Connect with us

اخبار ساحوی

در پی حمله طالبان مسلح در کندز ۵ سرباز افغان کشته شدند

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

در پی حمله طالبان مسلح بالای یک پاسگاه نیروهای ارتش ملی در ولایت کندز پنج سرباز افغان کشته شدند.

امر الدین ولی عضو شورای ولایتی کندز میگوید که طالبان مسلح حوالی ساعت ۲ بامداد امروز دوشنبه، ۲۸ دلو، بالای یک پاسگاه نیروهای ارتش در ساحه «شوره خاک» در روستای «سه درک» اطراف شهر کندز یورش بردند.

به گفته وی در این رویداد هفت سرباز جان باخته و سه نفر دیگر زخم برداشته است. اما وزارت دفاع کشته شدن پنج سرباز و زخمی شدن سه سرباز دیگر را تایید کرده است.

این وزارت در اعلامیه ای میگوید که نیروهای افغان حمله طالبان را به عقب زده و تلفات سنگین به این گروه وارد کرده اند.

در اعلامیه آمده است که نیروهای کمکی به محل رسیده اند و طالبان مورد حملات هوایی نیز قرار گرفته اند که تلفات سنگین به آنان وارد شده است. اما در مورد شمار دقیق تلفات طالبان چیزی نگفته است.

اعلامیه می‌افزاید که در این رویداد پنج سرباز جان باخته و سه تن دیگر نیز زخم برداشته اند.

در اعلامیه آمده است: “نیروهای ملی دفاعی و امنیتی در عملیات های اخیر شان در ولایت کندز تلفات سنگین به طالبان وارد کرده و ساحات و‌ اراضی وسیع را از وجود طالبان پاکسازی کردند.”

این وزارت تاکید ورزیده است که عملیات نیروهای افغان برای سرکوب طالبان در ولایت کندز به شدت ادامه دارد.

در همین حال گروه طالبان ادعا میکند که در این رویداد دست کم ۱۹ سرباز افغان کشته شده و مقداری سلاح و مهمات را نیز با خود برده اند.

اخبار ساحوی

ایران می‌گوید یک جت اف-۳۵ امریکا را سرنگون کرده است

Published

on

سپاه پاسداران ایران روز جمعه اعلام کرد که یک جت اف-۳۵ متعلق به امریکا را در بخش‌های مرکزی این کشور سرنگون کرده است.

خبرگزاری تسنیم به نقل از بیانیه سپاه گزارش داده که به دلیل نابودی این جت، سرنوشت پیلوت آن همچنان نامعلوم است.

این دومین باری است که ایران در جریان تنش‌های جاری از ۲۸ فبروری به این‌سو، ادعا می‌کند یک جت اف-۳۵ امریکا را نابود کرده است.

با این حال، ایالات متحده تاکنون به این گزارش واکنشی نشان نداده است.

ایران پیش‌تر در ۱۹ مارچ نیز اعلام کرده بود که یک جت اف-۳۵ امریکا را سرنگون کرده است؛ ادعایی که از سوی واشنگتن رد شد.

تهران همچنین روز پنج‌شنبه ادعا کرده بود که یک جت اف-۱۶ اسرائیل را نیز سرنگون کرده است.

تنش‌ها در منطقه پس از موجی از حملات هوایی امریکا و اسرائیل که در ۲۸ فبروری آغاز شد، همچنان در سطح بالایی باقی مانده است. منابع ایرانی می‌گویند این حملات بیش از ۱۳۰۰ کشته، از جمله شماری از مقام‌های ارشد، برجا گذاشته است.

در پاسخ، ایران حملات پهپادی و راکتی را علیه اسرائیل و همچنین اهدافی در اردن، عراق و چندین کشور حوزه خلیج که میزبان تأسیسات نظامی امریکا هستند، انجام داده است. این درگیری‌های ادامه‌دار باعث تلفات، خسارات به زیربناها و اختلال در ترافیک هوایی منطقه و بازارهای جهانی شده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

حمله پهپادی به پالایشگاه مینا الاحمدی کویت

اردوی کویت نیز پیش‌تر اعلام کرده بود که سیستم دفاع هوایی این کشور در حال مقابله با حملات راکتی و پهپادی دشمن هستند.

Published

on

سانه‌های دولتی کویت گزارش داده‌اند که صبح روز جمعه پالایشگاه «مینا الاحمدی»، یکی از بزرگ‌ترین تأسیسات نفتی این کشور، هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.

شرکت نفت کویت در بیانیه‌ای اعلام کرده که در نتیجه این حمله، در برخی از واحدهای عملیاتی پالایشگاه آتش‌سوزی رخ داده است، اما تاکنون هیچ‌گونه تلفات جانی گزارش نشده است.

اردوی کویت نیز پیش‌تر اعلام کرده بود که سیستم دفاع هوایی این کشور در حال مقابله با حملات راکتی و پهپادی دشمن هستند.

شرکت نفت کویت افزوده است که وضعیت کیفیت هوا در مناطق اطراف پالایشگاه به‌طور دوامدار تحت نظارت قرار دارد و تا کنون هیچ‌گونه پیامد منفی محیطی زیست‌ در پی این حمله ثبت نشده است.

همچنان گروهی کمکی و اطفائیه در محل حضور دارند و تلاش‌ها برای مهار آتش و جلوگیری از گسترش آن ادامه دارد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

اتباع ایرانی از ورود یا ترانزیت از طریق امارات منع شدند

Published

on

 وب‌سایت شرکت هوایی امارات مستقر در دبی روز چهارشنبه اعلام کرد که اتباع ایرانی اجازه ورود یا ترانزیت از طریق امارات متحده عربی را ندارند.

با این حال، وب‌سایت شرکت هوایی فلای‌دبی اعلام کرده که اتباع ایرانی دارای «ویزه طلایی» امارات متحده عربی از این قانون مستثنی هستند و اجازه ورود و ترانزیت از طریق این کشور را دارند.

این محدودیت‌ها همزمان با تشدید تنش‌ها بین ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس اعمال می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!