Connect with us

رویداد های اخیر

روند توزیع پاسپورت قنسولگری افغانستان در بمبئی هند آغاز شد

منتشر شده

در

وزارت امور خارجه خبر داده است که که جنرال قنسولگری امارت اسلامی در شهر ممبئی هند روند توزیع پاسپورت افغانستان در ممبئی را امروز آغاز کرده است.

در خبرنامه این وزارت آمده این روند بربنیاد فرمان رهبر امارت اسلامی و به منظور رسیدگی به نیازمندی‌های شهروندان کشور در هند آغاز شده است.

وزارت خارجه گفته شهروندانی که تاریخ پاسپورت‌های شان به پایان رسیده یا پاسپورت ندارند می‌توانند با ارائه مدارک معتبر به قنسولگری مراجعه و درخواست خود را برای دریافت پاسپورت ارائه دهند.

درهمین حال، قنسولگری افغانستان در بمبئی نیز با نشر اطلاعیه‌ای، از آغاز روند توزیع پاسپورت برای شهروندان افغان خبر داده است.

صفحه‌ قنسولگری افغانستان در ایکس اخیراً ایجاد شده است.

در متن کوتاه دیگر که روز گذشته در این صفحه نشر شده، آمده است که قنسولگری افغانستان در بمبئی از دوشنبه تا جمعه تمام خدمات کنسولی را ارائه می‌کند.

این درحالیست که به تازگی روزنامه هندی سندی گاردین گزارش داده است که هند در حال بررسی پذیرش شخصی به نام اکرام‌الدین کمیل، به نمایندگی از امارت اسلامی به‌عنوان جنرال قنسول دوم قنسولگری افغانستان در بمبئی است. طبق گزارش، آقای کمیل اخیرا با پاسپورت عادی به هند رفته است.

در این گزارش که روز یکشنبه (۲۰عقرب) نشر شد، آمده که دهلی نو در یک گام مهم در جهت گسترش روابط دیپلوماتیک با امارت اسلامی، احتمالا نماینده امارت اسلامی در هند را خواهد پذیرفت.

سندی گاردین نوشته است که امارت اسلامی اکرام‌الدین کمیل را برای کرسی جنرال قنسول دوم در قنسولگری افغانستان در بمبئی به دهلی نو پیشنهاد کرده است.

رویداد های اخیر

برادر: علما روحیه حفظ نظام اسلامی و منافع ملی را در میان مردم تقویت کنند

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، می‌گوید که علما باید زبان وعظ و منبر را نرم‌تر سازند و در کنار بیان مکلفیت‌های دینی، روحیه حفاظت از نظام اسلامی و منافع ملی را نیز در مردم تقویت کنند.

آقای برادر امروز (چهارشنبه) در مراسم دستاربندی مدرسه «جامعه فتح‌العلوم کابل» افزود که مدارس، پایه‌های مقدس علم دینی، جهاد، اخلاق نبوی، تربیت روحی و فکری و نهضت اسلامی در جوامع اسلامی به‌شمار می‌روند.

برادر تصریح کرد: «در افغانستان، روایت اسلامیِ فرضیت جهاد مقدس از مدارس ظهور کرد، به قریه‌ها و شهرها گسترش یافت و به عملی و تقابل مبدل شد که لشکرهای بزرگ کفر را شکست داد.»

او نقش مدارس را در اصلاح فکری جامعه، از میان برداشتن فرهنگ‌های غیر اسلامی و حفظ روایت‌های اسلامی بسیار مهم دانست و تأکید کرد که مدارس باید در هر شرایطی مسیر اصلی و اساسی خود را حفظ نمایند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر امور خارجه امارت اسلامی برای سفر به ایران دعوت شد

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

نشست دوجانبه وزرای تجارت افغانستان و قرغیزستان؛ تأکید بر گسترش روابط اقتصادی و تجارتی

در این دیدار، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با ابراز خوش‌آمدگویی به هیئت قرغیزستان، از پذیرش دعوت و سفر آنان به کابل قدردانی نمود.

Published

on

نشست دوجانبه‌ای میان نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان، و بکیت صدیکوف، وزیر اقتصاد و تجارت قرغیزستان، در کابل برگزار شد.

در این دیدار، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با ابراز خوش‌آمدگویی به هیئت قرغیزستان، از پذیرش دعوت و سفر آنان به کابل قدردانی نمود.

طرفین در جریان نشست پیرامون افزایش حجم تجارت با توجه به ظرفیت‌های موجود میان دو کشور، هدف‌گذاری اقلام مشخص صادراتی، توسعه ترانزیت و عقد موافقت‌نامه‌های ترانزیتی، جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی و مشترک، برگزاری نمایشگاه‌ها، کنفرانس‌ها و نشست‌های تجارتی و همچنین برگزاری جلسات منظم گروه کاری مشترک، تبادل نظر و بحث کردند.

همچنین، وزرای دو کشور بر تطبیق تفاهمات پیشین، به ویژه نقشه‌راه همکاری‌های اقتصادی و تجارتی میان امارت اسلامی افغانستان و قرغیزستان که در جریان سفر هیئت افغانستان به قرغیزستان به امضا رسیده بود، تأکید کردند.

این نشست در راستای گسترش همکاری‌های اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری میان افغانستان و قرغیزستان و تقویت روابط دوجانبه برگزار شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!