Connect with us

رویداد های اخیر

دُرانی: به رسمیت شناختن همزمان حکومت در کابل توسط کشورهای همسایه پیشنهاد خوبی است

منتشر شده

در

آصف علی دُرانی، نماینده ویژه پاکستان برای افغانستان گفته است که به رسمیت شناختن امارت اسلامی به گونه همزمان توسط کشورهای همسایه پیشنهاد خوبی است اما قبل از آن باید محیط مناسب فراهم و اوضاع بهتر شود.

دُرانی در مصاحبه با مجله پاکستانی «دیفینس جورنال» گفت: «به رسمیت شناختن دولت طالبان (امارت اسلامی) توسط پاکستان کافی نیست، سایر کشورهای منطقه نیز باید این کار را انجام دهند. به رسمیت شناختن همزمان دولت در کابل توسط همه کشورهای همسایه پیشنهاد خوبی است. برای آن، همه چیز باید بهتر شود و یک محیط مساعد ایجاد شود. من می‌گویم که این یک سیاست خوب است که دولت طالبان (امارت اسلامی) باید به طور جمعی به رسمیت شناخته شود.»

دُرانی همچنان گفت که پاکستان و افغانستان به مسئله تحریک طالبان پاکستان رسیدگی خواهند کرد و بهبود وضعیت امنیتی به نفع هردو کشور است.

از سوی دیگر، به دنبال خواست کابل برای شرکت در نشست بعدی سازمان همکاری شانگهای، سخنگوی رییس جمهور روسیه گفته است که شرکت امارت اسلامی در چنین نشست‌ها به اجماع کشورهای عضو بستگی دارد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفته است در جریان آماده‌ سازی نشست بعدی سازمان همکاری شانگهای، درخواست کابل هم بررسی خواهد شد.

وزارت خارجه کشور از اینکه به بیست‌ وسومین نشست سران سازمان همکاری شانگهای از امارت اسلامی دعوت نشده‌ بود انتقاد کرد.

با این حال، امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه با تاکاشی اوکادا، سفیر جاپان در کابل دیدار کرده است.  

معاون سخنگوی وزارت خارجه به نقل از سفیر جاپان می‌گوید که جاپان خواهان تعامل و گسترش همکاری‌ها در بخش‌های مبارزه با مواد مخدر، آموزش، تغییر اقلیم، حفاظت از آثار تاریخی و صحت است.

رویداد های اخیر

Drug cultivation in Afghanistan has ‘almost dropped to zero’: deputy interior minister

Published

on

Abdul Rahman Munir, the Deputy Minister for Counter-Narcotics at the Ministry of Interior, said on Saturday at the meeting of the Central Asian Regional Information and Coordination Centre for Combating Drugs (CARICC) in Uzbekistan that the cultivation, trafficking, and sale of narcotics in Afghanistan have “almost dropped to zero.”

Abdul Mateen Qani, spokesperson for the Ministry of Interior, said in a statement that Munir described the Islamic Emirate’s ongoing counter-narcotics campaign in Afghanistan as “a milestone of achievements.”

At the meeting, Munir emphasized cooperation among member countries and called on them to assist Afghan farmers in creating alternative livelihood opportunities so that the phenomenon of narcotics can be completely eradicated from Afghanistan.

Continue Reading

رویداد های اخیر

استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع کرد

Published

on

حکومت استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی افغانستان تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع نموده و دلیل آن را بدتر شدن وضعیت حقوق بشر به ویژه برای زنان و دختران اعلام کرده است.

پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، گفت که این مقام‌ها در «سرکوب زنان و دختران و تضعیف حکومتداری خوب یا حاکمیت قانون» دست داشته‌اند.

وانگ مقام‌های تحریم شده را به محدود کردن دسترسی زنان و دختران به آموزش، کار، آزادی رفت و آمد و مشارکت در زندگی عمومی متهم کرد.

این مقام‌ها شامل محمد خالد حنفی، وزیر امر بالمعروف و نهی عن المنکر؛ ندا محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی؛ عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه؛ و عبدالحکیم حقانی، رئیس ستره محکمه هستند.

سیف الاسلام خیبر، سخنگوی وزارت امر بالمعروف و نهی عن المنکر، از این تحریم‌ها انتقاد کرد.

او ادعا کرد کشورهایی که چنین اقداماتی را اعمال می‌کنند «خودشان ناقض حقوق زنان هستند» و اقدام استرالیا را توهین به ارزش‌های دینی و فرهنگی افغان‌ها خواند.

خیبر افزود که امارت اسلامی نقض حقوق صدها هزار زن را در چهار سال گذشته متوقف کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!