Connect with us

رویداد های اخیر

روز جهانی معلم؛ حنفی: با افزایش امکانات دولتی معاش معلمین بیشتر خواهد شد

منتشر شده

در

معاون اداری رییس الوزرا می‌گوید که ارتقای کیفیت و کمیت معارف یکی از اولویت‌های امارت اسلامی می‌باشد و هر زمانی امکانات حکومتی بیشتر شود، معاش معلمین را افزایش خواهند داد.

عبدالسلام حنفی طی مراسمی در کابل به مناسبت گرامی‌داشت از «روز جهانی معلم» گفت که بعد از حاکمیت امارت اسلامی، وزارت معارف توانسته است به تعداد ۱۰ میلیون شاگرد را در ۱۸ هزار و۴۹۸ نهاد تعلیمی بواسطه ۲۴۵ هزار و ۶۷۱ معلم ترتیب و تنظیم کند.

آقای حنفی گفته است که در حال حاضر تمامی معاشات کارمندان در کشور از بودجه حکومت تعیین می‌گردد.

او گفت: «معاشات را نظر به امکانات دست‌داشته خود ترتیب و تنظیم کردیم، اگر ما چقدر امکاناتی که به دست داشته باشیم، ان‌شاء‌الله اولین کسانی که در معاشات شان زیادت صورت می‌گیرد، معلمین گرامی خواهد بود.»

در این مراسم، سرپرست وزارت معارف همچنان گفته است که این وزارت متعهد به عرضه خدمات در بخش علوم عصری و دینی می باشد و کوشش می‌کنند تا سهولت‌های لازم را به منظور آموزش، تعلیم و تربیه در سرتاسر کشور برای شاگردان فراهم کنند.

حبیب‌الله آغا گفت: «همین قسم وزارت معارف کشور تلاش دارد که تمامی حقوق استادان را نظر به توان مهیا و تمامی سهولت‌ها را به آنان مهیا کند.»

از سویی هم، برخی از معلمان از کم‌بودن معاشات شان شکایت دارند.

عبدالاحد امید زاده، معلم، گفت: «به مشکلات معلمین هیچ کس توجه نکرده و تا امروز هم همین گونه مشکلات معلمین پابرجا باقی مانده، مثلاً معاش معلمین کافی نیست.»

سید یاسین، معلم، نیز گفت: «معاش معلمین بسیار کافی نیست، معلمین نمی‌توانند که با این پول مصارف خویش را پوره کنند.»

رویداد های اخیر

سفارت افغانستان در مالیزیا پنجمین سالگرد امارت اسلامی را گرامی داشت

Published

on

سفارت امارت اسلامی افغانستان در مالیزیا، با برگزاری مراسمی با حضور مقام‌های دولتی و دیپلوماتیک این کشور، علما، اعضای خانواده‌های سلطنتی، نمایندگان نهادهای بین‌المللی و اسلامی، تاجران و افغان‌های مقیم مالیزیا، پنجمین سالگرد امارت اسلامی را گرامی داشت.

نقیب‌الله احمدی، سرپرست سفارت افغانستان در مالیزیا، این سالگرد را نتیجه شجاعت و فداکاری مردم افغانستان خواند و به پیشرفت‌های پنج سال گذشته در بخش‌های امنیت، ثبات، اقتصاد، زیربناها و خدمات عامه اشاره کرد.

وی بر تعامل متوازن با جهان و گسترش همکاری‌های افغانستان و مالیزیا در بخش‌های تجارت، ترانزیت، زراعت، معادن و سرمایه‌گذاری تأکید کرد.

در همین حال، داتو احمد اعظم عبدالرحمن، مشاور ویژه وزیر امور خارجه مالیزیا، پنجمین سالگرد امارت اسلامی را تبریک گفت و بر تداوم روابط میان دو کشور تأکید کرد.

