Connect with us

ورزش

حضور بازیکنان تیم ملی کرکت در بازی‌های جام جهانی تنها امید خوشی برای افغان‌ها

منتشر شده

در

در اوج نا امیدی‌ها، شهروندان از حضور تیم ملی کرکت افغانستان در بازی‌های جام جهانی ۲۰ آوره استقبال می‌کنند.

ملی پوشان کرکت کشور قرار است امروز (دوشنبه ۰۳عقرب) حوالی ساعت ۶:۳۰ شام در نخستین بازی رسمی خود در این بازیها به مصاف اسکاتلند بروند.

این درحالی است کخه حق نشر قانونی بازی‌های جام جهانی ۲۰ آوره‌ی ۲۰۲۱ کرکت را شبکه جهانی تلویزیون آریانا در اختیار دارد.

شهروندان افغان امید وارند تا بازیکنان تیم ملی کرکت کشور در این رقابت‌ها بتوانند با درخشش و دست آورد، لبخند را به لبان شان بیاورند.

ذبیح‌الله زدران، باشنده پکتیا می‌گوید که:”در این روزهای دشوار و پر از اضطراب یگانه دلخوشی ما همین ورزش است و ما از تیم ملی کرکت افغانستان حمایت می‌کنیم و امیدوار هستیم تا بازیکنان ما بتوانند در این رقابت‌ها دست‌آورد خوبی را برای افغانستان رقم بزنند.”

خیبر شریفی، باشنده کابل می‌گوید که:”هیمن ورزش و ورزشکاران است که برای مردم خوشی می‌آفرینند و ما بسیار خوش هستیم که تیم ملی کرکت ما در جام جهانی راه یافتند.”

حیات‌الله درانی، باشنده کابل می‌گوید که:” از تمامی دوست داران کرکت تقاضا میکنم تا برای پیروزی تیم ملی کرکت افغانستان در جام جهانی دعا کنند، این برای افغانستان یک افتخار بزرک و بسیار یک جای خوشحالی است. ما مردم بسیار رنج دیده هستیم.”

در همین حال بازیکنان تیم ملی کرکت افغانستان می‌گویند هر آنچه در توان دارند را به خرچ خواهند داد تا برای مردم افغانستان لبخند آفرینی کنند.

نبی عیسی‌خیل، کاپیتان تیم ملی کرکت برای بازی‌های ۲۰ آروه می‌گوید که:” محمد نبی، کاپیتان تیم ملی کرکت افغانستان می‌گوید که در چینین شرایط کرکت تنها منبع خوشی برای افغان‌ها است. نبی گفته است که مردم افغانستان انتظار دارند که تیم آنها در مسابقات جهانی ۲۰آوره خوب بدرخشند و به خوبی رقابت کند.

وی دراین باره گفت:”: مردم در رسانه‌های اجتماعی در مورد بازیکنان بسیار صحبت می‌کنند و انشالله بازیکنان هم تلاش خواهند کرد که خوب بدرخشند و الحمدالله روحیه تیم هم بسیار خوب است.”

نجیب‌الله زدران، بازیکن تیم ملی کرکت می‌گوید که:” در این دور جام جهانی ما برای هم‌وطنان خود وعده میدهیم که بازی‌های خوبی انجام بدهیم.”

افغانستان که بگونه مستقیم به این مرحله گام گذاشته است، در گروه دوم با تیم‌های اسکاتلند، پاکستان، نامبیا، هندوستان و نیوزیلند هم گروه است.

بازی‌های جام جهانی ۲۰ آوره کرکت که به میزبانی مشترک عمان و امارات متحده عربی برگزار شده شبکه جهانی آریانا رسما حق نشر این رقابت‌ها را خریداری کرده است.

ملی پوشان کرکت افغانستان تا کنون سه بار در جام جهانی ۲۰ آوره شرکت کرده اند که تنها به دو پیروزی در جام جهانی ۲۰۱۶ دست یافته اند. اما در سه حضور شان در جام جهانی ۵۰ آوره تنها یک پیروزی در برابر اسکاتلند در سال ۲۰۱۵ دست یافته اند.

