Connect with us

ورزش

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان برای جام جهانی ۲۰۲۶ معرفی شد

پیش از این کریکت بورد افغانستان گفته بود که بازیکنان روز چهارشنبه ( ۱۷جدی) جهت اشتراک در مسابقات جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال به شهر ویندهویک نامیبیا رسیده اند.

منتشر شده

در

کریکت بورد افغانستان ترکیب نهایی تیم ملی زیر ۱۹ سال کشور را برای حضور در رقابت‌های جام جهانی کریکت ۲۰۲۶ اعلام کرد. این تیم به رهبری محبوب تسکین در مسابقات جهانی به میدان خواهد رفت.

بازیکنان اصلی تیم شامل عزیزالله خان، فیصل خان، عثمان خان، خالد احمدزی، عزیزالله میاخیل، عبدالعزیز خان، نظیف‌الله امیری، خاطر ستانکزی، نصرت نورستانی، وحیدالله زادران، سلام خان و زیدالله شهدزاده هستند. همچنین عقیل خان، فهیم و عزت نور به‌عنوان بازیکنان ذخیره معرفی شده‌اند.

پیش از این کریکت بورد افغانستان گفته بود که بازیکنان روز چهارشنبه ( ۱۷جدی) جهت اشتراک در مسابقات جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال به شهر ویندهویک نامیبیا رسیده اند.

به گفته کریکت بورد ملی پوشان جوان در کنار تیم‌های آفریقای جنوبی، ویست اندیز و تانزانیا در گروه چهارم این مسابقات جاه دارند و بر اساس جدول زمانی این مسابقات در نخستین بازی خود، تاریخ ۱۶ جنوری، به مصاف تیم زیر سن نزده سالان افریقای جنوبی خواهند رفت.

قرار است رقابت‌های جام جهانی کریکت زیر ۱۹ سال از ۱۵ جنوری ۲۰۲۶ به میزبانی مشترک کشورهای نامیبیا و زیمبابوی برگزار شود و تیم افغانستان تلاش دارد با ارائه عملکرد درخشان، نام خود را در میان بهترین تیم‌های جهان ثبت کند.

ورزش

۱۳ کوهنورد در بلخ قله «جانور کوه» را صعود کردند

Published

on

۱۳ تن از کوهنوردان تیم «اتحاد نوشاخ» به سرپرستی خوشحال صافی، معاون اداری این فدراسیون، با هماهنگی ریاست المپیک و تربیت بدنی و ورزش بلخ و همچنین فدراسیون کوهنوردی این ولایت، توانستند قله «جانور کوه» را با ارتفاع تقریباً ۱۸۰۰ متر در ولسوالی مارمول با موفقیت صعود کنند.

هدف این برنامه، رشد و تقویت توانایی‌های این کوهنوردان، تقویت روحیه تیمی و توسعه این ورزش در بلخ عنوان شده است.

Continue Reading

ورزش

نشست مهم کریکت افغانستان با سرمربی جدید؛ تمرکز بر آینده و برنامه‌های ملی

سرمربی جدید نشست‌های تخنیکی جداگانه‌ای را با مسئولان بخش‌ها برگزار کرده و روی برنامه‌ریزی کمپ تمرینی پیش‌رو در کابل، مدیریت بازیکنان و هماهنگی بهتر میان بخش‌ها برای رقابت‌های بین‌المللی آینده تأکید شده است.

Published

on

بورد کریکت افغانستان نشست معرفی و هماهنگی جامعی را با سرمربی جدید تیم ملی، ریچارد پایبس برگزار کرده است؛ نشستی که با حضور مقام‌های ارشد و بخش‌های تخنیکی برای تعیین مسیر آینده کریکت کشور برگزار شد.

این نشست به رهبری نصیب خان، رئیس اجراییه کرکت بورد افغانستان برگزار شده و رؤسای بخش‌های کریکت داخلی، بین‌المللی، کمیته انتخاب و مرکزهای ‌عملکرد نیز در آن حضور داشتند. همچنان کپتان‌های تیم ملی، حشمت‌الله شاهدی و ابراهیم زدران، در این گفتگوها اشتراک کردند.

بر اساس معلومات بورد کریکت، بخش نخست این نشست به بررسی دیدگاه‌های استراتژیک درازمدت برای توسعه کریکت افغانستان اختصاص یافته و اهداف عملکردی و برنامه‌های رشد تیم ملی مورد بحث قرار گرفته است.

در ادامه، سرمربی جدید نشست‌های تخنیکی جداگانه‌ای را با مسئولان بخش‌ها برگزار کرده و روی برنامه‌ریزی کمپ تمرینی پیش‌رو در کابل، مدیریت بازیکنان و هماهنگی بهتر میان بخش‌ها برای رقابت‌های بین‌المللی آینده تأکید شده است.

بورد کریکت افغانستان این نشست را «سازنده» توصیف کرده و گفته است که چنین گفتگوها، بخشی از تلاش‌ها برای تقویت هماهنگی میان کدر تخنیکی و اداری در آستانه برنامه‌های فشرده بین‌المللی تیم ملی می‌باشد.

Continue Reading

ورزش

تیم فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان در بازی پایانی مقابل تاجیکستان شکست خورد

Published

on

تیم ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان در آخرین بازی خود در چارچوب رقابت‌های قهرمانی کافا، با نتیجه ۳ بر ۲ برابر تاجیکستان شکست خورد.

ملی‌پوشان زیر ۱۷ سال کشور در سه دیدار قبلی این رقابت‌ها، دو شکست و یک تساوی را تجربه کرده بودند.

رقابت‌های مرکز آسیا با حضور پنج کشور، به‌شمول افغانستان، به میزبانی ازبکستان برگزار شده است.

این رقابت‌ها که تا ۱۳ اپریل ادامه دارد، به‌عنوان یک مرحله توسعه‌ای برای فوتبال جوانان در منطقه عمل می‌کند و فرصت کسب تجربه بین‌المللی ارزشمندی را برای بازیکنان فراهم می‌سازد، در حالی که فدراسیون‌های ملی نیز می‌توانند استعدادهای نوظهور را ارزیابی کنند.

گفتنی است که هواداران در سراسر کشور می‌توانند این مسابقات را به‌صورت زنده از طریق تلویزیون آریانا دنبال کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!