Connect with us

رویداد های اخیر

دیدبان شفافیت خواهان ایجاد کارشیوه حسابده و کارا در روند استخدام در دادستانی کل شد

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

دیدبان شفافیت از دادستانی کل میخواهد، تا کارشیوه حسابده و کارایی برای استخدام دادستانان را بسازد که مناسب بستر کشور بوده و تمام تعیینات را در بر بگیرد.

فشرده پالیسی که روز چهارشنبه از سوی دیدبان شفافیت به نشر رسیده است، مدل پیشنهادی استخدام دادستانان جدید که در مسوده قانون تشکیل و صلاحیت دادستانی کل پیش بینی شده است را به بررسی گرفته است.

دراین سند با آنکه بر اصلاحات بنیادی تاکید شده، این نهاد میگوید مدل بدیل کارا را در مطابقت با معیارهای بین‌المللی به اداره دادستانی کل پیشنهاد کرده است.

سید اکرام افضلی رییس اجرایی دیدبان شفافیت میگوید: “ما از تعدیل قانون تشکیل و صلاحیت لوی سارنوالی (دادستانی کل) به عنوان گامی به جلو استقبال میکنیم اما میکانیزم استخدام سارنوالان (دادستانان) باید با معیارهای بین المللی تطابق داشته و تمام چرخه استخدام را در بر بگیرد.”

دیدبان شفافیت می افزاید که مسوده جدید اداره دادستانی کل در مقایسه با قانون نافذ کنونی مفص‌لتر است، اما فصلِ امور ذاتی دادستانان دارای مفادی نیست که بتواند فساد را در بخش استخدام کاهش داده و از بین ببرد.

ضیافت الله سعیدی افسر دادخواهی حاکمیت قانون دیدبان شفافیت گفته است: “اداره لوی سارنوالی(دادستانی کل) باید کمیسیون خدمات سارنوالی (دادستانی) را به منظور مبارزه موفق با فساد ایجاد کند.”

دیدبان شفافیت میگوید که دادستانی کل به تغییرات بنیادی بیشتر نیاز دارد. این تغییرات باید شامل گزینش هر دادستان کل آینده از طریق روند شفاف، باز و رقابتی باشد.

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

شمار جان باختگان حمله نظامیان پاکستانی بر سپین بولدک به پنج نفر افزایش یافت

Published

on

منابع به آریانا نیوز می‌گویند که شب گذشته در حمله نظامیان پاکستانی بر ولسوالی سپین بولدک ولایت کندهار، پنج غیرنظامی جان باخته و پنج تن دیگر زخمی شده اند.

این حمله دو روز پس از آن صورت می‌گیرد که بر بنیاد گزارش‌ها، دور جدید مذاکرات صلح بین افغانستان و پاکستان بدون نتیجه پایان یافت، اگرچه هر دو طرف توافق کردند که آتش‌بس خود را ادامه دهند.

مذاکرات اخیر در عربستان سعودی، جدیدترین مورد از سلسله نشست‌هایی بود که به میزبانی قطر، ترکیه و عربستان سعودی با هدف کاهش تنش‌ها پس از درگیری‌های مرگبار در نزدیکی خط فرضی دیورند در ماه اکتوبر، برگزار شد. ده‌ها نفر در درگیری‌های ماه اکتوبر جان باختند.

اسلام آباد ادعا می‌کند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان حملات اخیر در پاکستان را انجام داده‌اند. کابل این اتهام را رد می‌کند و می‌گوید نمی‌تواند مسئولیت تأمین امنیت داخل پاکستان را برعهده گیرد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، درباره حملات اخیر پاکستان گفته است که نیروهای افغان به این حملات واکنش نشان دادند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اندرابی: امارت اسلامی با اقدامات ملموس به نگرانی‌های امنیتی پاکستان پاسخ دهد

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری گفته است که شهباز شریف، صدراعظم این کشور و صدر جباروف، رئیس‌جمهور قرقیزستان که روز گذشته به اسلام‌آباد سفر کرده بود، هر دو طرف تعهد خود را نسبت به افغانستانی صلح‌آمیز، با ثبات و دارای آینده‌ای پایدار برای افغان‌ها ابراز کرده‌اند.

به گفته طاهر حسین اندرابی، هر دو طرف توافق کردند که امارت اسلامی باید تعهدات خود را در برابر جامعه جهانی عملی کند و برای پاسخ دادن به نگرانی‌های مشروع امنیتی پاکستان، با انجام اقدامات ملموس علیه گروه‌های تروریستی گام بردارد.

این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان بارها تأکید کرده که هیچ گروه تروریستی در خاک افغانستان حضور ندارد و به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه کشوری استفاده کند.

امارت اسلامی همچنین گفته است که نگرانی‌های امنیتی در پاکستان، مشکل داخلی این کشور است و خود باید برای مهار هر رویداد امنیتی اقدام کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!