Connect with us

جهان

جان بختن ۴۲تن به شمول سربازان در آتش‌سوزی الجزایر

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

مقام‌های الجزایر از وقوع آتش‌سوزی‌های جنگلی در این کشور خبر دادند که این حوادث تاکنون جان دست کم ۴۲ تن از جمله ۲۵ سرباز را گرفته است.

عبدالمجید تبون، رییس جمهور الجزایر در توییتر خود نوشته است:”سربازان توانستند ۱۰۰ شهروند الجزایری را در مناطق شمالی این کشور نجات دهند هر چند ۲۵ تن از این سربازان حین عملیات امداد رسانی، جان خود را از دست داده اند.”

وزارت دفاع الجزایر نیز اعلام کرده است که ۱۱ سرباز دیگر همچنین در این حوادث زخمی شدند که وضعیت چهار تن از آنها وخیم است.

از سوی دیگر ایمن بن عبدالرحمن٬ نخست وزیر الجزایر در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد که ۱۷ شهروند این کشور در این آتش سوزی‌ها که تصور می شود با قصد و نیت خرابکارانه صورت گرفته، کشته شدند.

نخست وزیر الجزایر همچنین گفت:”مذاکرات برای کرایه هواپیماهای اطفای حریق از کشورهای اروپایی ادامه دارد.”

مقام‌های الجزایری می‌گویند تا شامگاه دوشنبه بیش از ۸۰ آتش سوزی در ۱۸ منطقه این کشور روی داده است.

به گزارش رویترز، هفته گذشته یک ناظر جویِ اتحادیه اروپا گفت که در روزهای اخیر مدیترانه به دلیل آتش سوزی‌های گسترده در جنگل های ترکیه و یونان که موج گرما به آنها دامن زده، به کانون جنگل سوزی های شدید تبدیل شده است.

جهان

اسرائیل اداره سرحد غزه و مصر را در دست گرفت

Published

on

(Last Updated On: )

اردوی اسرائیل روز چهارشنبه (۹جوزا) اعلام کرد که نیروهای این کشور اداره یک منطقه حائل در مرز میان نوار غزه و مصر را در دست گرفتند، رویدادی که به معنای اداره اسرائیل بر تمامی مرزهای زمینی فلسطین است.

اسرائیل همچنین در این روز حملات مرگبار خود به شهر رفح، واقع در جنوب غزه را علی‌رغم حکم صادره از محکمه بین‌المللی برای پایان دادن به حملات به این شهر که حدود نیمی از جمعیت ۲.۳ میلیون نفری نوار غزه را در خود پناه داده بود، ادامه داد.

دانیل هاگاری، سخنگوی اردوی اسرائیل، در یک گزارش تلویزیونی گفت که نیروهای اسرائیلی اداره «عملیاتی» بر «دهلیز فیلادلفی» را به دست آورده‌اند. فیلادلفی نام رمزی است که اردوی اسرائیل بر دهلیز ۱۴ کیلومتری امتداد مرز غزه با مصر گذاشته است.

هاگاری عنوان کرد: «دهلیز فیلادلفی در حکم آکسیجن برای حماس است که به طور مرتب از آن برای قاچاق سلاح به نوار غزه استفاده می‌کند.»

سخنگوی اردوی اسرائیل توضیحی درباره معنای اداره «عملیاتی» نداد، اما پیش از آن یکی از مقام‌های نظامی اسرائیل گفته بود که اکنون نیروهای زمینی اسرائیل در برخی از مناطق این دهلیز مستقر هستند.

مرز با مصر در امتداد جنوب غزه تنها مرز زمینی نوار غزه بود که نیروهای اسرائیلی هنوز آن را در اختیار نگرفته بودند.

روز چهارشنبه تانک‌های اسرائیلی به شهر رفح حمله کردند. علی‌رغم حکم دادگاه عالی سازمان ملل متحد برای توقف عاجل حملات به این شهر، تانک‌های اسرائیلی روز سه‌شنبه به مرکز رفح رسیدند.

