Connect with us

رویداد های اخیر

دیدار سفیر افغانستان در امارات با مسئولان شرکت هوایی «اتحاد» درباره آغاز پروازها

منتشر شده

در

بدرالدین حقانی، سفیر امارت اسلامی افغانستان در امارات متحده عربی با عمر سعید المعمری، رئیس امور امنیتی شرکت هوایی «اتحاد» دیدار کرده است.

در این نشست در مورد آغاز پروازهای «اتحاد» به افغانستان گفتگو شد. آقای المعمری در مورد جزئیات پروازها معلومات ارائه کرده و اطمینان داد که این پروازها در آینده نزدیک به‌طور منظم آغاز خواهد شد.

از سوی دیگر، بدرالدین حقانی گفت که آغاز پروازهای «اتحاد» به افغانستان روابط میان دو کشور را تقویت کرده و نقش مهمی در گسترش تجارت، تبادلات اقتصادی و رفت‌وآمد مردم ایفا خواهد کرد.

گفتنی است که حدود سه ماه قبل، شرکت هوایی اتحاد مستقر در ابوظبی اعلام کرد که پروازهای مستقیم به کابل را در دسمبر سال ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.

رویداد های اخیر

والی هرات: ایستگاه خط آهن رباط‌ پریان با معیارهای جهانی به‌زودی تکمیل می‌شود

Published

on

مولانا اسلام‌جار، والی هرات، در ادامه بررسی فعالیت‌های خط آهن هرات–خواف، از روند پیشرفت کار پروژه ساخت ایستگاه رباط‌ پریان در این ولایت بازدید کرد.

براساس خبرنامه دفتر والی هرات، آقای اسلام‌جار در بازدید از بخش‌های مختلف این پروژه، هدایات و راهنمایی‌های لازم را برای تسریع روند اجرایی آن با مسئولان مربوطه در میان گذاشت.

او خاطرنشان کرد که ایستگاه خط آهن رباط‌ پریان با معیارهای جهانی ساخته می‌شود و با تکمیل آن در آینده نزدیک، خط آهن تا رباط‌ پریان امتداد خواهد یافت.

همچنان مسئولان پروژه ساخت ایستگاه رباط‌ پریان با تأکید بر تسریع کار، اطمینان دادند که این ایستگاه به‌زودی به بهره‌برداری سپرده می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر صنعت و تجارت با همتای‌ بلاروسی‌اش درباره خریداری تیل دیزل و پطرول گفتگو کرد

Published

on

نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی در دیدار با آندری یوگنیویچ کوزنیتسوف، وزیر صنایع بلاروس در مورد بلندبردن سطح دادوستد میان دو کشور و خریداری تیل دیزل و پطرول از این کشور گفتگو کرده است.

آقای عزیزی این مطلب را در سفر خود به ازبکستان به وزیر صنایع بلاروس مطرح کرده است.

براساس خبرنامه وزارت صنعت و تجارت کشور، آقای عزیزی از سرمایه‌گذاران بلاروس دعوت نمود تا با استفاده از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در افغانستان به ویژه در سکتور ادویه سرمایه‌گذاری کنند.

خبرنامه افزوده است که در نتیجه دو طرف روی ایجاد تیم کاری به سطح معینان دو وزارت توافق کردند تا پیرامون موضوعات مورد بحث در این ملاقات به خصوص افزایش میزان تجارت دو کشور گفتگو نمایند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مجاهد ارتباط اعضای امارت اسلامی با گروه القاعده را با «جدیت» رد کرد

Published

on

سخنگوی امارت اسلامی افغانستان در واکنش به گزارش تازه انستیتوت خاورمیانه گفته که ادعای ارتباط اعضای امارت اسلامی با گروه القاعده نادرست است و آن را با «جدیت» رد کرده است.

ذبیح‌الله مجاهد در یک پیام صوتی در واکنش به گزارش‌های رسانه‌ای درباره یک پروژه تحلیلی در حال اجرا از سوی انستیتوت خاورمیانه که بیش از ۱۲۰۰ مقام امارت اسلامی را نقشه‌برداری کرده، افزوده است که امارت اسلامی نیازی ندارد با گروه‌های فرامرزی ارتباط داشته باشد.

مجاهد تصریح کرده است که چنین گزارش‌هایی با هدف مغشوش‌ساختن اذهان مردم و ایجاد تبلیغات منفی علیه امارت اسلامی منتشر می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!