Connect with us

رویداد های اخیر

روسیه طرحی را برای به رسمیت شناختن حکومت امارت اسلامی و رهبری جدید سوریه تصویب کرد

در حال حاضر هیچ کشوری حکومت امارت اسلامی در افغانستان را که در آگست ۲۰۲۱ پس از خروج بی نظم نیروهای تحت رهبری ایالات متحده پس از ۲۰ سال جنگ، به قدرت رسید، به رسمیت نمی‌شناسد.

منتشر شده

در

پارلمان روسیه روز سه‌شنبه (۲۷ قوس)، قانونی را تصویب کرد که امکان تعلیق ممنوعیت سازمان‌هایی که مسکو آن‌ها را گروه تروریستی می‌داند، فراهم می‌کند. این اقدام راه را برای عادی‌سازی روابط با حکومت امارت اسلامی در افغانستان و شاید با حاکمان جدید سوریه هموار می‌سازد.

در حال حاضر هیچ کشوری حکومت امارت اسلامی در افغانستان را که در آگست ۲۰۲۱ پس از خروج بی نظم نیروهای تحت رهبری ایالات متحده پس از ۲۰ سال جنگ، به قدرت رسید، به رسمیت نمی‌شناسد.

رویترز نوشته است که قانونی در پارلمان روسیه به تصویب رسیده که راه را برای به رسمیت شناختن دولت‌ها یا گروه‌‎هایی که مسکو آنها را تروریستی می‎‌نامد، هموار کرده است. این قانون می‌تواند به روسیه اجازه دهد حکومت امارت اسلامی در افغانستان و همچنین گروه تحریرالشام سوریه را به رسمیت بشناسد.

رویترز با اشاره به وعده امارت اسلامی برای مبارزه با داعش در افغانستان گزارش داده است  که روسیه نگران تهدیدات داعش در آسیای میانه و قفقاز است و به امارت اسلامی به‌عنوان متحدی در مبارزه با تروریسم نگاه می‌کند.

پوتین چندی پیش گفته بود که امارت اسلامی قادر است نقش اساسی برای مقابله با تروریسم بازی کند. این یک چراغ سبز از سوی رهبری روسیه برای به رسمیت شناختن امارت اسلامی تعبیر شده است.

در همین حال، رمضان قدیروف، رهبر منطقه مسلمان نشین چچن روسیه نیز چند روز پیش خواستار خروج هیات تحریرالشام از فهرست تروریستی روسیه شده بود. این گروه توانست بشار اسد رییس جمهور سوریه را سرنگون کند.

رویداد های اخیر

لوی درستیز: ارتش امارت اسلامی به پای خود ایستاده است

Published

on

محمد فصیح‌الدین فطرت، لوی درستیز قوای مسلح می‌گوید که در چهار سال گذشته، نیروهای ارتش امارت اسلامی در دفاع و حفاظت از افغانستان هیچ‌گونه تردیدی به خود راه نداده‌اند و امروز ارتش کشور به پای خود ایستاده است.

براساس خبرنامه وزارت دفاع، آقای فطرت این اظهارات را در نشستی با نمایندگان رسانه‌ها، تحلیلگران سیاسی و شماری از مسئولان کشور به‌منظور هماهنگی و تقویت همکاری‌ها بیان کرده و افزوده است: «ملت‌هایی که نمی‌توانند به پای خود بایستند و به دیگران متکی باشند، حتی اگر رشد کنند، قادر به پیشرفت واقعی نخواهند بود.»

فطرت همچنان از نقش رسانه‌ها در تأمین امنیت و همراهی با نیروهای دفاعی کشور قدردانی کرد و تصریح کرد: «ما و شما به‌عنوان فرزندان این سرزمین، باید دست‌به‌دست هم بدهیم و کشور را با هم بسازیم، به نیروهای خود افتخار کنیم و در آبادانی کشور با تمام توان تلاش نماییم. ما ارتشی را ایجاد کرده‌ایم که از شرف، تمامیت ارضی و مرزهای کشور دفاع می‌کند و پاسدار آزادی ماست.»

او تاکید کرد که امارت اسلامی در تلاش است تا ارتش مجهز به سلاح‌های مدرن تشکیل دهد تا در هر شرایطی از خاک کشور دفاع نماید.

وی بیان نمود که ارتش کشور به مردم ثابت کرده که هر کسی با نیت سوء به این سرزمین بنگرد، با پاسخ قاطع و شجاعانه مواجه خواهد شد و به همسایگان نیز ثابت شده است که هرگونه تجاوز به افغانستان، پاسخ چندین‌برابری در پی خواهد داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر صحت‌ عامه در نشست سازمان صحی جهان پیرامون طب سنتی در هند اشتراک کرد

Published

on

نورجلال جلالی، وزیر صحت‌ عامه امارت اسلامی در جریان سفر رسمی‌اش به هند، در دومین نشست سازمان صحی جهان در مورد طب سنتی اشتراک کرده است.

وزارت صحت عامه امروز (پنجشنبه) در خبرنامه‌ای نوشته است که این نشست با حضور نمایندگان حدود ۱۰۰ کشور، وزرای صحت ۲۳ کشور جهان، متخصصان مسلکی از کشورهای مختلف و مسئولان حوزه‌های مختلف سازمان صحی جهان در هند برگزار شد.

در این نشست، پیرامون معیاری‌سازی طب سنتی، آموزش افراد فعال در این بخش، به رسمیت شناختن طب سنتی به‌عنوان یک واقعیت، و شریک‌سازی تجارب کشورها در این زمینه بحث شده است.

وزارت صحت عامه هدف از اشتراک در این کنفرانس را معیاری‌سازی طب سنتی در افغانستان عنوان کرده و افزوده است که این بخش از چندین دهه بدین‌سو به‌گونه غیرمعیاری و بدون نصاب و اصول مشخص تطبیق می‌شود، اما اخیراً روند تنظیم و سازمان‌دهی آن سرعت گرفته است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افزایش همکاری‌های تجاری و مالی دیجیتال میان افغانستان و قرغیزستان

دراین دیدار آقای حنفی بر آمادگی افغانستان برای گسترش همکاری‌ها با قرغیزستان تأکید کرد و نیاز به ایجاد کانال‌های اداری و بانکی الکترونیکی میان دو کشور را برجسته ساخت.

Published

on

در ادامه تلاش‌ها برای تقویت روابط اقتصادی، عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان، با هیأتی بلندپایه به رهبری بخت سیدیکوف، وزیر اقتصاد و تجارت قرغیزستان، دیدار کرد. این دیدار بر ارتقای تجارت دوجانبه و دیجیتال‌سازی خدمات مالی متمرکز بود.

دراین دیدار آقای حنفی بر آمادگی افغانستان برای گسترش همکاری‌ها با قرغیزستان تأکید کرد و نیاز به ایجاد کانال‌های اداری و بانکی الکترونیکی میان دو کشور را برجسته ساخت.

وزیر قرغیزستان، سیدیکوف، ضمن اطمینان از ادامه کمک‌های بشردوستانه به افغانستان، تمایل کشورش برای همکاری در حوزه‌های حکومت‌داری الکترونیک، چاپ اوراق بهادار و سیستم‌های پرداخت الکترونیک را اعلام کرد.

این ملاقات گامی مهم در مسیر توسعه همکاری‌های اقتصادی و دیجیتال میان دو کشور منطقه‌ای قلمداد می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!