محکمه بین‌المللی می‌گوید که اسرائیل هنوز توضیح نداده که چگونه پناهجویان فلسطینی را در امنیت کامل می‌تواند از رفح خارج کند و آب و غذا و دارو به دست آنها برساند. حکم محکمه بین‌المللی همچنین گروه افراطی حماس را موظف به آزادی عاجل گروگان‌های اسرائیلی می‌کند که در حمله روز ۷ اکتوبر به جنوب اسرائیل آنها را ربود.

به گفته ساکنان رفح، تانک‌های اسرائیلی روز چهارشنبه وارد مناطق تل السطلان در غرب و یبنا در مرکز رفح شدند و سپس به سمت منطقه حائل در مرز با مصر عقب‌نشینی کردند.

عملیات نظامی اسرائیل در غزه با مخالفت جامعه بین‌المللی مواجه شده است. اسرائیل اما می‌گوید که این عملیات برای ریشه‌کن کردن گروه افراطی حماس که ایالات متحده و بسیاری از دیگر کشورهای غربی آن را تروریستی می‌دانند، ضرورت دارد.

Continue Reading

جهان

تشدید حملات اسرائیل در رفح منجر به کشته‌شدن ده‌ها فلسطینی شد

Published

on

(Last Updated On: )

باشنده‌گان شهر رفح در جنوب نوار غزه دیروز (سه‌شنبه، ۸جوزا) با گسترش حملات نیروهای اسرائیلی بر این شهر از شدت گرفتن جنگ گزارش دادند.

اسرائیل می‌گوید عملیات محدودی را در شرق رفح در امتداد مرز غزه با مصر انجام می‌دهد.

امریکا و دیگر متحدان اسرائیل علیه حمله تمام‌عیار بر این شهر هشدار داده‌اند.

در اثر حملات زمینی و هوایی شب گذشته اسرائیل در غرب رفح به قول شاهدان عینی، کارمندان خدمات عاجل و مقام‌های شفاخانه حداقل ۳۷ تن کشته شدند.

در این حملات همان منطقه هدف قرار گرفت که حملات هوایی در آن روز یک‌شنبه سبب آتش‌سوزی در یک کمپ بی‌جاشده‌گان فلسطینی و کشته شدن ۴۵ تن شد.

جو بایدن، رئیس‌جمهور امریکا، از حملۀ تمام‌عیار در رفح به اسرائیل هشدار داده است و حکومت امریکا دیروز تأکید کرد که اسرائیل تاکنون از حدود عملیات خود فراتر نرفته است.

Continue Reading

جهان

کشته شدن ۴۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به اردوگاه بیجا شده‌گان رفح خشم جهانی را برانگیخت

Published

on

(Last Updated On: )

گزارش‌های منتشرشده از نوار غزه حاکی از آن است که حمله هوایی اسرائیل شام یک‌شنبه (ششم جوزا) باعث آتش‌سوزی گسترده در یک اردوگاه بیجا شده‌گان در شهر رفح شده است. این آتش‌سوزی که گفته می‌شود ۴۵ کشته به همراه داشته، باعث اعتراض رهبران جهانی شده و آنها خواستار اجرای حکم دیوان بین‌المللی عدلیه برای توقف حمله اسرائیل شدند.

به گزارش رویترز، خانواده‌های فلسطینی که پس از حمله هوایی اسرائیل شاهد آتش گرفتن خیمه‌ها و جان باختن تعدادی از بیجا شده‌گان پناه گرفته در آن منطقه بودند، به شفاخانه‌ها هجوم بردند. به گفته آنها، حمله اسرائیل به منطقه‌ای در غرب رفح انجام گرفت که به عنوان منطقه امن تعیین شده بود.