او همچنین آمادگی مالیزیا را برای شریک‌ساختن تجارب در بخش‌های بانکداری اسلامی، تصدیق حلال، صحت عامه، زراعت، معادن و حکومتداری خوب اعلام کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفیر قطر در کابل برای نخستین‌بار به پنجشیر سفر کرد

Published

on

دفتر رسانه‌های پنجشیر می‌گوید که مردوف القاشوتی، سفیر قطر در کابل، برای نخستین‌بار در پی تلاش‌های اداره محلی پنجشیر برای جلب سرمایه‌گذاری و پروژه‌های انکشافی، به این ولایت سفر کرده است.

محمدآغا حکیم، والی پنجشیر، در دیدار با سفیر قطر، روابط میان افغانستان و قطر را مهم دانست و خواستار افزایش سرمایه‌گذاری کشورهای اسلامی و تاجران عرب در این ولایت شد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های پنجشیر در بخش‌های باغداری، زراعت و معادن گفت که سیب، گیلاس، انگور و چارمغز از محصولات مهم این ولایت است و زمینه برای سرمایه‌گذاری در این بخش‌ها فراهم است. به گفته او، در حال حاضر استخراج از حدود ۶۰۰ معدن جریان دارد و حدود دو هزار معدن دیگر نیز تثبیت شده است.

سفیر قطر نیز افغانستان را کشور برادر و دوست دیرینه قطر خواند و بر حمایت کشورش از افغانستان تأکید کرد. وی گفت که قطر برای تطبیق پروژه‌های مختلف در پنجشیر مصمم است و در بخش ایجاد شرکت‌های پروسس میوه‌های تازه و خشک این ولایت، سرمایه‌گذاری‌هایی انجام خواهد شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تفاهم‌نامه ایجاد شرکت سهامی مشترک میان اتاق‌های تجارت و صنایع و معادن امضا شد

Published

on

تفاهم‌نامه ایجاد یک شرکت سهامی مشترک میان اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان و اتاق صنایع و معادن، با هدف اجرای پروژه‌های بزرگ اقتصادی و زیربنایی و افزایش سرمایه‌گذاری در کشور، امضا شد.

این تفاهم‌نامه روز سه‌شنبه، ۲۷ اسد، در حضور ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، در مرکز اطلاعات و رسانه‌های حکومت به امضا رسید.

ملا برادر در این نشست گفت که ایجاد این شرکت می‌تواند زمینه را برای تأمین مالی پروژه‌های بزرگ و توسعه سرمایه‌گذاری در افغانستان فراهم کند.

او گفت که بخش خصوصی در رشد اقتصادی کشور نقش مهمی دارد و می‌تواند در افزایش تولید، ایجاد فرصت‌های کاری، توسعه صادرات و تأمین مالی پروژه‌های بزرگ سهم بگیرد.

معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا افزود که از طریق این شرکت، سرمایه‌های تاجران، صنعت‌کاران و سرمایه‌گذاران در یک چارچوب منظم و شفاف گردآوری شده و از ظرفیت مشترک آنان برای اجرای پروژه‌های بزرگ استفاده خواهد شد.

ملا برادر همچنین گفت که برای سرمایه‌گذاران و صنعت‌کاران در افغانستان محیط امن فراهم شده و اقدامات لازم برای ایجاد سهولت‌های قانونی، اداری و اقتصادی و کاهش موانع سرمایه‌گذاری انجام شده است.

او از تاجران، صنعت‌کاران و سرمایه‌گذاران خواست ظرفیت‌های خود را یک‌جا کرده و برای توسعه اقتصادی کشور به‌گونه مشترک سرمایه‌گذاری کنند.

بر اساس این تفاهم‌نامه، شرکت سهامی مشترک در بخش اجرای پروژه‌های زیربنایی در بخش‌های مختلف فعالیت خواهد کرد و زمینه‌های جدیدی برای سرمایه‌گذاری در کشور فراهم می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!