برای تماشای این بازی‌ها این جا کلیک کنید.

ورزش

افغانستان با شکست بنگله‌دیش به فاینل مسابقات سه‌‌جانبه کریکت یک‌روزه صعود کرد

با این پیروزی، صعود افغانستان به دیدار نهایی روز جمعه دربرابر زیمبابوی قطعی شد و بنگله‌دیش از ادامه رقابت‌های سه‌جانبه حذف شد.

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان با پیروزی هفت ویکتی دربرابر بنگله‌دیش، جواز حضور در دیدار نهایی سلسله مسابقات سه‌جانبه یک‌روزه در امارات متحده عربی را به دست آورد. این پنجمین پیروزی پیاپی افغانستان دربرابر بنگله‌دیش در مسابقات یک‌روزه بین‌المللی است.

افغانستان در تعقیب هدف ۱۶۱ دوش، با از دست دادن سه بازیکن و در ۳۵.۳ آور به این هدف رسید. رحمت شاه، کپیتان تیم، با ثبت ۶۷ دوش، نقش مهمی در این پیروزی داشت.

پیش از آن، توپ‌اندازان افغانستان زمینه‌ساز پیروزی تیم شده بودند. راشد خان چهار بازیکن بنگله‌دیش را حذف کرد و یمین احمدزی و عظمت‌الله عمرزی نیز هر کدام دو ویکت گرفتند و بنگله‌دیش با کسب ۱۶۰ دوش از میدان خارج شد.

بنگله‌دیش آغاز ضعیفی داشت و در هفت آور نخست، چهار بازیکن خود را در برابر تنها ۲۸ دوش از دست داد. یمین احمدزی تنزید حسن و سومیا سرکار را در دو توپ پیاپی حذف کرد و عظمت‌الله عمرزی نیز نجم‌الحسین شانتو و توحید هریدوی را از بازی بیرون کرد.

پس از این سقوط زودهنگام، پرویز حسین ایمان و سیف حسن با ایجاد مشارکت ۹۳ دوشی، تلاش کردند امتیاز تیم‌شان را افزایش دهند. ایمان با ۷۰ دوش از ۹۶ توپ، شامل پنج چهار و دو شش، بهترین امتیازآور بنگله‌دیش بود؛ اما راشد خان به بازی او پایان داد. سیف حسن نیز ۳۵ دوش کسب کرد و محمد نبی او را حذف کرد.

راشد خان سپس ویکت‌های بخش پایانی ترکیب بنگله‌دیش را یکی پس از دیگری گرفت و با چهار ویکت، نقش کلیدی در محدودشدن این تیم به ۱۶۰ دوش ایفا کرد.

افغانستان نیز در آغاز تعقیب هدف با حذف رحمان‌الله گربز و صدیق‌الله اتل، هر دو به توپ‌اندازی تسکین احمد، با مشکل روبه‌رو شد. با این حال، ابراهیم زدران و رحمت شاه با مشارکت ۵۶ دوشی برای ویکت سوم، وضعیت را به سود افغانستان تغییر دادند. زدران پیش از حذف‌شدن از سوی مستفیض‌الرحمان، ۳۴ دوش کسب کرد.

در ادامه، رحمت شاه و حشمت‌الله شهیدی با مشارکت ۶۶ دوشی، افغانستان را به پیروزی رساندند. شهیدی با ۳۶ دوش از ۵۴ توپ و رحمت شاه با ۶۷ دوش از ۹۰ توپ، شامل پنج ضربه چهار دوشی، تا پایان در میدان باقی ماندند.

با این پیروزی، صعود افغانستان به دیدار نهایی روز جمعه دربرابر زیمبابوی قطعی شد و بنگله‌دیش از ادامه رقابت‌های سه‌جانبه حذف شد.

Continue Reading

ورزش

آرمان اف‌سی با شکست ۲ بر صفر آریانا خوست، نیم‌فصل دوم لیگ قهرمانان را آغاز کرد

آرمان اف‌سی در دیدار بعدی خود روز ۲۴ اکتوبر به مصاف سرخ‌پوشان خوافی می‌رود و آریانا خوست نیز در همین روز برابر طوفان هرات قرار خواهد گرفت.

