Connect with us

رویداد های اخیر

رئیس شورای مهاجرت ناروی: مردم افغانستان بیشتر از هر زمان دیگر به کمک‌های جامعه بین‌المللی نیاز دارند

منتشر شده

در

رئیس شورای مهاجرت ناروی می‌گوید که کمک‌های اضطراری به تنهایی مشکل افغانستان را حل نمی‌کند و باید کمک‌ها در بخش توسعه این کشور نیز صورت گیرد.

یان ایگلند روز گذشته (چهارشنبه، ۲۲سنبله) در چند پیام در شبکه ایکس نوشته است که در حال حاضر مردم افغانستان بیشتر از هر زمان دیگر به کمک‌های جامعه بین‌المللی نیاز دارند.

ایگلند همچنان گفته است که کارمندان شورای مهاجرت ناروی، به شمول زنان توانسته اند که کمک‌های اضطراری را به صورت مستقیم به زنان و مردان در افغانستان برسانند.

اما او در این مورد جزئیات بیشتر ارائه نکرده است.

رئیس شورای مهاجرت ناروی همچنان گفته که مسئولان ارشد نهادهای کمک‌رسانی در حالی نشستی را دیروز در مورد افغانستان برگزار کردند که وضعیت بشری در این کشور به شدت نگران کننده شده است.

رویداد های اخیر

پاکستان طرح امریکا برای اخراج افغان‌ها از طریق خاک خود را بررسی می‌کند

Published

on

وزارت امور خارجه پاکستان می‌گوید گزارش‌ها درباره برنامه اداره دونالد ترمپ برای اخراج افغان‌ها از طریق خاک پاکستان را بررسی می‌کند و برای یافتن راه‌حلی مورد توافق دو طرف، با طرف‌های ذی‌ربط مشورت دارد.

سجاد حیدر خان، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان، روز جمعه در یک نشست خبری این موضوع را بیان کرده و گفته است که اسلام‌آباد به هماهنگی نزدیک با متحدان و شرکای خود متعهد است.

سجاد حیدر خان گفت: «ما همچنان مطابق با تعهدات بین‌المللی و پروتوکول‌های تعیین‌شده خود عمل خواهیم کرد.»

او افزود که این موضوع در دست بررسی قرار دارد و تمام ابعاد آن با مشورت طرف‌های ذی‌ربط، به‌گونه دقیق ارزیابی می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بانک الفلاح پاکستان پس از ۲۰ سال به فعالیت خود در افغانستان پایان داد

Published

on

بانک الفلاح پاکستان پس از ۲۰ سال فعالیت در افغانستان، روند خروج خود از این کشور را تکمیل کرده و دارایی‌های خود را به غضنفر بانک فروخته است.

این بانک در اطلاعیه‌ای گفته است که معامله مربوطه به تاریخ ۵ نومبر، پس از امضای توافق‌نامه‌های نهایی، دریافت تأییدیه بانک مرکزی پاکستان و د افغانستان بانک و تکمیل سایر شرایط لازم، نهایی شده است.

در این اطلاعیه آمده است: «بانک الفلاح در پی این معامله، فعالیت‌های بانکی خود را در افغانستان متوقف کرده و روند بسته‌شدن شعبه‌هایش در این کشور را مطابق با الزامات قانونی و مقررات مربوط تکمیل خواهد کرد.»

بانک الفلاح فعالیت خود را در کابل در سال ۲۰۰۵ آغاز کرد و خدمات بانکی متعارف و اسلامی را ارائه می‌داد.

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

سراج‌الدین حقانی در مراسم فراغت بیش از ۴۰۰ طلبه در غزنی اشتراک کرد

Published

on

وزارت امور داخله اعلام کرده که سراج‌الدین حقانی، وزیر این وزارت، در مراسم فراغت بیش از ۴۰۰ طلبه مدرسه نورالمدارس در ولایت غزنی اشتراک کرده است.

به گفته این وزارت، فارغان از بخش‌های مختلف این مدرسه، اسناد فراغت‌شان را دریافت کردند.

وزارت امور داخله افزوده که حقانی در این مراسم، بر اهمیت کسب علم، اخلاق نیک و اصلاح فردی تأکید کرده و خدمات علما و مشایخ را در بخش‌های علمی، جهادی، نجات و بازسازی کشور ستوده است.

او همچنان بر پیروی از راه علما و گذشتگان و الگوگیری از اخلاق و ویژگی‌های پسندیده آنان تأکید کرده است

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!