Connect with us

رویداد های اخیر

آمار تازه از حمله انتحاری در وزارت داخله

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

به اساس آمار های تازه از وزارت امور داخله در رویداد حمله انتحاری حوالی ساعات دونیم پس از چاشت امروز در دروازه ورودی این وزارت شش پولیس کشته شدند و چهار تن دیگر زخمی شده اند.

مسوولان وزارت امور داخله با تایید این رویداد گفته است که حمله کننده انتحاری میخواست به وزارت امور داخله وارد شود، اما پس از آنکه از جانب نیروهای امنیتی شناسایی گردید وی مواد همراهش را در مقابل دروازه ورودی این وزارت منفجر ساخته.

افغانستان در آستانه انتخابات قرار دارد و در این روزها تدابیر امنیتی در تمام گوشه و کنار کشور به شدت جریان دارد.

اما با آنهم روز چهار شنبه کابل هدف یک حمله انتحاری قرار گرفت. بر بنیاد اعلامیه وزارت امور داخله حمله کننده انتحاری با استفاده از یونیفورم پولیس وارد این وزارت شده است.

Advertisement

رویداد های اخیر

متقی: روابط خود را با جهان از طریق دیپلوماسی ورزشی گسترش می‌دهیم

Published

on

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی، با نمایندگان کشورهایی که در جشنواره کشتی سنتی در کابل شرکت کرده بودند، دیدار کرد.

در این دیدار، متقی روابط فرهنگی بین افغانستان و منطقه را تاریخی توصیف کرد و گفت که کابل به دنبال گسترش و تعمیق روابط بین‌المللی خود از طریق دیپلوماسی ورزشی است.

وزیر امور خارجه بر تلاش‌های مداوم برای تسهیل ویزه و ارائه حمایت‌های لازم برای ورزشکاران تأکید کرد و خاطرنشان نمود که اقداماتی برای تسهیل شرکت در رویدادهای ورزشی بین‌المللی در حال انجام است.

وی همچنین گفت که از زمان بازگشت امارت اسلامی، پیشرفت‌های چشمگیری در ترویج ورزش‌های سنتی در سراسر کشور صورت گرفته است.

نمایندگان کشورهای شرکت‌کننده از برگزاری جشنواره و مدیریت این رویداد و همچنین استندرد کشتی سنتی در افغانستان تقدیر کردند. آنها همچنین آمادگی خود را برای تقویت همکاری و ابتکارات مشترک در زمینه ورزش ابراز کردند.

گفتنی است که جشنواره بین‌المللی کشتی سنتی به میزبانی افغانستان، پنجشنبه گذشته در کابل آغاز شد و ورزشکارانی از هفت کشور را گرد هم آورد. حدود ۶۰ ورزشکار خارجی و ۱۰۰ ورزشکار افغان در این رویداد به رقابت پرداختند. شرکت‌کنندگان خارجی شامل نمایندگانی از ازبیکستان، قرغیزستان، ترکمنستان، تاجیکستان، ایران و ترکیه بودند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان به دنبال سرمایه‌گذاری روسیه برای توسعه سکتور برق است

Published

on

مسئولان شرکت برشنا در سفر شان به روسیه از شرکت‌های این کشور دعوت کرده اند تا در توسعه بخش برق افغانستان سرمایه‌گذاری کنند.

به گفته برشنا، هیئت رهبری این شرکت با چندین شرکت بزرگ روسی متخصص در تولید برق و خدمات تخنیکی دیدار کرد و بحث‌ها بر گسترش همکاری، جذب سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی پروژه‌های مشترک انرژی متمرکز بود.

در طول این جلسات، شرکت‌های روسی تشویق شدند تا از افغانستان بازدید نمایند، فرصت‌های سرمایه‌گذاری را بررسی و در مشاوره‌های تخنیکی شرکت کنند. تفاهمات اولیه در مورد همکاری در زمینه‌های کلیدی مانند توسعه شبکه برق، آموزش تخنیکی و زیرساخت‌های انرژی حاصل شد و شرکت‌های روسی آمادگی خود را برای شرکت در این ابتکارات ابراز کرده‌اند.

انتظار می‌رود در آینده نزدیک، تیم‌های تخنیکی از شرکت‌های روسی برای شروع ارزیابی‌ها و هماهنگی با کارشناسان محلی به افغانستان سفر کنند. مقامات می‌گویند این تلاش‌ها زمینه را برای اجرای پروژه‌های مشترک برق فراهم می‌کند.

مقامات معتقدند که این همکاری می‌تواند نقش مهمی در بهبود تامین برق و افزایش تولید برق داخلی افغانستان داشته باشد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر صحت‌ عامه با همتای ازبکستانی خود درباره همکاری‌های صحی گفتگو کرد

Published

on

نور جلال جلالی، وزیر صحت‌عامه افغانستان، در دیدار با اسیلبیک خدایاروف، وزیر صحت ازبکستان، در مورد تقویت و گسترش همکاری‌های صحی میان دو کشور گفتگو کرده و بر ارائه خدمات صحی معیاری تأکید نمود.

براساس خبرنامه وزارت صحت‌عامه، این دیدار روز شنبه در مقام ولایت بلخ انجام شد و محمد یوسف وفا، والی بلخ، و حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه نیز در آن حضور داشتند.

در این نشست، موضوعاتی چون برگزاری برنامه‌های مشترک برای ارتقای ظرفیت متخصصین صحی، تأمین نیازهای بیماران هموفیلیا، تسهیل صدور ویزه برای بیماران، تضمین کنترول کیفیت مواد غذایی و ادویه، و فراهم‌سازی تجهیزات طبی مدرن برای شفاخانه‌ها مورد بحث قرار گرفت.

همچنین تصمیم گرفته شد تا به‌منظور عملی‌سازی این موارد، تیم‌های تخنیکی مشترک ایجاد و در آینده اقدامات لازم انجام شود.

در ادامه، مسئولان وزارت صحت‌عامه از مسئولان فابریکه‌های تولید ادویه ازبکستان دعوت کردند تا در بخش تولید ادویه در افغانستان سرمایه‌گذاری کنند و همکاری‌ها در سایر بخش‌های صحی نیز گسترش یابد.

وزیر صحت ازبکستان نیز اطمینان داد که در زمینه‌های یادشده با وزارت صحت‌عامه افغانستان همکاری خواهد کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!