Connect with us

رویداد های اخیر

حکومت تحقیقات خود در مورد ادعای کشته‌شدن الظواهری در کابل را نهایی می‌کند  

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۲, ۱۴۰۱

وزارت امور خارجه می‌گوید که امارت اسلامی به زودی تحقیقات در مورد ادعای امریکا مبنی بر حضور و کشته‌شدن رهبر القاعده در کابل را نهایی خواهد کرد.

عبدالقهار بلخی، سخنگوی وزارت خارجه در گفتگو با شبکه «سی‌بی‌اس» گفته است که رهبری امارت اسلامی از حضور ایمن‌ الظواهری در کابل آگاهی نداشت و امریکا باید قبل از حمله موضوع را با دولت جدید افغانستان شریک می‌کرد تا از طریق امارت اسلامی به این مشکل رسیدگی می‌شد.

آقای بلخی افزوده است: «امارت اسلامی تحقیقات درمورد چگونگی حضورظواهری درکابل را ادامه می‌دهد تا اطمینان حاصل شود ادعای که صورت گرفته مبتنی بر واقعیت است یا نه. امارت اسلامی به زودی تحقیقات دراین مورد را نهایی خواهد کرد و ثابت خواهد شد که آیا ظواهری درکابل بوده است یا این که این تنها یک ادعا بوده است. امریکا مسوولیت دارد قبل ازآنکه فردی را که فکرمی‌کند تهدید برای امنیت این کشور است هدف قراردهد، باید موضوع را با مقام‌ها و دولت آن کشور شریک کند تا دولت بر سر اقتدار به مشکل رسیدگی کند نه این که خود بدون اطلاع دادن به کشور وارد اقدام شود.»

آقای بلخی تأکید می‌کند که امارت اسلامی خواهان داشتن روابط خوب دوجانبه مبتنی برمنافع دو طرف با همه‌ای کشورها به شمول ایالات متحده است و دولت افغانستان هیچ کشور را دراین خصوص درحاشیه نمی گذارد.

آقای بلخی می‌گوید: «بسیاری ازکشورهای منطقه با دولت افغانستان تعامل دارند و نحوه تعامل کشورها با افغانستان به تدریج بهبود می‌یابد و درآینده روابط سیاسی با کشورها توسعه‌ای بیشترخواهد یافت. امارت اسلامی خواهان داشتن روابط نیک دوجانبه مبتنی برمنافع دوطرف با همه‌ای کشورها به شمول ایالات متحده است.»

رویداد های اخیر

انتقال انجن ۲.۳ میلیون دالری بوئینگ ۷۳۷ شرکت آریانا از امریکا به کابل

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Published

on

به‌دنبال تلاش‌ها و پیگیری‌های رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت، انجن یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ این شرکت که به‌دلیل روند گمرکی در امریکا متوقف مانده بود، پس از تکمیل مراحل مربوط، به کابل انتقال داده شد.

این انجن به ارزش ۲.۳ میلیون دالر امریکایی از شرکت «گلوبل انجین» خریداری شده و قرار است پس از انتقال به کابل، توسط تیم تخنیکی د آریانا افغان هوایی شرکت در یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ نصب شود.

مسوولان د آریانا افغان هوایی شرکت می‌گویند انتقال این انجن، گام مهمی در راستای تقویت ظرفیت تخنیکی و عملیاتی این شرکت و فراهم‌سازی زمینه برای فعالیت منظم هواپیماهای آن به شمار می‌رود.

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

در یک سال گذشته بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت توزیع شده است

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید در یک سال گذشته هجری قمری، بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت عادی در کشور توزیع و ویزه بیش از ۱۶ هزار شهروند خارجی تمدید شده است.

مجاهد این اظهارات را در برنامه «حکومت در آئینه مطبوعات» با عنوان «هفته خدمات عامه» مطرح کرده است.

به گفته او، اداره عمومی احصائیه و معلومات نیز در سال ۱۴۴۷ هجری قمری نزدیک به دو میلیون تذکره الکترونیکی و حدود یک میلیون تذکره کاغذی توزیع کرده است.

مجاهد افزود که این اداره در یک سال گذشته صدها هزار خدمت حضوری و آنلاین را در بخش اصلاح تذکره‌ها نیز ارائه کرده است.

سخنگوی امارت اسلامی گفت ریاست عمومی پاسپورت با کاهش فورم ثبت‌نام پاسپورت از ۹ صفحه به یک صفحه، تلاش کرده روند ارائه خدمات را سریع‌تر و آسان‌تر کند.

او همچنین از گسترش خدمات شرکت دولتی «افغان پست» خبر داد و گفت این شرکت در یک سال گذشته بیش از پنج میلیون مراسله داخلی را انتقال داده است.

به گفته مجاهد، ارائه خدمات تأیید و تصدیق صدها هزار سند، راه‌اندازی خدمات عاجل، ایجاد مرکز خدمات مشتریان و رساندن اسناد تا درب منازل از دیگر اقداماتی بوده که برای توسعه خدمات پستی انجام شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات آغاز شد

Published

on

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات امروز با حضور شماری از مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی افغانستان در ولایت هرات آغاز شد.

همایون افغان، سخنگوی وزارت معادن و پترولیم، می‌گوید قرارداد این پروژه با یک شرکت داخلی امضا شده و قرار است کار ساخت آن تا دو سال آینده تکمیل شود و پس از آن روند استخراج سمنت آغاز گردد.

به گفته او، شرکت قراردادی برای اجرای این پروژه ۱۴۳ میلیون دالر سرمایه‌گذاری می‌کند و پس از آغاز فعالیت، ظرفیت تولید روزانه آن به حدود سه هزار تُن سمنت خواهد رسید.

مسئولان می‌گویند با آغاز فعالیت این پروژه، حدود پنج هزار نفر به‌گونه مستقیم و غیرمستقیم در آن مصروف کار خواهند شد.

در مراسم آغاز کار این پروژه، معاون اقتصادی و معاون اداری ریاست‌الوزرا و شماری از وزیران کابینه امارت اسلامی نیز حضور داشتند.

پروژه سمنت هرات از پروژه‌های بزرگ صنعتی کشور به شمار می‌رود که مردم این ولایت سال‌ها در انتظار آغاز استخراج و تولید سمنت از آن بوده‌اند.

این پروژه در حدود ۳۰ کیلومتری غرب شهر هرات، در ولسوالی زنده‌جان موقعیت دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117