Connect with us

اخبار ساحوی

حاضر نبودن ناظران بین المللی در وقت تعیین شده، سبب تاخیر در روند تفتیش آراء میشود

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

elections

با آنکه اوقات کاری در کمیسیون مستقل انتخابات برای تفتیش آراء بیشتر شده است و ناظران دو دسته انتخاباتی طبق معمول در این پروسه حضور میداشته باشند، اما نبود ناظران بین المللی در زمان تعیین شده سبب شده است تا این روند به کندی پیش برود.

ناظران دو دسته انتخاباتی ازکارکرد ناظران بین المللی روند تفتیش شکایت نمودند و گفتند که این ناظران در زمان تعیین شده حاضر نمی باشند.

به گفته مسوولان در ستاد های انتخاباتی تاخیر درآغاز روزمره روند تفتیش بدلیل نبود ناظران بین المللی سبب کندی در کار ها شده است.

داود سلطان زوی عضو دسته انتخاباتی داکتر اشرف غنی احمدزی گفت:” این پروسه باید به زودی خاتمه پیدا کند، جامعه بین المللی را تشویق میکنم که به وقت تعیین شده حاضر شوند چرا که در اکثر موارد ناظران خارجی ساعات ده بجه یا یازده بجه تشریف میاروند که نباید این پروسه بخاطر آنها انتظار بماند”.

دسته انتخابات اصلاحات و همگرایی نیز کندی روند کار را تایید میکند. محمدظاهر اغبر عضو دسته انتخاباتی داکتر عبدالله عبدالله گفت:” یک مقدار کاستی ها در کار وجود دارد که تمام مسایل تخنیکی را از زبان ناظرین و مسوولان در این روند تفتیش یاد داشته شده است”.

اما کمیسیون مستقل انتخابات تاکید دارد که روند تفتیش نسبت به روزهای گذشته سریعتر شده است.

نورمحمد نور سخنگوی کمیسیون مستقل انتخابات گفت:” روز شنبه سریع ترین روز درجریان تمام روزهای تفتیش بوده است و دراین روز ۸۵۳ صندوق تفتیش شده است”.

درکنار روند تفتیشی که از قبل آغاز شده بوده کار تفتیش شش هزار صندوق ویژه نیز ادامه دارد که گفته میشود در این تفتیش ویژه ناظران بین المللی بیشتر حضور دارند که به باور شماری از آگاهان این تفتیش ویژه است که سرنوشت را تعیین خواهد کرد.

به گفته مسوولان در کمیسیون مستقل انتخابات به نسبت سرعت در کارها به تعداد ۹۳ تن از ناظران بین المللی تازه به جمع دسته های تفتیش پیوسته اند و کمیسیون شکایت های انتخاباتی نیز وارد این روند شده است.

Advertisement

اخبار ساحوی

آتش سوزی در یک ساختمان کویت جان ۴۹ کارگر خارجی را گرفت

شیخ فهد الیوسف الصباح، وزیر داخله کویت تلفات این حادثه را تایید کرد و موقع بازدید از محل حادثه دستور دستگیری مالک ساختمان را داد.

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت امور داخله کویت اعلام کرده که آتش‌سوزی در یک ساختمان جان ۴۹ کارگر خارجی را گرفته است.

بر اساس گزارش‌ها این رویداد روز(چهارشنبه،۲۳جوزا) در شهر «منگاف» در جنوب کویت رخ داده است.

تاکنون در باره ملیت قربانیان آتش‌سوزی چیزی گفته نشده است.

رویترز گزارش به نقل از سفارت هند در کویت گزارش داده که ۳۰ کارگر هندی در این رویداد زخمی شدند.

سفارت هند در کویت گفته که ۴۷ کارگر در شفاخانه‌ها تحت تداوی قرار گرفته‌‌اند.

ازسوی‌هم وزارت کارگران مهاجر فلیپین تایید کرده که ۱۱ کارگر این کشور در پی آتش‌سوزی در کویت زخمی شده‌اند.

یوسف سعود الصباح، معاون صدراعظم کویت مالک این ساختمان را به ارتکاب تخلفاتی که به وقوع چنین حوادثی کمک می‌کند، متهم کرد.

شیخ فهد الیوسف الصباح، وزیر داخله کویت تلفات این حادثه را تایید کرد و موقع بازدید از محل حادثه دستور دستگیری مالک ساختمان را داد.

وضعیت شماری از زخمیان این رویداد وخیم گزارش داده شده است.

