Connect with us

رویداد های اخیر

در ادامه روند تخریب مزارع کوکنار در ۹ ولایت ۲۱۸۳ جریب مزارع کوکنار تخریب شد

منتشر شده

در

در ادامه روند تخریب مزارع کوکنار وزارت امور داخله امروز (یک شنبه ۲۴ثور) می‌گوید که این بار پولیس مبارزه با مواد مخدر در ۹ ولایت ۲۱۸۳ جریب مزارع کوکنار را تخریب کردند.

به گفته این وزارت از این میان، ۷۷۷ جریب زمین در ولسوالی‌های پشتونکوت، بلچراغ، المار، کوهستان و خیبر ولایت فاریاب، ۵۲۰ جریب زمین در ولایت بدخشان،۴۰۰ جریب زمین در ولایت پکتیکا، ۲۹۲ جریب زمین در ولایت ننگرهار،۱۲۷ جریب در ولایت تخار، ۳۸ جریب زمین در ولایت کنر، ۱۳ جریب زمین در ولایت بغلان، ۱۱ جریب زمین در ولایت بلخ و ۵ جریب زمین در ولسوالی پسابند ولایت غور از کشت کوکنار پاکسازی گردید.

هفته گذشته نیز وزارت داخله از تخیریب ۸۰۰ جریب کشت زارهای کوکنار در چندین عملیات جداگانه در ۶ ولایت کشور خبر داد.

وزارت امور داخله روز چهارشنبه (۲۰ثور) گفت که از این میان،۳۵۶ جریب زمین در مرکز و ولسوالی‌های یفتل پایان، ارغنج خوا، کشم و شهر بزرگ ولایت بدخشان، ۳۳۸ جریب زمین در ولسوالی‌های گلبهار و جبل‌السراج ولایت پروان ،۶۲ جریب زمین  در ولسوالی دره صوف ولایت سمنگان، ۳۰ جریب زمین در ولسوالی‌های اندراب، دوشی و بورکه ولایت بغلان، ۸ جریب زمین در ولسوالی علیشنگ ولایت لغمان و ۷ جریب زمین در ولسوالی مانوگی ولایت کنر از وجود بته‌های کوکنار پاکسازی کردند.

در حالی که کشورهای منطقه و جهان نگران قاچاق مواد مخدر از افغانستان به کشورهای شان اند اما امارت اسلامی می‌گوید که مبارزه جدی با کشت و قاچاق مواد مخدر در کشور جریان دارد و به زودی به صفر خواهد رسید.

سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید که تلاش‌ها برای جلوگیری از قاچاق مواد مخدر نیز به شدت جریان دارد و از آغاز روی کار آمدن امارت اسلامی تا کنون شمار زیادی از قاچاق‌بران بازداشت و زندانی شده اند.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی می‌گوید: «مشکل مواد مخدر در افغانستان در حال رفع شدن است. کشت خشخاش امسال در تمام کشور نزدیک به صفر بود. اگر کسی در ساحات کوهی و دوردست کشت کرده بود، از بین برده شد. در بخش جلوگیری از قاچاق مواد مخدر هم جدیت است و هر روز شاهد گرفتاری‌ها هستیم. در آینده نزدیک ان شاءالله به صفر خواهد رسید.»

سخنگوی امارت اسلامی همچنان به همه کشورها اطمینان می‌دهد که نگران قاچاق مواد مخدر از افغانستان نباشند و در راستای مبارزه و نیز راه بدیل کشت آن با حکومت و مردم افغانستان همکاری نمایند.

رویداد های اخیر

شمار کشته‌شدگان انفجار در مسجد شیعیان اسلام‌آباد به ۳۱ نفر رسید

Published

on

در پی یک حمله انتحاری در جریان نماز جمعه در یک مسجد اهل تشیع به اسم خدیجة الکبری در اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان، دست‌کم ۳۱ نفر کشته و نزدیک به ۱۷۰ تن دیگر زخمی شده‌اند.

به گزارش رویترز، تصاویر منتشرشده از محل حادثه، اجساد خون‌آلودی را نشان می‌داد که بر کف فرش‌شده مسجد افتاده بودند و در اطراف آن‌ها خرده‌شیشه‌ها، آوار و نمازگزاران هراسان دیده می‌شدند.

