Connect with us

اخبار ساحوی

رونالاد نیومن: امریکا هیچگونه مداخله ی در انتخابات افغانستان نخواهد داشت

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

رونالاد نیومن سفیر پیشین امریکا در افغانستان میگوید: اگر در انتخابات آینده افغانستان دست کاری صورت  گیرد یک فاجعه در انتظار این کشور خواهد بود.

این دیپلومات پیشین امریکایی در افغانستان همچنان برگزاری انتخابات آینده را برای افغان ها سرنوشت ساز میداند ومیگوید: امریکا هیچگونه مداخله ی در انتخابات نخواهد داشت و تنها مراقب این رواند می باشد تا انتخابات آینده افغانستان به خوبی انجام شود.

گفته میشود که با نزدیک شدن زمان انتخابات، محافل سیاسی در داخل و بیرون از افغانستان با دغدغه های متفاوت برگزاری انتخابات را به بحث گرفته اند.

رونالادنیومن سفیر پیشین امریکا در افغانستان گفته است:” انتخابات آینده افغانستان برای مردم این کشور سرنوشت ساز است و در صورت هرگونه تخطی و عدم شفافیت سرونوشت این کشور فاجعه بار خواهد شد”.

رونالاد نیومن سفیر پیشین امریکا در افغانستان همچنا یاد آورد شده است که قدمی های مثبتی برای برگزاری انتخابات با تصویب قوانین و انتخابات اعضای کمیسیون گذاشته شده، اما برگزاری انتخابات نیاز به کار بیشتر دارد.

انتخابات افغانستان قرار است در ماه حمل سال آینده خورشیدی برگزار شود، اما هنوز هم نگرانی از نا امنی در روز انتخابات پا بر جا است.

Advertisement

اخبار ساحوی

سفر معاون رئیس‌جمهور امریکا به پاکستان در هاله‌ای از ابهام؛ مشارکت ایران نامشخص

گزارش‌ها از آمادگی‌های گسترده برای این نشست حکایت دارد و برخی منابع از ورود چندین طیاره نظامی امریکا به پاکستان در پیوند به این سفر خبر داده‌اند.

Published

on

بر اساس گزارش رسانه‌ها، انتظار می‌رود جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده، برای دور دوم گفتگوهای غیرمستقیم با ایران به اسلام‌آباد سفر کند؛ اما ابهام‌ها در مورد حضور هیئت ایرانی همچنان پابرجاست.

منابع نزدیک به روند میانجی‌گری گفته‌اند که این مقام امریکایی شام سه‌شنبه واشنگتن را ترک کرده و قرار است روز چهارشنبه وارد پایتخت پاکستان شود. گفته می‌شود گفتگوها نیز در همان روز برنامه‌ریزی شده است.

در همین حال، گزارش‌ها از آمادگی‌های گسترده برای این نشست حکایت دارد و برخی منابع از ورود چندین طیاره نظامی امریکا به پاکستان در پیوند به این سفر خبر داده‌اند.

با این وجود، رسانه‌های دولتی ایران هرگونه اعزام هیئت به اسلام‌آباد را رد کرده و این گزارش‌ها را «بی‌اساس» خوانده‌اند. همچنین محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران، تأکید کرده که تهران مذاکرات تحت فشار یا تهدید را نمی‌پذیرد.

این مواضع متضاد، تردیدها را در مورد برگزاری این نشست افزایش داده است. پاکستان که پیش‌تر نقش میانجی را میان دو طرف ایفا کرده، همچنان تلاش دارد کانال‌های دیپلماتیک را باز نگه دارد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترمپ: اگر ایران توافق منصفانه را نپذیرد، تمام نیروگاه‌ها و پل‌ها را نابود می‌کنیم

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، گفته است که نمایندگان امریکایی روز دوشنبه برای برگزاری دور دوم گفتگوها با ایران به اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان، سفر خواهند کرد.

آقای ترمپ روز یکشنبه در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت که ایالات متحده «یک توافق بسیار منصفانه و معقول» پیشنهاد داده و ابراز امیدواری کرد ایران آن را بپذیرد.

ترمپ هشدار داد در غیر این صورت، امریکا «تمام نیروگاه‌ها و تمام پل‌ها در ایران» را هدف قرار خواهد داد.

او همچنین ادعا کرد که ایران روز گذشته با تیراندازی در تنگه هرمز آتش‌بس را نقض کرده است. به گفته او، این حملات به سمت یک کشتی فرانسوی و یک کشتی باری بریتانیایی انجام شده است.

وی افزود که با وجود اعلام ایران درباره بستن تنگه هرمز، این گذرگاه به دلیل شرایط موجود عملاً محدود شده و به گفته او، ایران روزانه حدود ۵۰۰ میلیون دالر زیان می‌بیند، در حالی که ایالات متحده متحمل هیچ زیانی نمی‌شود.

ترمپ همچنین گفت ایران به‌سرعت و به‌راحتی عقب‌نشینی خواهد کرد و اگر توافق را نپذیرد، انجام اقدامات سخت‌گیرانه برای او «مایه افتخار» خواهد بود؛ اقداماتی که به گفته او، در ۴۷ سال گذشته باید توسط روسای‌جمهور پیشین امریکا انجام می‌شد.

او در پایان نوشت: «وقت آن رسیده است که ماشین کشتار جمهوری اسلامی متوقف شود.»

Continue Reading

اخبار ساحوی

ایران از بازگشایی تنگه هرمز خبر داد

Published

on

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، اعلام کرده که به دنبال آتش‌بس در لبنان، عبور و مرور تمامی کشتی‌های تجارتی از تنگه هرمز برای مدت باقی‌مانده آتش‌بس به‌گونه کامل باز شده است.

آقای عرقاچی در ایکس افزوده است که تنگه هرمز از طریق مسیر هماهنگ‌شده‌ای که قبلاً از سوی اداره بنادر و دریانوردی ایران اعلام شده بود، بازگشایی شده است.

از سویی هم، دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده امریکا، در شبکه اجتماعی ایکس از بازگشایی کامل تنگه هرمز از سوی ایران تشکر کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!