روز دوشنبه نیز مقام‌های صحی محلی اعلام کردند که تانک‌های اسرائیل به بمباران مناطق شرقی و مرکزی در جنوب غزه ادامه دادند و هشت نفر را کشتند.

ارتش اسرائیل مدعی شد که حمله هوایی شام یک‌شنبه، بر اساس «اطلاعات دقیق» انجام گرفته تا چند تن از مقام‌های حماس و مسئولان حمله به اسرائیلی‌ها را از بین برد.

اوایل روز یک‌شنبه هم تل‌آویو اعلام کرده بود که هشت راکت شلیک شده از منطقه رفح را رهگیری کرده و ادامه حمله‌های حماس نشان‌دهنده نیاز به ادامه عملیات علیه این گروه است.

با این حال، سارنوال ارشد نظامی اسرائیل حمله هوایی شام یک‌شنبه به اردوگاه رفح را «بسیار سنگین» خواند و گفت که تحقیقات در این زمینه در حال انجام است.

یفت تومر یروشالمی روز دوشنبه در کنفرانسی اظهار کرد: «ما از هر گونه آسیبی که در طول جنگ به غیرنظامیان وارد شود اظهار تاسف می‌کنیم.»

به گفته شاهدان، این حمله در محله تل السلطان رخ داد؛ جایی که هزاران فلسطینی پس از آغاز حمله زمینی نیروهای اسرائیلی به شرق رفح در آن پناه گرفته‌اند.

مقام‌های صحی در غزه تحت کنترل حماس گفتند که بیش از نیمی از کشته‌شدگان حمله اخیر اسرائیل شامل زنان، کودکان و کهنسالان بودند. آنها افزودند که احتمال افزایش تعداد قربانیان وجود دارد زیرا به نظر می‌رسد که تعداد زیادی از افراد زیر آوار ناشی از آتش‌سوزی گیرمانده اند.

به گفته داکتران، شفاخانه‌های رفح، از جمله شفاخانه صحرایی کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، قادر به رسیدگی به همه زخمیان نبودند، بنابراین برخی از آنها برای تداوی به شفاخانه‌های خان یونس در شمال غزه منتقل شدند.

باوجود حکم محکمه عالی سازمان ملل در روز جمعه که دستور توقف حمله اسرائیل به رفح را صادر کرد، نتانیاهو به اردو دستور داده حملاتشان را ادامه دهند.

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه در واکنش به جان باختن غیرنظامیان فلسطینی در اردوگاه بیجاشده‌گان بر اثر حملات اخیر اسرائیل اظهار خشم و تاسف کرد. او در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «این عملیات باید متوقف شود. هیچ منطقه امنی در رفح برای غیرنظامیان فلسطینی وجود ندارد.»

آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان و جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم گفتند که حکم محکمه بین‌المللی عدلیه باید مورد احترام قرار گیرد و اجرایی شود.

آنروا، آژانس پناهندگان فلسطینی سازمان ملل متحد هم وضعیت کنونی را «وحشتناک» توصیف کرد. این سازمان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «غزه به جهنم روی زمین تبدیل شده است. تصاویر دیشب گواهی دیگری بر این موضوع است.»

مایکل مارتین، وزیر امور خارجه ایرلند نیز در واکنش به این حمله گفت: «علاوه بر قحطی و امتناع از اجازه کمک‌رسانی به اندازه کافی، آنچه دیشب رخ داد وحشیانه است.»

رسانه دولتی مصر گزارش داد که قاهره «بمباران عمدی خیمه‌های بیجا شده‌گان» از سوی اردوی اسرائیل را محکوم و آن را نقض آشکار قوانین بین‌المللی توصیف کرده است. عربستان سعودی نیز حمله اسرائیل را محکوم کرد. قطر نیز گفت که حمله اخیر به رفح می‌تواند مانع از میانجی‌گری برای برقراری آتش‌بس و تبادل گروگان‌ها شود.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!