ده‌ها زخمی دیگر نیز در باغ‌های این مسجد در منطقه‌ای نیمه‌شهری در حومه اسلام‌آباد روی زمین افتاده بودند.

با وجود آن‌که بمب‌گذاری در پایتخت به‌شدت محافظت‌شده پاکستان نادر است، این کشور در سال‌های اخیر با موج فزاینده‌ای از فعالیت‌های شبه‌نظامی روبه‌رو بوده است.

عرفان مِمُن، معاون کمیسر اسلام‌آباد، در بیانیه‌ای گفت: «آمار کشته‌شدگان این انفجار افزایش یافته است. در مجموع ۳۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند. شمار مجروحانی که به شفاخانه‌ها منتقل شده‌اند، به ۱۶۹ نفر رسیده‌اند.»

دو مقام پولیس گفتند که مهاجم پیش از منفجر کردن بمب در درِ ورودی مسجد متوقف شده بود. آن‌ها به دلیل نداشتن مجوز برای صحبت با رسانه‌ها، نخواستند نامشان فاش شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ازبیکستان و پاکستان از افغانستان خواستند تا علیه گروه‌های شبه‌نظامی اقدام کند

Published

on

ازبیکستان و پاکستان به طور مشترک از افغانستان خواستند تا اقدامات مشخصی علیه گروه‌های شبه‌نظامی انجام دهد. دو کشور تأکید کردند که ثبات در منطقه و پروژه‌های بزرگ اتصال به بهبود شرایط امنیتی در افغانستان بستگی دارد.

این درخواست در بیانیه مشترکی که در پایان سفر رسمی رئیس جمهور ازبیکستان به پاکستان صادر شد، مطرح شده است. دو طرف تأکید کردند که صلح و ثبات در افغانستان برای صلح درازمدت در منطقه، رشد اقتصادی و اجرای موفقیت‌آمیز پروژه خط ‌آهن ازبیکستان-افغانستان-پاکستان ضروری است.

طبق این بیانیه، رهبران هر دو کشور تأکید کردند که چندین سازمان تروریستی همچنان از داخل افغانستان فعالیت می‌کنند و تهدیدات جدی برای امنیت منطقه و جهان ایجاد می‌کنند. آنها از کابل خواستند که «اقدامات فوری و مشخصی» برای برچیدن و از بین بردن همه این گروه‌ها انجام دهد.

امارت اسلامی پیش از این ادعای حضور گروه‌های شبه‌نظامی در افغانستان را رد کرده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: کشورهای آسیای مرکزی خواستار بهبود سیاست‌های پاکستان در قبال افغانستان شده اند

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای افغانستان، می‌گوید که سران کشورهای آسیای مرکزی در سفر شان به اسلام‌آباد احتمالاً خواستار بهبود سیاست‌های پاکستان در قبال افغانستان شده اند.

خلیل‌زاد در پستی در ایکس تأکید کرد که کشورهای آسیای مرکزی برای حمایت از پروژه‌های تجارتی و اتصالی خود، منافع استراتژیکی در دسترسی به پاکستان و فراتر از آن، از جمله بحر، دارند. او خاطرنشان کرد که این کشورها به ویژه بر توسعه راه‌آهن، لوله گاز، مخابرات و شبکه‌های برق که آسیای مرکزی و پاکستان را به هم متصل می‌کنند، متمرکز هستند – اقدامی که به گفته او منافع پاکستان را نیز تأمین خواهد کرد.

خلیل‌زاد گفت: «البته نقش افغانستان برای برآورده شدن هدف اتصال و توسعه منطقه‌ای حیاتی است. ثبات در افغانستان و روابط خوب پاکستان و افغانستان پیش‌نیاز مطلق اند.»

او ابراز امیدواری کرد که مقامات پاکستانی به توصیه سران کشورهای آسیای مرکزی مبنی بر بهبود سیاست‌های آسلام آباد در قبال افغانستان گوش دهند.

مقامات پاکستانی بارها ادعا کرده‌اند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان حملات اخیر را در پاکستان انجام داده‌اند. کابل این اتهام را رد کرده و گفته است که نمی‌تواند مسئول امنیت داخل پاکستان باشد.

تجارت بین دو کشور پس از درگیری مرگبار در نزدیکی خط دیورند در ماه اکتوبر همچنان متوقف است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!