Connect with us

رویداد های اخیر

حملات طالبان بر ولسوالی دشت ارچی ولایت کندز

منتشر شده

در

مقام‌های محلی ولایت کندز امروز (دوشنبه ۲۶عقرب) درپی حمله طالبان بر ولسوالی دشت ارچی این ولایت بدست  طالبان سقوط کرد.

یوسف ایوبی، رییس شورای ولایتی این ولایت می‌گوید از شب گذشته تا صبح نبرد شدید در بازار ولسوالی جریان داشت و به دلیل نرسیدن نیروهای کمکی نیروهای امنیتی مستقر در دشت ار چی عقب نشینی کردند و ساعت ۹:۳۰ امروز طالبان مرکز این ولسوالی را تصرف کردند.

 او  در مورد تلفات وارد شده چیزی نمی‌گوید.

از سوی دیگر مقام‌های امنیتی سقوط ولسوالی دشت ارچی را نمی‌پزیرند و می‌گویند نبرد در اطراف ساختمان فرماندهی پولیس وساختمان ولسوالی جریان دارد.

عصمت‌الله مرادی، سخنگوی والی کندز می‌گوید حمله طالبان از شب گذشته تاکنون در مرکز ولسوالی دشت ار چی جریان دارد و در نبردها ۸ طالب و۳ سرباز ارتش کشته شدند و۱۳ طالب و ۸ نیروی دولتی زخم برداشتند.

به گفته آقای مرادی حمله طالبان با مقاومت شدید نظامیان روبرو شده است و حمایت هوایی و نیروهای کمکی به محل رسیده و نبرد در باز این ولسوالی جریان دارد.

درهمین وزارت دفاع گفته است که کماندوهای تازه نفس به ولسوالی دشت ارچی کندز رسیدند و در مرکز ولسوالی به گونه گسترده حضور دارند.

این وزارت افزوده است که جنگ به گونه‌ی پراکنده در برخی ساحات دورتر در اطراف مرکز ولسوالی ادامه دارد و به زودی این بخش‌ها از وجود طالبان پاکسازی خواهد شد و‌ وضعیت به حالت عادی برخواهد گشت.

طالبان مسوولیت حملات را بر عهده گرفته اند.

Advertisement

رویداد های اخیر

ازبیکستان و قزاقستان درباره همکاری‌های دو جانبه پیرامون افغانستان گفتگو کردند

Published

on

عصمت‌الله ایرگاشف، نماینده ویژه رئیس جمهور ازبیکستان در امور افغانستان، روز سه‌شنبه با بیبوت آتامکولوف، سفیر قزاقستان در ازبیکستان، دیدار کرد تا درباره همکاری‌های دوجانبه پیرامون افغانستان گفتگو کنند.

طبق بیانیه‌ای که توسط وزارت امور خارجه ازبیکستان منتشر شد، دو طرف بر تعهد خود برای حفظ گفتگوهای منظم با هدف رسیدگی به مسئله افغانستان تأکید کردند.

آتامکولوف از تلاش‌های ازبیکستان برای کمک به شکل‌دهی به یک موضع منطقه‌ای واحد در مورد افغانستان قدردانی کرد.

این دیدار همچنین شامل گفتگو در مورد مشارکت افغانستان در ابتکارات اتصال منطقه‌ای، به ویژه اجرای پروژه خط آهن افغان ترانس بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان و قزاقستان بر اهمیت ثبات در افغانستان و پروژه‌های اتصال منطقه‌ای تأکید کردند

Published

on

پاکستان و قزاقستان بر اهمیت صلح و ثبات در افغانستان تأکید کرده و آن را یک ضرورت کلیدی برای پیشبرد همکاری‌های منطقه‌ای خواندند.

این بیانیه مشترک پس از سفر قاسم جومارت توقایف، رئیس جمهور قزاقستان، به اسلام آباد بیان شده است.

طبق اعلامیه، رهبران دو کشور تأکید کردند که خاک افغانستان نباید برای فعالیت‌هایی که امنیت سایر کشورها را تهدید می‌کند، استفاده شود. آنها همچنین توافق کردند که ادغام افغانستان در طرح‌های اقتصادی و اتصال منطقه‌ای به نفع مردم افغانستان و منطقه خواهد بود.

اسلام آباد و آستانه همچنان تعهد خود را برای گسترش دهلیزهای ترانسپورتی، از جمله مسیرهای قزاقستان-ترکمنستان-افغانستان-پاکستان، قزاقستان-ازبیکستان-افغانستان-پاکستان و قزاقستان-قرغیزستان-چین-پاکستان، مجدداً ابراز کردند.

طبق بیانیه، شهباز شریف، صدراعظم پاکستان، از پیشنهاد رئیس جمهور توقایف برای اتصال آسیای مرکزی و جنوبی از طریق خط آهن افغان ترانس استقبال کرد. علاوه بر این، هر دو طرف به ادارات مربوطه خود دستور دادند تا توسعه خط آهن قزاقستان-ترکمنستان-افغانستان-پاکستان مورد بررسی قرار گیرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزارت عدلیه امریکا برای رحمن الله لکنوال درخواست مجازات اعدام می‌کند

Published

on

وزارت عدلیه ایالات متحده اعلام کرده است که قصد دارد برای رحمن الله لکنوال، مردی که متهم به تیراندازی به دو عضو گارد ملی در نزدیکی قصر سفید است، درخواست مجازات اعدام کند.

لکنوال در هفته جاری در محکمه فدرال حاضر شد و از اعتراف به ۹ اتهام، از جمله قتل درجه یک، خودداری کرد.

سارنوالان به قاضی گفتند که در حال پیگیری اتهاماتی که منجر به حکم اعدام خواهد شد، هستند.

لکنوال پیش از نقل مکان به ایالات متحده در سال ۲۰۲۱، با ادارات امریکا در افغانستان کار کرده بود.

او به ظن تیراندازی بر دو عضو گارد ملی امریکا که یکی از آنان جان باخته، بازداشت شده است.

جلسه بعدی محاکمه لکنوال قرار است در ماه می برگزار شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!