این در حالی است که جامعه بزرگی از کارگران به خصوص مهاجران در کویت کارگران هستند.

 

خبرهای مرتبط: 

 

آتش سوزی در نیویارک جان ۱۹ تن را گرفت

۷۳ کشته در پی آتش‌سوزی در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی

Continue Reading

اخبار ساحوی

پولیس هند: ۹ زایر هندو در جمو کشته شدند

Published

on

(Last Updated On: )

پولیس هند گفته است که روز یک‌شنبه (۲۰ جوزا) نه زایر هندو در حملهٔ تندروان مظنون کشته شده و ۳۳ زایر دیگر زخمی شدند.

موهیتا شرما، یک مقام محلی پولیس در جمو گفت: «تندروان بر این بس کمین گرفته و بر آن گلوله‌باری کردند. بس در دره سقوط کرد که منجر به مرگ نه نفر و زخمی شدن ۳۳ نفر دیگر شد.»

پولیس هند گفته است که زخمی شدگان این رویداد به شفاخانه‌های نزدیک منتقل شده و عملیات برای یافتن مهاجمان مظنون در ساحه آغاز شده است.

این رویداد درست در روزی به وقوع پیوست که نریندرا مودی، برای سومین دور به صفت صدر اعظم هند سوگند وفاداری یاد کرد.

راهول گاندی، رهبر مخالف مودی، با اشاره به کشته شدن زایران هندی، در یک پیام در شبکهٔ ایکس نگاشته است: «این رویداد ننگین، تصویر واقعی از وضعیت نگران کنندهٔ امنیتی در جمو و کمشیر است.»

جمو و کشمیر که پاکستان نیز بر آن ادعای ملکیت دارد، از دهه‌ها به اینسو صحنهٔ خشونت‌های تندروان اسلام‌گرا است که تا کنون منجر به کشته شدن ده‌ها هزار نفر شده است.

در سال ۲۰۱۷ نیز تندروان مظنون بر یک بس حامل زایران هندو در جمو و کشمیر حمله کردند که در آن رویداد هشت نفر کشته شد.

روز گذشته، رییس پولیس جمو گفته بود که شمار تندروان محلی در این ساحه کاهش یافته و به گفتهٔ وی فقط ۷۰ تا ۸۰ تندرو خارجی در جمو فعالیت دارند.

از سال ۲۰۱۹ به اینسو و پس از سلب حق نیمه خودمختاری کشمیر زیر ادارۀ هند توسط حکومت به رهبری نریندرا مودی، صدراعظم هند، حس خشم و انزجار جدایی طلبان و تندروان کشمیری نسبت به هند اوج گرفته است.

کشمیر که جمعیت آن عمدتاً مسلمانان اند، از زمان استقلال پاکستان و هند در سال ۱۹۴۷ به اینسو به دو بخش تقسیم شده است که یکی آن زیر ادارۀ هند و دیگری زیر ادارۀ پاکستان است.

هند و پاکستان – دو همسایۀ رقیب مجهز با اسلحۀ اتمی – دو بار به خاطر کشمیر با هم جنگیده اند. هرچند هر یک از این دو کشور بخشی از کشمیر را زیر ادارۀ خود دارند، هردوی آنان ادعای ملکیت کامل آن را دارند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

هفت سرباز پاکستانی در انفجاری در نزدیک مرز افغانستان کشته شدند

Published

on

(Last Updated On: )

اردوی پاکستان روز یک‌شنبه (۲۰جوزا) اعلام کرد که هفت سرباز در انفجار بمبی که هدف آن یک لاری نظامی بود، در شمال غرب پاکستان، در امتداد مرز با افغانستان کشته شدند.

مسئولیت این حمله را تاکنون هیچ گروهی به عهده نگرفته است.

اردوی در بیانیه‌ای گفت که بمبی در نزدیک موتری نظامی منفجر شد و هفت سرباز از جمله یک افسر کشته شدند.

این حادثه در منطقه لکی‌مروت، در نزدیک مناطق قبایلی در خیبرپختونخوا رخ داده است.

تحریک طالبان پاکستان در گذشته مسئولیت حملات مشابهی را به عهده گرفته بود. این گروه که به گفته پاکستان در افغانستان و مناطق قبایلی حضور دارد، برای سرنگونی دولت پاکستان مبارزه مسلحانه می‌کند.

امارت اسلامی افغانستان پیش از این گفته بود که افزایش خشونتها در پاکستان یک مسئله داخلی اسلام‌آباد است.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!