Connect with us

رویداد های اخیر

خامنه‌ای، ابراهیم رئیسی را به ریاست جمهوری منصوب کرد

منتشر شده

در

مراسم تنفیذ سیزدهمین دوره‌ ریاست جمهوری ایران، امروز (سه شنبه ۱۲اسد) با حضور علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی در اقامتگاه او آغاز شد.

بنابر اصل ۱۱۰ قانون اساسی امضای حکم ریاست جمهوری پس از «انتخاب مردم» از جمله وظایف و اختیارات رهبری است.

در ابتدای این مراسم رحمانی فضلی، وزیر داخله ایران گزارشی از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ارائه داد و گفت که “آن چه این دوره از انتخابات را متمایز می‌کند وجود تحریم‌های گسترده، بحران کرونا، فعالیت رسانه‌های خارجی و همزمانی چهار انتخابات با یکدیگر بود.”

ابراهیم رئیسی، در انتخابات ۲۸ جون امسال، پیروز انتخاباتی اعلام شد.

رئیسی متهم است که عضو کمیته‌ای بوده که حکم اعدام هزاران زندانی مخالف جمهوری اسلامی را در دهه شصت شمسی امضا کرده است.

ابراهیم رئیسی در سخنان پس از تنفیذ حکمش با انتقاد ضمنی از دولت روحانی در نادیده گرفتن سیاست‌های رهبر جمهوری اسلامی گفت:”در این ۴۰ سال هرجا که به رهنمودهای امام و رهبری توجه شد، حوزه پیشرفت، اقتدار و ارتقا بود و آنجا که به رهنمودهای امام و رهبری و سیاست‌های مصوب نظام بی‌توجهی و کم‌توجهی شد، حوزه مشکلات، کاستی‌ها و گله‌مندی‌های مردم بود.؛

او در رابطه با موضوع مذاکرات متوقف شده وین و بحث تحریم‌ها گفت:؛ما به دنبال رفع تحریم‌ها خواهیم بود ولی سفره مردم را به بیگانگان گره نخواهیم زد.”

درهمین حال، علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی نیز در سخنانی خواستار «تسریع» رئیسی در تشکیل دولت و «شتاب» مجلس در دادن رای اعتماد به کابینه او شد.

خامنه‌ای به تحریم انتخابات ریاست جمهوری اخیر از سوی مردم و نخبگان سیاسی اشاره کرد و بدون اشاره به شرایط سخت داخلی تحریم را «توطئه دشمنان» به‌شمار آورد و گفت:”توطئه تحریم انتخابات در محافل دشمنان طراحی شده بود و در داخل بعضی از روی غفلت یا غرض دنبال می‌کردند، اما شرکت مردم در انتخابات شرکت خوبی بود و از مردم تشکر می‌کنیم.”

رویداد های اخیر

هشدار شورای پناهندگان ناروی: کاهش بی‌سابقه بودجه کمک‌های بشری در سال ۲۰۲۶ میلیون‌ها نفر را در بحران قرار داده است

به گفته این نهاد، شش ماه پس از آغاز سال ۲۰۲۶ تنها ۳۰ درصد از بودجه مورد نیاز برای حمایت از ۱۴۳ میلیون نفر از مجموع ۲۵۲ میلیون نیازمند کمک در سطح جهان دریافت شده است.

Published

on

شورای پناهندگان ناروی (ان‌آرسی) هشدار داده است که در سال ۲۰۲۶، با وجود افزایش نیازهای بشری در جهان، سطح تمویل کمک‌های حیاتی به پایین‌ترین حد خود رسیده و میلیون‌ها انسان در بحران‌های فراموش‌شده با خطر جدی مواجه‌اند.

به گفته این نهاد، شش ماه پس از آغاز سال ۲۰۲۶ تنها ۳۰ درصد از بودجه مورد نیاز برای حمایت از ۱۴۳ میلیون نفر از مجموع ۲۵۲ میلیون نیازمند کمک در سطح جهان دریافت شده است.

