Connect with us

رویداد های اخیر

دیدار سرپرست وزارت اقتصاد با رئیس اداره مشارکت بین‌المللی اروپا

در این نشست، سرپرست وزارت اقتصاد از ادامه کمک‌های بشری اداره مشارکت بین‌المللی اروپا برای افغانستان قدردانی کرد.

منتشر شده

در

سرپرست وزارت اقتصاد، دین محمد حنیف، در دیدار با پیترس اوستوبس، رئیس اداره مشارکت بین المللی اروپا پیرامون بهبود همکاری‌های اقتصادی، همآهنگی برنامه‌ها و تداوم کمک‌های بشری و انکشافی بحث نمودند.

در این نشست، سرپرست وزارت اقتصاد از ادامه کمک‌های بشری اداره مشارکت بین‌المللی اروپا برای افغانستان قدردانی کرد. دوطرف پیرامون هماهنگی بیشتر در ترتیب برنامه‌ها و پلان‌های اداره مشارکت بین المللی اروپا برای افغانستان، مطابق به نیازمندی‌های اقتصادی مردم و اولویت‌های اقتصادی کشور در سکتورهای مختلف صحبت نمودند.

سرپرست وزارت اقتصاد، در مورد وضیعت موجود اقتصادی، دست آوردهای مهم اقتصادی، اولویت‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای و اقتصادی بمنظور ایجاد فرصت‌های کاری، کاهش میزان فقر و رشد اقتصادی پایدار تأکید کرد. سرپرست وزارت اقتصاد همچنان آزادسازی سرمایه‌های ارزی کشور، رفع تحریم‌های مالی و بانکی، و تمرکز جامعه جهانی بر همکاری در اجرای پروژه‌های انکشافی را برای توسعه اقتصادی افغانستان حیاتی خواند.

از سوی دیگر، آقای پیترس اوستوبس، رئیس اداره مشارکت بین المللی اروپا ضمن تأکید بر تداوم کمک‌های بشری به افراد نیازمند و مناطق آسیب پذیر از تغیرات اقلیمی، از تعهد این اداره به همکاری در تطبیق برنامه‌های حمایتی و انکشافی در بخش خدمات صحی، تداوی معتادین، تقویت سکتور زراعت، مبارزه با کشت مواد مخدر، حمایت از سکتور خصوصی و تشبثات کوچک، آغاز پروژه‌های کوچک تولید انرژی، راه اندازی برنامه‌های آموزش‌های حرفوی در مرکز و ولایات بمنظور ایجاد فرصت‌های کاری وبهبود اقتصاد خانوار به سرپرست وزارت اقتصاد اطمینان دادند.

رئیس اداره مشارکت بین المللی اروپا و هیئت همراهش همچنین اطمینان دادند، تا نظرات، پیشنهادات و واقعیت‌های عینی ارائه‌شده از سوی وزارت اقتصاد را در نشست پیش‌روی که قرار است در ماه جون سال روان به اشتراک کشورهای عضو اتحادیه اروپا و نهاد‌های بین المللی پیرامون تداوم کمک‌های بشری و اقتصادی به افغانستان برگزار خواهد شد، مطرح خواهند کرد.

رویداد های اخیر

برادر: علما روحیه حفظ نظام اسلامی و منافع ملی را در میان مردم تقویت کنند

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، می‌گوید که علما باید زبان وعظ و منبر را نرم‌تر سازند و در کنار بیان مکلفیت‌های دینی، روحیه حفاظت از نظام اسلامی و منافع ملی را نیز در مردم تقویت کنند.

آقای برادر امروز (چهارشنبه) در مراسم دستاربندی مدرسه «جامعه فتح‌العلوم کابل» افزود که مدارس، پایه‌های مقدس علم دینی، جهاد، اخلاق نبوی، تربیت روحی و فکری و نهضت اسلامی در جوامع اسلامی به‌شمار می‌روند.

برادر تصریح کرد: «در افغانستان، روایت اسلامیِ فرضیت جهاد مقدس از مدارس ظهور کرد، به قریه‌ها و شهرها گسترش یافت و به عملی و تقابل مبدل شد که لشکرهای بزرگ کفر را شکست داد.»

او نقش مدارس را در اصلاح فکری جامعه، از میان برداشتن فرهنگ‌های غیر اسلامی و حفظ روایت‌های اسلامی بسیار مهم دانست و تأکید کرد که مدارس باید در هر شرایطی مسیر اصلی و اساسی خود را حفظ نمایند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر امور خارجه امارت اسلامی برای سفر به ایران دعوت شد

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

نشست دوجانبه وزرای تجارت افغانستان و قرغیزستان؛ تأکید بر گسترش روابط اقتصادی و تجارتی

در این دیدار، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با ابراز خوش‌آمدگویی به هیئت قرغیزستان، از پذیرش دعوت و سفر آنان به کابل قدردانی نمود.

Published

on

نشست دوجانبه‌ای میان نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان، و بکیت صدیکوف، وزیر اقتصاد و تجارت قرغیزستان، در کابل برگزار شد.

در این دیدار، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با ابراز خوش‌آمدگویی به هیئت قرغیزستان، از پذیرش دعوت و سفر آنان به کابل قدردانی نمود.

طرفین در جریان نشست پیرامون افزایش حجم تجارت با توجه به ظرفیت‌های موجود میان دو کشور، هدف‌گذاری اقلام مشخص صادراتی، توسعه ترانزیت و عقد موافقت‌نامه‌های ترانزیتی، جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی و مشترک، برگزاری نمایشگاه‌ها، کنفرانس‌ها و نشست‌های تجارتی و همچنین برگزاری جلسات منظم گروه کاری مشترک، تبادل نظر و بحث کردند.

همچنین، وزرای دو کشور بر تطبیق تفاهمات پیشین، به ویژه نقشه‌راه همکاری‌های اقتصادی و تجارتی میان امارت اسلامی افغانستان و قرغیزستان که در جریان سفر هیئت افغانستان به قرغیزستان به امضا رسیده بود، تأکید کردند.

این نشست در راستای گسترش همکاری‌های اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری میان افغانستان و قرغیزستان و تقویت روابط دوجانبه برگزار شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!