Published

on

آرمان اف‌سی در نخستین دیدار خود در نیم‌فصل دوم ششمین دور لیگ قهرمانان افغانستان روشن، با نتیجه ۲ بر صفر آریانا خوست را شکست داد و سه امتیاز این مسابقه را به دست آورد.

این دیدار امروز (سه‌شنبه) در استدیوم فدراسیون فوتبال افغانستان برگزار شد. دو تیم در نیمه نخست با وجود تلاش‌های پی‌هم، نتوانستند دروازه‌های یکدیگر را باز کنند و این نیمه بدون گول پایان یافت.

در نیمه دوم، فردین عزیزی در دقیقه ۵۴ نخستین گول آرمان اف‌سی را به ثمر رساند و تیمش را پیش انداخت. در ادامه، میرآغا شریفی در وقت‌های اضافی گول دوم را وارد دروازه آریانا خوست کرد تا آرمان اف‌سی با نتیجه ۲ بر صفر به پیروزی برسد.

آرمان اف‌سی در این دیدار ۱۵ خطا مرتکب شد و چهار کارت زرد دریافت کرد. آریانا خوست نیز ۹ خطا انجام داد و یک کارت زرد گرفت.

آرمان اف‌سی در دیدار بعدی خود روز ۲۴ اکتوبر به مصاف سرخ‌پوشان خوافی می‌رود و آریانا خوست نیز در همین روز برابر طوفان هرات قرار خواهد گرفت.

بازی‌های ششمین دور لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading

ورزش

افغانستان با درخشش صدیق الله اتل و راشد خان، زیمبابوی را با تفاوت ۱۵۸ دوش شکست داد

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان در دومین دیدار سلسله مسابقات سه‌ جانبه کریکت یک ‌روزه در امارات متحده عربی، با درخشش صدیق‌الله اتل و راشد خان، زیمبابوی را با تفاوت ۱۵۸ دوش شکست داد.

در این بازی که روز دوشنبه در ابوظبی برگزار شد، افغانستان با برنده شدن قرعه نخست توپ‌زنی کرد و پس از از دست دادن تمام ویکت‌هایش، ۲۹۴ دوش به دست آورد. صدیق‌الله اتل با ثبت ۱۰۲ دوش و ابراهیم زدران با کسب ۹۰ دوش، نقش مهمی در تقویت امتیاز تیم داشتند.

این دو بازیکن با ثبت ۱۴۰ دوش به گونه مشترک، زمینه امتیازگیری خوب افغانستان را فراهم کردند؛ هرچند افغانستان شش ویکت آخر خود را تنها با ۳۵ دوش از دست داد.

در پاسخ، زیمبابوی نتوانست هدف تعیین‌شده را تعقیب کند و در ۳۸.۴ آور، با کسب ۱۳۶ دوش تمام بازیکنانش را از دست داد.

راشد خان با گرفتن چهار ویکت در برابر ۱۷ دوش، بهترین توپ‌انداز افغانستان بود. فضل‌الحق فاروقی و عظمت‌الله عمرزی نیز با گرفتن ویکت‌های ابتدایی، زیمبابوی را تحت فشار قرار دادند. رایان برل ۳۱ و سکندر رضا ۴۸ دوش برای زیمبابوی به دست آوردند.

این سومین صددوش صدیق‌الله اتل در رقابت‌های یک‌روزه بین‌المللی بود؛ در حالی که ابراهیم زدران تنها ۱۰ دوش با ثبت صددوش فاصله داشت.

با این پیروزی، افغانستان همچنان چانس راه‌یابی به دیدار نهایی رقابت‌های سه‌جانبه را حفظ کرده است. افغانستان و زیمبابوی هر کدام دو امتیاز دارند و افغانستان در دیدار بعدی سلسله مسابقات، روز چهارشنبه به مصاف بنگله‌دیش می‌رود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!