Connect with us

ورزش

تیم کریکت زیلاند جدید برای بازی مقابل افغانستان به هند رسید

کریکت بورد افغانستان یک تیم ۲۰ نفری را به کاپیتانی حشمت‌الله شهیدی برای اشتراک در کمپ تمریناتی به هدف بازی در مقابل تیم زیلاند جدید اعلام کرده است.

منتشر شده

در

تیم ملی کریکت زیلاند جدید بخاطر یگانه بازی تیست مقابل تیم ملی افغانستان وارد شهر گریتر نویدای کشور هندوستان شد.

قرار است این مسابقه رسمی بین هر دو تیم دوشنبه آینده (۹سپتمبر) حوالی ساعت ۹:۰۰ به وقت افغانستان آغاز خواهد شد.

این درحالیست که کریکت بورد افغانستان اعلام کرده است که تیم ملی کریکت کشور روز چهارشنبه (۷ سنبله) برای بازی‌های تمرینی با زیلاند جدید عازم هند شد.

کریکت بورد افغانستان یک تیم ۲۰ نفری را به کاپیتانی حشمت‌الله شهیدی برای اشتراک در کمپ تمریناتی به هدف بازی در مقابل تیم زیلاند جدید اعلام کرده است.

این اولین بار است که زیلاند جدید با افغانستان بازی تمرینی انجام می‌دهد.

پیشتر کریکت بورد افغانستان اعلام کرد که یک تیم مقدماتی کریکت ۲۰ نفره را تشکیل داده که قرار است از ۹ – ۱۳ سپتمبر به مصاف زیلاندجدید برود؛ اما در این دور از رقابت‌ها راشد خان؛ ستاره کریکت افغانستان حضور نخواهد داشت.

میرویس اشرف؛ رییس بورد کریکت کشور از گنجانیدن استعدادهای جوانتر در این تیم ابراز خرسندی کرده بود.

آقای اشرف گفت: «خوشحالم که می‌بینم برخی از جوانانی که در کریکت داخلی عمل‌کرد خوبی داشته‌اند، این فرصت را پیدا می‌کنند که بخشی از تیم آزمایشی باشند.»

تیم مقدماتی آزمایشی افغانستان شامل حشمت الله شهیدی، ابراهیم زدران، ریاض حسن، عبدالملک، رحمت شاه، بهیر شاه محبوب، اکرام علی‌خیل، شهیدالله کمال، گلبدین نایب، افسر زازیی، عظمت‌الله عمرزی، ضیور الرحمن اکبر، شمس الرحمن، قیس احمد، ظاهر خان، نجات مسعود، فرید احمد مالک، نوید زدران، خلیل احمد و یما عرب است.

ورزش

انصراف برخی بازیکنان از حضور در تیم ملی فوتبال افغانستان

Published

on

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرد که در چارچوب مسابقات راهیابی به جام ملت‌های آسیا، تمامی بازیکنان واجد شرایط به طور رسمی برای دیدارهای پیش‌رو مقابل تیم‌های ملی میانمار و سوریه دعوت شده بودند. با این حال، شماری از بازیکنان بنا به دلایل مختلف از حضور در تیم ملی انصراف داده‌اند.

بر اساس اطلاعات ارائه‌شده، این دلایل شامل مشکلات خانوادگی، مصدومیت، مسائل امنیتی در خاورمیانه و مشکلات مرتبط با باشگاه‌ها بوده است. از جمله بازیکنانی که انصراف داده‌اند می‌توان به حبیب‌الله عسکر، اویس عزیزی، عبدانجم‌حیدری، محمد نعیم رحیمی، جبار شرزه، فیصل احمد حمیدی، جمشید اچکزی، عمید آرزو، توفیق سکندری و رامین صافی اشاره کرد.

فدراسیون فوتبال افغانستان تأکید کرده که حضور در تیم ملی یک مسئولیت ملی و افتخار بزرگ برای هر بازیکن است و انتظار می‌رود بازیکنان اولویت را به تیم ملی کشورشان بدهند.

خوزه انتونیو نوگیرا، سرمربی تیم ملی، در واکنش گفت: «پس از انجام دو دیدار پیش‌رو، تمرکز خود را بیشتر بر روی بازیکنان داخلی افغانستان معطوف خواهیم ساخت. برنامه ما این است که ترکیب تیم ملی در آینده عمدتاً از میان بازیکنان شایسته داخلی انتخاب شود تا تیمی باانگیزه، متعهد و در دسترس شکل گیرد.»

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرده که روند تقویت و بازسازی تیم ملی با جدیت ادامه خواهد داشت و تصمیمات آینده در راستای منافع درازمدت فوتبال کشور اتخاذ خواهد شد.

گفتنی است که بازی افغانستان مقابل میانمار روز پنجشنبه هفته جاری در میانمار و بازی در مقابل سوریه روز سه شنبه هفته آینده در عربستان سعودی برگزار خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی بزکشی افغانستان مقام سوم مسابقات جهانی کوکپر ۲۰۲۶ را کسب کرد

Published

on

تیم ملی بزکشی افغانستان در مسابقات جهانی کوکپر ۲۰۲۶ در قزاقستان، توانست جایگاه سوم را از آن خود کند.

ملی‌پوشان افغانستان در مرحله گروهی نمایش قدرتمندی داشتند؛ در دیدار نخست تیم هنگری را با نتیجه سنگین ۱۴ بر صفر شکست دادند، سپس روسیه را ۵ بر صفر مغلوب کردند و در بازی سوم نیز با نتیجه ۷ بر صفر از سد تیم مغولستان گذشتند. بدین ترتیب، تیم افغانستان با کسب بیشترین امتیاز از گروه B به مرحله نیمه‌نهایی صعود کرد.

در مرحله نیمه‌نهایی، تیم افغانستان با وجود تلاش‌های چشمگیر، با نتیجه ۴ بر ۲ در برابر تیم ازبیکستان شکست خورد. اما در دیدار رده‌بندی، بار دیگر اقتدار خود را به نمایش گذاشت و با پیروزی قاطع ۶ بر صفر مقابل روسیه، مدال برنز این رقابت‌ها را به دست آورد.

در پایان، تیم ملی بزکشی افغانستان با کسب مقام سوم جهان، علاوه بر مدال برنز، جایزه ۴۵۰۰۰۰۰ تنگه قزاقستانی (معادل حدود ۵۹۰ هزار افغانی) را نیز از سوی فدراسیون جهانی کوکپر دریافت کرد.

Continue Reading

ورزش

ایرلند میزبان سلسله مسابقات کریکت پنجاه آوره مقابل افغانستان در ماه آگست خواهد بود

Published

on

مقامات کریکت ایرلند اعلام کرده‌اند که این کشور از ۵ تا ۱۴ آگست سال جاری میلادی میزبان پنج مسابقه پنجاه آوره مقابل افغانستان خواهند بود.

سارا کین، رئیس اجرایی بورد کریکت ایرلند، روز جمعه گفت: «بورد کریکت ایرلند تصمیم گرفته است که امسال در بلفاست با افغانستان بازی کند.»

این در حالیست که سایر تیم‌های بین‌المللی از جمله استرالیا و انگلستان از زمان به قدرت رسیدن امارات اسلامی در سال ۲۰۲۱، یا بازی‌های دو جانبه خود را با افغانستان لغو یا از برنامه‌ریزی برای سلسله مسابقات خودداری کرده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!