ویژه پولیس ترافیک می‌باشند، نقش مؤثری در تأمین نظم ترافیکی در شهرها و جاده‌های اصلی، پیشگیری از حوادث و ارائه خدمات سریع به مردم خواهند داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آذربایجان ۱۴ زندانی افغان را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان اعلام کرده که آذربایجان ۱۴ تبعه افغان را از زندان‌های خود آزاد کرده است.

این وزارت در بیانیه‌ای امروز (شنبه) گفت که آزادی این زندانیان در پی تلاش‌های سفارت افغانستان در باکو صورت گرفته است.

وزارت امور خارجه از آذربایجان و مقامات مربوطه به خاطر همکاری و اقدامات بشردوستانه‌شان قدردانی کرد و همچنین تأکید نمود که امارت اسلامی به پیگیری و حل و فصل قضایای زندانیان افغان ادامه خواهد داد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: امریکا از مبارزه امارت اسلامی علیه تروریزم «بسیار راضی» است

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای صلح افغانستان، می‌گوید واشنگتن از تلاش‌های امارت اسلامی افغانستان علیه تروریزم «بسیار راضی» است، اگرچه پیشرفت در روابط همچنان به دلیل مسئله زندانیان با مشکل مواجه است.

خلیل‌زاد در مصاحبه با شبکه هندی NDTV گفت که ایالات متحده بازداشت حداقل دو شهروند امریکایی در افغانستان را مانع اصلی بهبود روابط می‌داند.

خلیل‌زاد گفت که امارت اسلامی همچنان به مبارزه با داعش ادامه می‌دهد و امریکا از این تلاش‌ها تا حد زیادی راضی است. او افزود که در نتیجه این تلاش‎ها، بسیاری از اعضای داعش از افغانستان بیرون رانده شده‌اند و اکنون در پاکستان هستند.

خلیل‌زاد همچنان خاطرنشان کرد که نگرانی‌ها در مورد حقوق بشر و نقش سیاسی افغان‌های که عضو امارت اسلامی نیستند، همچنان پابرجاست.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!