Connect with us

ورزش

تلویزیون آریانا مسابقات جام قهرمانان کریکت ۲۰۲۵ را نشر می‌کند

این نهمین فصل جام قهرمانان خواهد بود و از ۱۹ فبروری تا ۹ مارچ توسط پاکستان میزبانی خواهد شد.

منتشر شده

در

شبکه رادیو تلویزیون آریانا با خرسندی اعلام می‌کند که حق نشر جام قهرمانان کریکت آی‌سی‌سی ۲۰۲۵ را به‌گونه مستقیم در ماه فبروری سال آینده در افغانستان به‌ دست آورده است.

این نهمین فصل جام قهرمانان خواهد بود و از ۱۹ فبروری تا ۹ مارچ توسط پاکستان میزبانی خواهد شد.

هشت تیم برتر رتبه بندی جام جهانی کریکت ۲۰۲۳ در این تورنمنت اشتراک خواهند کرد. پاکستان که عنوان قهرمانی آخرین دوره در سال ۲۰۱۷ را کسب کرد، مدافع عنوان قهرمانی است.

جام قهرمانان کریکت، بازی‌های ۵۰ آوره است که هر چهار سال یک بار برگزار می‌شود.

مسابقات سال آینده بدون چالش نبوده است طوری که بورد کریکت هند در مورد سفر تیم هند به پاکستان به دلیل ملحوظات امنیتی ابراز نگرانی کرده است.

گزارش‌ها می‌رسانند که تیم هند در خارج از پاکستان بازی‌های خود را انجام خواهد داد.

در صورتی که هند به بازی نهایی راه پیدا نکند، لاهور میزبان این بازی خواهد بود.

در عوض، تیم پاکستان بازی های گروهی خود در جام جهانی۲۰ آوره ۲۰۲۶ را در خاک هند انجام نخواهد داد و سریلانکا ممکن میزبان این بازی‌ها خواهد بود.

بر بنیاد گزارش‌ها، به نظر می رسد که امارات متحده عربی مسابقات هند در جام قهرمانان را میزبانی خواهد کرد.

تلویزیون آریانا همه علاقه‌مندان کریکت را در جریان آخرین اخبار این رویداد قرار می‌دهد و جدول زمانی را پس از نهایی شدن آن منتشر می‌کند.

پس حتما با ما همراه باشید و صفحات ما را در شبکه‌های اجتماعی برای تازه ترین اخبار دنبال کنید.

ورزش

ابو مسلم فراه، عمر ځواک هرات را ۴ بر صفر در لیگ قهرمانان افغانستان شکست داد

Published

on

ابو مسلم فراه در سی‌ومین دیدار فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن، با عملکرد عالی عمر ځواک هرات را ۴ بر صفر شکست داد.

این دیدار امروز (چهارشنبه) در استدیوم فدراسیون فوتبال افغانستان برگزار شد.

سمیع‌الله نادری در دقایق پایانی نیمه نخست، نخستین گول ابومسلم فراه را به ثمر رساند.

ابومسلم فراه در نیمه دوم نیز به حملات خود ادامه داد و در دقیقه ۶۹، امان سرداری با یک ضربه سر تماشایی گول دوم تیمش را به ثمر رساند.

در ادامه، امید رجبی و میرویس غفوری نیز موفق به گول‌زنی شدند تا ابومسلم فراه با پیروزی ۴ بر صفر میدان را ترک کند.

امان الله سرداری کاپیتان تیم فوتبال ابومسلم فراه به عنوان بهترین بازیکن مسابقه مقابل عمر زواک هرات انتخاب شد.

ابومسلم فراه در دیدار بعدی خود ۲ اکتوبر به مصاف آریانا خوست می‌رود و عمر ځواک هرات نیز در همین روز برابر استقلال کابل صف‌آرایی خواهد کرد.

رقابت‌های فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading

ورزش

بورد کریکت افغانستان برنامه شناسایی استعدادهای توپ‌اندازان سریع را راه‌اندازی می‌کند

Published

on

مرکز ارتقای ظرفیت بورد کریکت افغانستان قرار است برنامه سراسری شناسایی استعدادهای توپ‌اندازان سریع را زیر عنوان «تندر» در جریان ماه اکتوبر در چندین ولایت کشور راه‌اندازی کند.

به گفته بورد کریکت افغانستان، این برنامه در چهارم اکتوبر در ولایت کندز آغاز می‌شود و پس از آن ارزیابی‌ها در هرات، کندهار، کابل، خوست، پکتیا و کنر ادامه یافته و در ۲۷ اکتوبر در ننگرهار به پایان می‌رسد.

این بورد می‌گوید، بازیکنان واجد شرایط باید ۱۹ تا ۲۶ سال سن داشته باشند، حداقل ۱۸۰ سانتی‌متر قد داشته باشند، دارای تذکره الکترونیکی معتبر باشند و بتوانند توپ را با سرعت حداقل ۱۴۰ کیلومتر در ساعت پرتاب کنند.

بر اساس برنامه اعلام‌شده، ارزیابی‌ها در کندز در روزهای ۴ و ۵ اکتوبر، در هرات در ۹ و ۱۰ اکتوبر، در کندهار در ۱۲ اکتوبر، در کابل در ۱۴ و ۱۵ اکتوبر، در خوست در ۱۹ اکتوبر، در پکتیا در ۲۱ اکتوبر و در کنر در ۲۵ اکتوبر برگزار می‌شود. مرحله نهایی نیز در ۲۷ اکتوبر در ننگرهار انجام خواهد شد.

بورد کریکت افغانستان از تمامی بازیکنانی که شرایط شرکت در این برنامه را دارند و باور دارند می‌توانند به توپ‌اندازان سریع در سطح بالا تبدیل شوند، خواسته است تا در تاریخ‌های تعیین‌شده در ولایت‌های مربوط ‌شان در برنامه شناسایی استعدادهای توپ‌اندازان سریع «تندر» شرکت کنند.

بورد کریکت افغانستان می‌گوید هدف از این برنامه، شناسایی استعدادهای امیدوارکننده در بخش توپ‌اندازی سریع از سراسر افغانستان و فراهم‌کردن زمینه برای رشد و پیشرفت بازیکنان مستعد از طریق سیستم عملکرد عالی کریکت کشور است.

Continue Reading

ورزش

لیگ قهرمانان افغانستان؛ طوفان هرات و عینو مینه کندهار ۱-۱ مساوی کردند

Published

on

طوفان هرات و عینو مینه کندهار در بیست‌ونهمین دیدار فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن، امروز (سه‌شنبه) به تساوی یک بر یک رسیدند.

عنایت‌الله کوهی در نیمه نخست گول نخست طوفان هرات را به ثمر رساند؛ اما احمد بنی‌مقدس در دقیقه ۳۲ بازی گول تساوی عینو مینه کندهار را وارد دروازه حریف کرد.

در نیمه دوم، هر دو تیم فرصت‌هایی برای گول‌‌زنی داشتند؛ اما هیچ‌یک از این فرصت‌ها به گول تبدیل نشد و بازی با نتیجه یک بر یک پایان یافت.

طوفان هرات در این دیدار ۱۲ خطا مرتکب شد و یک کارت زرد دریافت کرد. عینو مینه کندهار نیز ۱۶ خطا انجام داد و دو کارت زرد گرفت.

طوفان هرات در دیدار بعدی خود اول اکتوبر به مصاف آرمان اف‌سی می‌رود و عینو مینه کندهار نیز دوم اکتوبر برابر ابومسلم فراه بازی خواهد کرد.

رقابت‌های فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!