Connect with us

رویداد های اخیر

دیدبان شفافیت خواهان ایجاد کارشیوه حسابده و کارا در روند استخدام در دادستانی کل شد

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

دیدبان شفافیت از دادستانی کل میخواهد، تا کارشیوه حسابده و کارایی برای استخدام دادستانان را بسازد که مناسب بستر کشور بوده و تمام تعیینات را در بر بگیرد.

فشرده پالیسی که روز چهارشنبه از سوی دیدبان شفافیت به نشر رسیده است، مدل پیشنهادی استخدام دادستانان جدید که در مسوده قانون تشکیل و صلاحیت دادستانی کل پیش بینی شده است را به بررسی گرفته است.

دراین سند با آنکه بر اصلاحات بنیادی تاکید شده، این نهاد میگوید مدل بدیل کارا را در مطابقت با معیارهای بین‌المللی به اداره دادستانی کل پیشنهاد کرده است.

سید اکرام افضلی رییس اجرایی دیدبان شفافیت میگوید: “ما از تعدیل قانون تشکیل و صلاحیت لوی سارنوالی (دادستانی کل) به عنوان گامی به جلو استقبال میکنیم اما میکانیزم استخدام سارنوالان (دادستانان) باید با معیارهای بین المللی تطابق داشته و تمام چرخه استخدام را در بر بگیرد.”

دیدبان شفافیت می افزاید که مسوده جدید اداره دادستانی کل در مقایسه با قانون نافذ کنونی مفص‌لتر است، اما فصلِ امور ذاتی دادستانان دارای مفادی نیست که بتواند فساد را در بخش استخدام کاهش داده و از بین ببرد.

ضیافت الله سعیدی افسر دادخواهی حاکمیت قانون دیدبان شفافیت گفته است: “اداره لوی سارنوالی(دادستانی کل) باید کمیسیون خدمات سارنوالی (دادستانی) را به منظور مبارزه موفق با فساد ایجاد کند.”

دیدبان شفافیت میگوید که دادستانی کل به تغییرات بنیادی بیشتر نیاز دارد. این تغییرات باید شامل گزینش هر دادستان کل آینده از طریق روند شفاف، باز و رقابتی باشد.

رویداد های اخیر

اردوی امریکا تایید کرد که حمله انتحاری ۲۰۲۱ در میدان هوایی کابل توسط عبدالرحمن لوگری انجام شده بود

Published

on

(Last Updated On: حمل ۲۷, ۱۴۰۳)

اردوی ایالات متحده برای اولین بار نام عامل حمله انتحاری در میدان هوایی بین المللی کابل در سال ۲۰۲۱ را اعلام کرد.

به گزارش تلویزیون «ای بی سی نیوز» یافته‌های یک بررسی به دستور قوماندانی مرکزی امریکا نشان می‌دهد که ادعاها مبنی بر اینکه سربازان امریکایی پیش از انفجار، عامل انتحاری را شناسایی کرده بودند، حقیقت ندارد.

مقام‌های امریکایی اعلام کرده اند که عامل انفجار انتحاری که باعث کشته شدن ۱۳ سرباز امریکایی و ۱۷۰ شهروند افغان شده بود، عبدالرحمن لوگری نام داشت.

به گفته آنان، او واسکت انتحاری اش را که حدود ۹ کیلوگرام مواد انفجاری داشت، منفجر کرد.

یک عضو تیم بررسی اردوی امریکا گفته است که لوگری از سال ۲۰۱۶ عضو داعش شاه خراسان بود و زمانی هم از سوی نیروهای ائتلاف بازداشت و زندانی شده بود.

داعش مسوولیت این حمله را برعهده گرفته است.

برخی از جمهوری‌خواهان در مجلس نمایندگان امریکا با اشاره به اظهارات یکی از سربازان این کشور، گفته اند که این حمله قابل جلوگیری بود.

این سرباز امریکایی که هنگام حمله در میدان هوایی حضور داشت، ادعا کرده که سربازان نسبت به یک مرد مشکوک شده بودند، اما اجازه نیافتند که به‌سوی او تیراندازی کنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ایران می‌گوید که در خاکش اجازه فعالیت سیاسی بر ضد امارت اسلامی را نمی‌دهد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۲۷, ۱۴۰۳)

معاون سفیر ایران در کابل در دیدار با مولوی عبدالکبیر، معاون سیاسی رئیس‌الوزرا گفته است که مخالفان امارت اسلامی در آن‌کشور به حیث مهاجر عادی زندگی می‌کنند و برای آنان اجازه فعالیت سیاسی داده نمی‌شود.

سید حسن مرتضوی افزوده است که کشورش تلاش‌ می‌کند تا زمینه تعامل مثبت کشورهای منطقه با امارت اسلامی را فراهم کند و روابط میان کابل و تهران را بیش از پیش گسترش دهد.

در این دیدار، معاون سیاسی رئیس الوزرا حمله‌ ایران بر اسرائیل را حق مشروع تهران دانسته و افزوده است که کابل می‌خواهد با همه همسایه‌ها روابط نیک داشته باشد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان مرحلهٔ جدید اخراج مهاجرین افغان را از امروز به اجرا می‌گذارد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۲۷, ۱۴۰۳)

انتظار می رود از روز دوشنبه (۲۷حمل) حکومت پاکستان مرحله دوم اخراج اجباری پناهجویان افغان را به اجرا بگذارد.

اما این مرحله با گذشته فرق دارد و کسانی را در بر می گیرد که سند اقامت در پاکستان را در دست دارند.

این پناهجویان سند ACC یا کارت شهروندی افغان و POR یا شهادتنامه ثبت نزد حکومت پاکستان را دارند.

شمار آنها هم به حدود ۸۵۰ هزار تن می‌رسد که سال‌ها و دهه‌ها را در پاکستان سپری کرده اند.

بر اساس آمار کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده‌گان، پس از اگست سال ۲۰۲۱ بیش از ۶۰۰ هزار تن از افغان‌ها، راه پاکستان را پیش گرفتند.

مقام‌های حکومت سرپرست افغانستان و اداره‌های سازمان ملل متحد تخمین می‌کنند که بیش از نیم میلیون تن در جریان کمتر از شش ماه گذشته از پاکستان اخراج شده اند یا به صورت داوطلبانه به افغانستان باز گشته اند.

کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده‌گان، در یازدهم مارچ امسال آماری را نشر کرد و گفت که نزدیک به دو میلیون پناهجوی افغان در پاکستان بسر می‌برند و برای رسیده‌گی به آنها به ۳۶۸ میلیون دالر در سال ۲۰۲۴ نیاز دارد.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!