Connect with us

ورزش

تیم کریکت الف افغانستان با شکست دادن سریلانکا برای اولین بار قهرمان جام جوانان آسیا شد

صدیق‌الله اتل که پنج بار بیش از ۵۰ دوش در این رقابت‌ها کسب کرده بود، به عنوان بهترین بازیکن رقابت‌های قهرمانی کریکت جوانان آسیا شناخته شد.

منتشر شده

در

تیم ملی کریکت الف افغانستان روز یک‌شنبه (ششم عقرب) بازی نهایی جام جوانان کریکت آسیا را مقابل تیم سریلانکا بازی کرد و این تیم را با تفاوت ۷ ویکت شکست داد و برای نخستین بار جام قهرمانی آسیا را در این رقابت‌ها به دست آورد.

این مسابقه به میزبانی عمان برگزار شد. در ابتدا، تیم سریلانکا برنده قرعه شد و تصمیم به توپ‌زنی گرفت. سریلانکا در ۲۰آور با از دست دادن هفت ویکت، ۱۳۴ دوش را برای افغانستان هدف تعیین کرد.

تیم ملی کریکت الف افغانستان، با درخشش صدیق‌الله اتل، این هدف را در ۱۸.۱ آور و با از دست دادن سه ویکت تکمیل کرد و با تفاوت ۷ ویکت به پیروزی رسید.

صدیق‌الله اتل، مانند بازی‌های قبلی، در این مسابقه نیز درخشید و به تنهایی ۵۵ دوش کسب کرد، کریم جنت ۳۳ دوش، درویش رسولی، کاپیتان تیم افغانستان، ۲۴ دوش و محمد اسحق ۱۶ دوش به دست آورد.

در بخش توب‌اندازی، بلال سمیع سه ویکت سریلانکا را کسب کرد و الله‌محمد غضنفر نیز با گرفتن دو ویکت و دادن ۱۴ دوش، عنوان بهترین بازیکن میدان را از آن خود کرد.

درهمین حال، صدیق‌الله اتل که پنج بار بیش از ۵۰ دوش در این رقابت‌ها کسب کرده بود، به عنوان بهترین بازیکن رقابت‌های قهرمانی کریکت جوانان آسیا شناخته شد.

تیم ملی الف کریکت افغانستان از سال ۲۰۱۳ میلادی به این رقابت‌ها پوست. پیش از این، افغانستان در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۹ به مرحله نیمه‌نهایی رسیده بود، اما هرگز به قهرمانی دست نیافته بود.

با این پیروزی، افغانستان به جمع تیم‌هایی پیوست که در این تورنمنت به قهرمانی دست یافته‌اند. تاکنون تیم‌های پاکستان و سریلانکا دو بار و هند یک بار در این جام قهرمان شده‌اند.

ورزش

اندونیزیا با شکست جاپان برای اولین بار به دیدار نهایی جام ملت‌های فوتسال آسیا راه یافت

Published

on

تیم اندونیزیا با پیروزی شگفت‌انگیز ۵–۳ در برابر جاپان، برای نخستین‌بار به دیدار نهایی جام ملت‌های فوتسال آسیا راه یافت.

جاپان که چهار بار عنوان قهرمانی این مسابقات را کسب کرده، در ثانیه‌های پایانی بازی ۳–۳ مساوی کرد و مسابقه به وقت اضافه رفت، اما اندونیزیا با دو گول دیگر نتیجه را به سود خود تمام کرد.

اندونیزیا روز شنبه در دیدار نهایی به مصاف ایران خواهد رفت.

علاقه‌مندان می‌توانند این بازی را به گونه مستقیم از تلویزیون آریانا تماشا کنند.

Continue Reading

ورزش

بازی های المپیک زمستانی میلانو کورتینا ۲۰۲۶؛ آنچه باید بدانید

Published

on

المپیک زمستانی ۲۰۲۶ از ۶ تا ۲۲ فبروری در شهرهای میلان و کورتینا دامپتزوی ایتالیا و کوه‌های اطراف آن برگزار می‌شود.

این اولین بار است که بازی‌های المپیک زمستانی به طور مشترک توسط دو شهر میزبانی می‌شود.

المپیک زمستانی اولین بار در سال ۱۹۲۴ در شامونی برگزار شد و مکمل بازی‌های تابستانی احیا شده در سال ۱۸۹۶ بود. ناروی که به طور سنتی تحت سلطه کشورهای اروپایی و امریکای شمالی بوده است، همچنان موفق‌ترین کشور به عنوان میزبان در تاریخ المپیک زمستانی بوده است.

ایتالیا آخرین بار در سال ۱۹۵۶ (کورتینا دامپتزو) میزبان المپیک زمستانی بود.

بازی‌های ۲۰۲۶ شامل ۱۶ رشته ورزشی و ۱۱۶ رویداد مدال‌آور، از جمله اولین حضور اسکی کوهستان در المپیک، خواهد بود.

تاریخ‌های مهم

مراسم افتتاحیه: ۷ فبروری

پایان بازی‌ها: ۲۲ فبروری

المپیک زمستانی ۲۰۲۶ نویدبخش نمایشی از ورزش‌های زمستانی درجه یک، مناظر نمادین ایتالیا و برخی از هیجان‌انگیزترین مسابقات المپیک تاکنون است.

علاقه‌مندان ورزش در سراسر افغانستان می‌توانند این مسابقات را به گونه مستقیم و انحصاری از تلویزیون آریانا تماشا کنند.

در حالی که مراسم افتتاحیه در روز شنبه ۷ فبروری برگزار می‌شود، رویدادهای اولیه امشب (پنجشنبه ۵ فبروری) ساعت ۱۰:۳۰ شب شروع می‌شود. پس حتماً آن را تماشا کنید.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی کریکت کشور در آخرین دیدار تمرینی ویست‌اندیز را شکست داد

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان در دومین و آخرین بازی تمرینی قبل از آغاز جام ‌جهانی ۲۰‌آوره، تیم کریکت ویست‌اندیز را با تفاوت ۲۳ دوش شکست داد.

این دیدار تمرینی تیم ملی کریکت کشور در برابر ویست‌اندیز در هند انجام شد.

ملی‌پوشان کریکت کشور در اولین بازی تمریناتی خود، اسکاتلند را با تفاوت ۶۱ دوش شکست داده بودند.

تیم ملی کریکت افغانستان نخستین دیدار رسمی خود در جام جهانی ۲۰ آوره را به تاریخ نهم فبروری در شهر چنای هند در برابر تیم نیوزیلند برگزار خواهد کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!