یان اگلند، سرمنشی ان‌آرسی، گفته است که سال ۲۰۲۶ «سال سرنوشت‌ساز» برای میلیون‌ها انسان در کشورهای بحران‌زده از جمله ونزویلا و سودان است و هشدار داده که ادامه کاهش کمک‌ها می‌تواند به «تلفات گسترده انسانی» منجر شود.

او افزوده است که کشورها باید کمک‌های بشری را بر اساس میزان نیاز و نه بر اساس ملاحظات سیاسی توزیع کنند و از کشورهایی که منابع مالی دارند خواسته است تا مسئولیت بیشتری در قبال بحران‌های انسانی بپذیرند.

در این گزارش آمده است که افغانستان نیز برای نخستین بار در فهرست بحران‌های فراموش‌شده ان‌آرسی قرار گرفته و سطح تمویل برنامه‌های بشری آن به حدود ۱۱ درصد کاهش یافته است.

ان‌آرسی هشدار داده است که کاهش کمک‌ها در حالی صورت می‌گیرد که بیش از ۲۱.۹ میلیون افغان نیازمند کمک هستند و میلیون‌ها تن دیگر از کشورهای همسایه به کشور بازگشته‌اند.

این نهاد تأکید کرده است که بدون افزایش عاجل کمک‌های بشری، میلیون‌ها خانواده در افغانستان و دیگر کشورهای بحران‌زده با گرسنگی، بی‌سرپناهی و ناامیدی بیشتر روبه‌رو خواهند شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر اطلاعات و فرهنگ: ما از بمباران‌ها و فشارها نمی‌ترسیم

او در سخنانش گفت: «به کسانی که کودکان ما را در خواب با بمباران‌های ظالمانه «شهید» کردند باید گفته شود که ما از بمباران‌ها و سختی‌ها نمی‌ترسیم.»

Published

on

شیر احمد حقانی، وزیر اطلاعات و فرهنگ، در سمینار ارتقای ظرفیت فکری، عقیدوی و مسلکی خبرنگاران در ولایت کاپیسا گفته است که هیچ‌گونه فشار و حمله‌ای نمی‌تواند اراده مردم افغانستان را متزلزل سازد.

او در سخنانش گفت: «به کسانی که کودکان ما را در خواب با بمباران‌های ظالمانه «شهید» کردند باید گفته شود که ما از بمباران‌ها و سختی‌ها نمی‌ترسیم.»

وی افزود: «ما کسانی را شکست دادیم که از شما به تجهیزات پیشرفته‌تر و سلاح‌های مدرن مجهز بودند.»

وی تاکید نمود که: «ما نه می‌ترسیم و نه شکست می‌خوریم.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

ازبکستان و قطر بر حمایت از توسعه پایدار افغانستان تأکید کردند

در این دیدار، دو طرف همچنین درباره تحولات منطقه و راه‌های هماهنگی بیشتر در مسائل مرتبط با افغانستان تبادل نظر کردند.

Published

on

ازبکستان و قطر در نشستی مشترک، راه‌های گسترش همکاری‌های دوجانبه و حمایت از توسعه پایدار افغانستان را بررسی کردند.

وزارت خارجه ازبکستان اعلام کرده است که عصمت‌الله ارگاشف، نماینده ویژه این کشور در امور افغانستان، با حسن حمزه هاشم، سفیر قطر در تاشکند، درباره همکاری در بخش‌های تجارت، سرمایه‌گذاری، ترانسپورت، لوژستیک و ابتکارات فرهنگی و بشردوستانه گفتگو کرده است.

در این دیدار، دو طرف همچنین درباره تحولات منطقه و راه‌های هماهنگی بیشتر در مسائل مرتبط با افغانستان تبادل نظر کردند.

براساس اعلامیه وزارت خارجه ازبکستان، قطر از تلاش‌های مستمر تاشکند برای حمایت از بازسازی و احیای اقتصادی افغانستان قدردانی کرده و نقش ازبکستان را در تقویت ثبات، اتصال منطقه‌ای و توسعه اقتصادی مهم دانسته است.

دو طرف در پایان بر ادامه گفتگوها، گسترش همکاری‌های عملی و حمایت از ابتکارهایی که به صلح، توسعه اقتصادی و افزایش اتصال منطقه‌ای در پیوند با افغانستان کمک می‌کند، تأکید کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117