Connect with us

ورزش

تیم تکواندو افغانستان قهرمان رقابت‌های آزاد آسیایی تکواندو شد

منتشر شده

در

تکواندو کاران افغانستان در میان ۲۳ کشور مقام قهرمانی تیمی مسابقات آزاد آسیایی تکواندو را در پاکستان بدست آوردند.

فدراسیون تکواندو افغانستان روز یک‌شنبه (۱۴ عقرب) گزارش داده است که تیم افغانستان با کسب بیشترین امتیاز نسبت به همۀ تیم‌های اشتراک کننده به مقام قهرمانی تیمی مسابقات آزاد آسیایی تکواندو دست یافت.

این رقابت‌ها که از تاریخ سوم نومبر به میزبانی اسلام‌آباد آغاز شده بود روز گذشته (یکشنبه، ۱۵عقرب) با قهرمانی تیم افغانستان به پایان رسید.

تیم افغانستان توسط محسن رضایی و علی اکبر امیری موفق به کسب دو مدال طلا شد و حکمت‌الله زین مشترکأ با امید سهاک افغانستان را صاحب دو مدال نقره ساختند.

همچنان محمد بشیر ترکی لقب بهترین مربی و محسن رضایی جایزه بهترین فایتر این دور از مسابقات را به دست آوردند.

این برای نخستین بار است که افغانستان در رقابت‌های آزاد آسیایی “G2” تکواندو در پاکستان به مقام قهرمانی می‌رسد.

افغانستان در دورۀ قبلی این رقابت‌ها که دو سال قبل اشتراک داشت جایگاه چهارم را بدست آورده بود که در آن سال افغانستان در کنار مدال‌های نقره و برونز، تنها یک مدال طلا بدست آورده بود.

ورزش

تیم فوتبال زیر ۱۵ سال افغانستان جواز حضور در جام جهانی زیر ۱۵ سال را به‌دست آورد

Published

on

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرده است که تیم ملی فوتبال زیر ۱۵ سال کشور، در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌های هدفمند این فدراسیون، موفق به کسب جواز حضور در رقابت‌های جام جهانی زیر ۱۵ سال شده است.

به گفته این فدراسیون، پس از برگزاری منظم و موفق رقابت‌های زیر ۱۴ سال در زون‌های مختلف افغانستان، زمینه حضور تیم ملی زیر ۱۵ سال کشور در این رویداد مهم جهانی فراهم شده است.

براساس اعلامیه فدراسیون فوتبال، این دستاورد نتیجه دیدارها و تلاش‌های رهبری فدراسیون، به ویژه محمد یوسف کارگر، رئیس فدراسیون فوتبال افغانستان، با مسئولان فدراسیون جهانی فوتبال و تأکید بر توسعه فوتبال پایه در کشور می‌باشد.

رقابت‌های جام جهانی زیر ۱۵ سال و جشنواره ورزشی، بخشی از برنامه جهانی توسعه استعدادهای فوتبال است که با هدف رشد بازیکنان جوان، افزایش تجربه بین‌المللی، تقویت مهارت‌های فنی و آماده‌سازی نسل آینده فوتبال برگزار می‌شود.

این رقابت‌ها از ۲۲ تا ۳۱ ماه اکتوبر سال ۲۰۲۶ در کشور آذربایجان برگزار خواهد شد و تیم‌های زیر ۱۵ سال کشورهای عضو فدراسیون جهانی فوتبال در آن اشتراک خواهند کرد.

بازیکنان متولد سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ واجد شرایط حضور در این مسابقات هستند.

در این جشنواره جهانی، مسابقات با شیوه ویژه فوتبال پایه و به شکل ۸ در برابر ۸ برگزار می‌شود تا بازیکنان فرصت بیشتری برای لمس توپ، رشد مهارت‌های فردی، تصمیم‌گیری بهتر و کسب تجربه رقابت در سطح جهانی داشته باشند.

حضور افغانستان در این رقابت‌ها، فرصت مهمی برای استعدادهای جوان کشور است تا در کنار بهترین تیم‌های جهان تجربه کسب کرده و جایگاه افغانستان را در یکی از بزرگ‌ترین میدان‌های فوتبال پایه جهان ارتقا دهند.

Continue Reading

ورزش

افغانستان و ازبکستان در خوست دیدار دوستانه کریکت برگزار می‌کنند

این دیدار ساعت ۹:۰۰ صبح به وقت افغانستان در یک میدان کریکت در خوست برگزار شده و به‌صورت زنده از طریق رسانه‌ها و پلتفرم‌های دیجیتال در داخل افغانستان و جهان پخش خواهد شد.

Published

on

بورد کریکت افغانستان اعلام کرده است که تیم ملی کریکت ازبکستان در یک دیدار دوستانه بیست‌آوره به تاریخ ۱۰ جولای در ولایت خوست به مصاف تیم منتخب افغانستان خواهد رفت.

این مسابقه در جریان یازدهمین دور لیگ کریکت «شپگیزه» برگزار می‌شود و بخشی از تفاهم‌نامه همکاری میان بورد کریکت افغانستان و فدراسیون کریکت ازبکستان برای توسعه این ورزش است.

این دیدار ساعت ۹:۰۰ صبح به وقت افغانستان در یک میدان کریکت در خوست برگزار شده و به‌صورت زنده از طریق رسانه‌ها و پلتفرم‌های دیجیتال در داخل افغانستان و جهان پخش خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

دیجان دیدوویچ از صربستان به عنوان سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان تعیین شد

Published

on

فدراسیون فوتبال افغانستان، دیجان دیدوویچ، مربی صربستانی را با قراردادی دو ساله به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتسال افغانستان منصوب کرده است.

این قرارداد در مراسمی با حضور مسئولان فدراسیون فوتبال افغانستان، اعضای کمیته فوتسال، کادر فنی و خبرنگاران ورزشی به امضا رسید.

بر اساس این قرارداد، آقای دیدوویچ برای دو سال هدایت تیم ملی فوتسال کشور را بر عهده خواهد داشت و مسئولیت رهبری کدر فنی و بازیکنان، برنامه‌ریزی تمرینات و هدایت تیم ملی برای رقابت‌های پیش‌رو را عهده‌دار خواهد بود.

فدراسیون فوتبال افغانستان همچنین از تکمیل کدر فنی تیم ملی خبر داد. بر اساس این اعلام، جواد اصغری‌مقدم از ایران به عنوان مدیر فنی، مرتضی منصور سمائی از ایران به عنوان مربی دروازه‌بانان، اوریل ماسانا از هسپانیه به عنوان کمک مربی، صادق امانی از ایران به عنوان مربی بدنساز و جائو لیرا از برازیل به عنوان انالیزور تیم ملی انتخاب شده‌اند.

همچنین قرارداد محمد نصیر صداقت به عنوان مدیر تیم ملی فوتسال افغانستان تمدید شده است.

فدراسیون فوتبال افغانستان ابراز امیدواری کرده است که حضور این کدر فنی جدید، به توسعه بیشتر فوتسال کشور و افزایش توان رقابتی تیم ملی در سطح منطقه و جهان کمک کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117