Connect with us

رویداد های اخیر

حفر یک حلقه چاه در سرحد اسلام‌قلعه هرات با همکاری مالی بنیاد بیات تکمیل شد

مسوولان این بنیاد افزوده‌اند که این پروژه برای مهاجرین برگشت کننده از ایران ساخته شده است تا نیازمندی آنان در قسمت آب آشامیدنی کاملاً برطرف گردد.

منتشر شده

در

مسوولان بنیاد بیات می‌گویند که پروژه حفر یک حلقه چاه عمیق با همکاری مالی این بنیاد برای مهاجرین در سرحد اسلام قلعه هرات تکمیل و به بهر‌ه‌برداری رسیده است.

مسوولان این بنیاد افزوده‌اند که این پروژه برای مهاجرین برگشت کننده از ایران ساخته شده است تا نیازمندی آنان در قسمت آب آشامیدنی کاملاً برطرف گردد.

به گفته آنان، این چاه به عمق هشتاد متر طی کمتر از یک ماه حفر شده و با سیستم سولر مجهز می‌باشد.

حاجی محمد اسماعیل، معاون بنیاد بیات، گفت: «حالا این چاه حفر شده و مجهز با تمام امکانات است و آب آن از طریق سولر بیرون کشیده می‌شود و امروز این چاه آماده استفاده است. آب آشامیدنی مهاجرین از همین چاه فراهم می‌شود.»

عبدالغنی کمال، مسوول کمیته‌های خدماتی امارت اسلامی در مرز اسلام قلعه هرات، گفت: «بسیار خوب شد که برای سهولت مردم آب فراهم شد. از بنیاد بیات تشکر می‌کنم.»

سید حضرت الله زعیم آغا، کمیسار اسلام قلعه هرات، نیز گفت: «ما از بنیاد بیات تشکر می‌کنیم و از سایر خیرین هم تقاضا داریم که برای خواهران و برادران مهاجر ما هر گونه سهولت را برابر سازند.»

بنیاد بیات برعلاوه پروژه حفر چاه عمیق، همچنان در قسمت توزیع کمک‌های غذایی و روند انتقال مهاجرین از سرحد اسلام قلعه به ولایت‌های اصلی شان همکاری کرده است.

محمد امین، بازگشت کننده، گفت: «هرچه امکانات بیشتر باشد، برای مهاجرین بهتر است.»

مسوولان محلی در سرحد اسلام قلعه هرات گفته‌اند که با بهره‌برداری این پروژه، تقریباً مشکل کمبود آب آشامیدنی مهاجرین برطرف شده و آن‌ها خواهان تداوم همکاری‌ها در بخش ایجاد سهولت به مهاجرین بازگشت کننده هستند.

رویداد های اخیر

هند یک محموله ۲.۵ تُنی صحی به افغانستان ارسال کرد

Published

on

رندهیر جیسوال، سخنگوی وزارت امور خارجه هند، از ارسال یک محموله ۲.۵ تُنی شامل دواهای عاجل، اقلام طبی مصرفی، کیت‌ها و تجهیزات به کابل خبر داده است.

به گفته او، این محموله به‌منظور کمک به بهبود سریع مجروحان حمله هوایی اخیر رژیم نظامی پاکستان ارسال شده است.

وی تأکید کرده است که هند در کنار مردم افغانستان ایستاده و به ارائه هرگونه کمک‌های بشردوستانه ادامه خواهد داد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مهدی انصاری، خبرنگار کشور از زندان آزاد شد

Published

on

مرکز خبرنگاران افغانستان اعلام کرده است که مهدی انصاری، خبرنگار آژانس خبری افغان در کابل، بعد از سپری کردن یک و نیم سال از زندان بگرام آزاد شده است.

مرکز خبرنگاران افغانستان در اعلامیه‌ای با استقبال از آزادی انصاری تأکید کرده، حقوق بنیادی این خبرنگار که به اتهام همکاری با رسانه‌های تبعیدی و بیرونی محاکمه و به زندان افکنده شد، «به طور جدی» نقض شده است.

گفتنی است که انصاری، روز ۱۴ میزان سال ۱۴۰۳، پس از بازگشت از دفتر کارش در منطقه پل خشک کابل بازداشت شد.

او روز ۱۲ جدی سال ۱۴۰۳، از سوی محکمه ابتدایی کابل به اتهام «تبلیغ علیه امارت اسلامی»، به یک سال و نیم زندان محکوم شده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

فرید دهقان: حملات راکتی پاکستان به ولسوالی ناری کنر ادامه دارد

Published

on

فرید دهقان، سخنگوی قوماندانی امنیه کنر، می‌گوید که حملات راکتی رژیم نظامی پاکستان در این ولایت هنوز ادامه دارد.

به گفته دهقان، شب‌گذشته از سوی رژیم نظامی پاکستان حدود ۲۵ مرمی گلوله به مناطق دوکلام، بریکوټ و څونګلی در ولسوالی نارۍ این ولایت شلیک و اصابت کرده است و هنوز پرتاب‌های سلاح‌های سنگین نیز ادامه دارد.

این حملات در حالی انجام می‌شود که پیش از این، رژیم نظامی پاکستان از آتش‌بس موقت به مناسبت عید خبر داده بود.
 
Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!