Connect with us

اخبار ساحوی

در ولسی جرگه فیصله شد تا با ائتلاف حمایت از قانون مذاکره شود

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

اعضای این ائتلاف دراعتراض به معرفی 9 عضو جدید ولسی جرگه از شرکت درنشست های مجلس خوداری می کنند.

رییس و سخنگوی این ائتلاف میگوید:

تنها با هیات اداری ولسى جرگه مذاکره می کنند و با اعضای ائتلاف پارلمانی اصلاح طالبان گفتگو نخواهند کرد.

درنشست ولسی جرگه روزشنبه(۱۹ سنبله) اعضای ائتلاف حمایت ازقانون دراین جرگه شرکت نکردند.

عبدالروف ابراهیمی رییس ولسي جرگه ميگويد:

نماینده گانیکه درمجلس شرکت کرده بودند فیصله کردند تا هیاتی ازجانب آنان با اعضای ائتلاف حمایت از قانون گفتگو نمایند.

عبدالظاهر قدیررییس ائتلاف حمایت از قانون میگوید:

آماده  مذاکره است، اما با کسانی که معاملعه میکنند گفتگو نخواهند کرد.

به گفته اسدالله سعادتی سخنگوی ائتلاف حمایت از قانون میان آنان و اعضای  ائتلاف پارلمانی اصلاح طلبان اعتماد وجود ندارد.

ائتلاف حمایت از قانون از نیروهای امنیتی میخواهد اطراف شورای ملی را تخلیه نمایند.

این ائتلاف خواهان اجرایی شدن همه مصوبه های  ولسی جرگه میباشد.

اعضای ائتلاف حمایت از قانون میگویند:

آنان زمانی وارد مجلس میشوند که نماینده گان رد صلاحیت شده هم اجازه ورود  به نشست ها را بیابند.

درنشست روز شنبه ولسی جرگه نثاراحمد فیضی غوریانی که از ولایت هرات  به همراه هشت نامزد دیگراز سوی کمیسیون مستقل انتخابات برنده شناخته شده اند نیز سوگند یاد کرد.

نثار احمد فیضی غوریانی كه بجای محمد رفیق شهیرمعرفی شده است گفت:

“دراین نشست برخی از نماینده گان بیطرف از وضعیت کنونی مجلس نماینده گان اظهار نگرانی کردند و هشدار دادند در صورت دوام این وضعیت مجلس نماینده گان برای همیشه بی اعتبار خواهد شد.”

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار ساحوی

شهباز شریف از تمدید آتش‌بس استقبال کرد؛ ابراز امیدواری برای توافق صلح در اسلام‌آباد

دونالد ترمپ پیش‌تر اعلام کرده بود آتش‌بس تمدید می‌شود تا زمان ارائه طرح از سوی ایران و ادامه مذاکرات.

Published

on

صدراعظم پاکستان، شهباز شریف، از تصمیم رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترمپ، برای تمدید آتش‌بس در درگیری میان ایران و ایالات متحده و اسرائیل استقبال کرده و از آن قدردانی کرده است.

شریف روز چهارشنبه در پیامی گفته است که از اقدام امریکا در پذیرش درخواست پاکستان برای تمدید آتش‌بس قدردانی می‌کند؛ اقدامی که به گفته او، زمینه را برای ادامه تلاش‌های دیپلماتیک فراهم می‌سازد.

وی ابراز امیدواری کرده است که هر دو طرف به رعایت آتش‌بس ادامه دهند و بتوانند در دور دوم گفتگوها که در اسلام‌آباد برگزار می‌شود، به یک توافق جامع صلح دست یابند که به پایان دایمی این درگیری کمک کند.

این در حالی است که دونالد ترمپ پیش‌تر اعلام کرده بود آتش‌بس تمدید می‌شود تا زمان ارائه طرح از سوی ایران و ادامه مذاکرات.

مقام‌های پاکستانی می‌گویند گفتگوهای صلح در اسلام‌آباد با هدف کاهش تنش‌ها و رسیدن به راه‌حل سیاسی در جریان است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترمپ: در صورت نرسیدن به توافق حملات علیه ایران را از سر می‌گیریم

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا، در اظهاراتی تازه گفته است که ایران «چاره‌ای جز فرستادن» مذاکره‌کنندگان به دور جدیدی از گفتگوها به پاکستان ندارد.

ترمپ در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌بی‌سی گفت: «فکر می‌کنم در نهایت به یک توافق خوب خواهیم رسید. ما در موقعیت بسیار قوی برای مذاکره قرار داریم.»

وقتی از او پرسیده شد که اگر مذاکرات خوب پیش برود آیا آتش‌بس را تمدید خواهد کرد یا خیر، ترمپ گفت: «نمی‌خواهم این کار را انجام دهم. ما وقت زیادی نداریم.»

او اشاره کرد که ایالات متحده آماده است در صورت عدم رسیدن به توافق، حملات علیه ایران را از سر بگیرد.

وی افزود: «انتظار دارم بمباران ادامه پیدا کند، چون فکر می‌کنم این روش، رویکرد بهتری برای ورود به مذاکرات است. اما ما آماده‌ایم. یعنی نیروهای نظامی کاملاً آماده اقدام هستند.»

Continue Reading

اخبار ساحوی

سفر معاون رئیس‌جمهور امریکا به پاکستان در هاله‌ای از ابهام؛ مشارکت ایران نامشخص

گزارش‌ها از آمادگی‌های گسترده برای این نشست حکایت دارد و برخی منابع از ورود چندین طیاره نظامی امریکا به پاکستان در پیوند به این سفر خبر داده‌اند.

Published

on

بر اساس گزارش رسانه‌ها، انتظار می‌رود جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، برای دور دوم گفتگوهای غیرمستقیم با ایران به اسلام‌آباد سفر کند؛ اما ابهام‌ها در مورد حضور هیئت ایرانی همچنان پابرجاست.

منابع نزدیک به روند میانجی‌گری گفته‌اند که این مقام امریکایی شام سه‌شنبه واشنگتن را ترک کرده و قرار است روز چهارشنبه وارد پایتخت پاکستان شود. گفته می‌شود گفتگوها نیز در همان روز برنامه‌ریزی شده است.

در همین حال، گزارش‌ها از آمادگی‌های گسترده برای این نشست حکایت دارد و برخی منابع از ورود چندین طیاره نظامی امریکا به پاکستان در پیوند به این سفر خبر داده‌اند.

با این وجود، رسانه‌های دولتی ایران هرگونه اعزام هیئت به اسلام‌آباد را رد کرده و این گزارش‌ها را «بی‌اساس» خوانده‌اند. همچنین محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران، تأکید کرده که تهران مذاکرات تحت فشار یا تهدید را نمی‌پذیرد.

این مواضع متضاد، تردیدها را در مورد برگزاری این نشست افزایش داده است. پاکستان که پیش‌تر نقش میانجی را میان دو طرف ایفا کرده، همچنان تلاش دارد کانال‌های دیپلماتیک را باز نگه دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!