Connect with us

رویداد های اخیر

حکمتیار به ملل متحد: اگر کرسی افغانستان به حکومت فعلی سپرده نمی‌شود، آنرا خالی بگذارید

منتشر شده

در

گلبدین حکمتیار به تعویق انداختن سرنوشت کرسی افغانستان در سازمان ملل متحد را خلاف تمام معیارهای شناخته شده انسانی خوانده و می‌گوید اگر این کرسی به حکومت فعلی سپرده نمی شود آنرا خالی بگذارند.

آقای حکمتیار، نصیر احمد فایق را عامل جنگ و خون ریزی و غارت سرمایه های ملی کشور دانسته و گفته است که این شخص تنها از خود نمایندگی می‌کند.

او گفت: «اگر ملل متحد نمی‌توانست این چوکی را به حکومت کنونی بسپارد، مگر نمی‌شد آنرا خالی بگذارد. چه اشکالی دارد؟ این چوکی به کسی سپرده شده که فقط از خود نماینده‌گی می‌کند.»

رهبر حزب اسلامی همچنان در مورد تعلیق تحصیل دختران واکنش نشان داده است.

او گفت: «میان تعلیم پسر و دختر و شرایط مربوط به آن هیچ تفاوت عقلی و شرعی وجود ندارد. اگر در جامعه تهدیدات امنیتی و اخلاقی وجود دارد، برای هردو یکسان است. نوجوان‌های پسر دقیقاً با همان تهدیداتی مواجه اند که دختران با آن مواجه اند.»

آقای حکمتیار افزود که برای دختران و پسران فضای مصئون ایجاد شود. او گفت: «در برخی از مناطق، ولایات و کشورها تهدیداتی که متوجه پسران است می‌توانیم بگوییم که متوجه دختران نیست.»

هرچند امارت اسلامی سهیل شاهین، رییس دفتر سیاسی امارت اسلامی در قطر را برای کسب کرسی افغانستان در سازمان ملل متحد پیشنهاد کرده است اما این سازمان تا هنوز حاضر نشده تا این کرسی را به وی بسپارد.

رویداد های اخیر

بریتانیا با اختصاص ۳ میلیون پوند، کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را افزایش داد

Published

on

بریتانیا اعلام کرده است که ۳ میلیون پوند (۳۷۵ میلیون افغانی) کمک اضافی بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است؛ کمکی که هدف آن حمایت از افرادی است که از حوادث طبیعی متاثر شده‌اند.

ریچارد لیندزی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، در ایکس گفته است که این بودجه برای فراهم‌سازی مواد ضروری تغذیه‌ای و حمایت‌های مرتبط به افراد نیازمند اختصاص می‌یابد.

با این کمک جدید، مجموع کمک‌های دوجانبه بریتانیا به افغانستان در سال مالی جاری به ۱۵۴ میلیون پوند (۱۳.۸ میلیارد افغانی) می‌رسد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

غفران: در روزهای عید حدود ۲.۳ میلیون سیاح از مناطق تفریحی کشور بازدید کردند

Published

on

خبیب غفران، سخنگوی وزارت اطلاعات و فرهنگ، اعلام کرده است که در روزهای عید فطر، حدود ۲.۳ میلیون سیاح داخلی و خارجی از مناطق تفریحی و جاذبه‌های طبیعی کشور بازدید کردند.

آقای غفران افزوده که این میزان از حضور سیاحین در مقایسه با سال‌های گذشته افزایش قابل ملاحظه‌یی را نشان می‌دهد و بیانگر رشد و تقویت سیاحت است.

در همین حال، مسئولان ریاست‌های این وزارت در کنار تأکید بر همکاری مردم در زمینه حفظ محیط زیست، پاکیزگی مکان‌های عمومی و نگهداری از جاذبه‌های سیاحتی، افزوده‌اند که با همکاری و تلاش‌های گسترده نهادهای امنیتی، سیاحین در روزهای عید با اطمینان کامل به نقاط مختلف کشور سفر کردند.

به گفته غفران، وزارت اطلاعات و فرهنگ تلاش می‌کند تا در سطح کشور بخش سیاحت را توسعه داده، آن را تقویت کند و امکانات و سهولت‌های بیشتری برای سیاحان فراهم سازد.

با این حال، برخی از سیاحین که به ولایات مختلف کشور سفر کرده‌اند، با ابراز خرسندی از سفرشان از نظم، امنیت و مهمان‌نوازی مردم تمجید نموده و می‌گویند که تمام ولایات افغانستان همیشه زیبا بوده، اما امسال با این سطح از امنیت و امکانات سکتور سیاحتی، سفر آنان بسیار خاطره‌انگیزتر شده ‌است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

برلین نماینده امارت اسلامی را به عنوان سرپرست سفارت افغانستان نمی‌پذیرد

Published

on

حکومت آلمان اعلام کرده است که نماینده امارت اسلامی را به عنوان سفیر یا شارژدافیر سفارت افغانستان در برلین به رسمیت نمی‌شناسد.

پیش از این، تلویزیون «ای‌آر‌دی» آلمان گزارش داده بود که  فردی به نام نبراس‌الحق عزیز که وابسته به امارت اسلامی است،  سرپرستی سفارت افغانستان در برلین را برعهده گرفته است.

به گزارش دویچه ویله، سخنگوی وزارت خارجه آلمان روز دوشنبه در برلین گفت: «به وزارت خارجه هیچ گونه تغییر پرسونل [در سفارت افغانستان] اطلاع داده نشده است.»

او افزود که حکومت آلمان با امارت اسلامی افغانستان ارتباط می‌گیرد و اطلاع می‌دهد که «وضعیت حقوقی [سفارت] به شکل کنونی‌اش باقی خواهد ماند.»

سخنگوی وزارت خارجه آلمان همچنان توضیح داد که متصدی جدید در یک سفارت تنها زمانی به عنوان سفیر به رسمیت شناخته می‌شود که کشورش از قبل او را به کشور میزبان معرفی کند و کشور میزبان به او اعتبارنامه بدهد. او تاکید کرد که در مورد سفارت افغانستان چنین کاری صورت نگرفته است.

سخنگوی وزارت خارجه آلمان در عین زمان تصریح کرد که برلین علاقه‌مندی زیادی به این دارد که خدمات منظم قونسلی افغانستان در آلمان وجود داشته باشد. به گفته او، با این کار «بازگشت افراد مکلف به ترک آلمان» ممکن می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!