Connect with us

کوید۱۹

سازمان جهانی صحت هشدار داد که همه گیری کرونا اصلاً به نقطۀ پایان نزدیک نیست

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۲, ۱۴۰۱)

رئیس کل سازمان جهانی صحت، ضمن هشدار نسبت به بی خطر تلقی کردن سویۀ اُمیکرون، تأکید کرد که همه‌گیری کرونا به هیچ وجه رو به پایان نیست و احتمال می رود که بعد از اُمیکرون، شاهد ظهور سویه های جدیدی از این بیماری باشیم. 

تدروس آدهانوم گبریسوس، رئیس کل سازمان جهانی صحت ، در یک کنفرانس خبری در ژنو، تصریح کرد که در حال حاضر سویه اُمیکرون با سرعتی باورنکردنی در سطح جهان در حال گسترش است و به تمام کشورها راه یافته است. وی افزود: “تنها ظرف یک هفته اخیر، ۱۸ میلیون نفر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده‌اند.”

وی با بیان اینکه تا پایان همه گیری کرونا در جهان مسیری طولانی در پیش روست، تأکید کرد که “اصلاً به نقطۀ پایان پاندمی کرونا نزدیک نیستیم”.

رئیس کل سازمان جهانی صحت، تصریح کرد که به دلیل رشد باورنکردنی سویۀ اُمیکرون در جهان، “احتمال ظهور سویه‌های جدیدتر از ویروس کرونا نیز وجود دارد.”

وی در ادامه نسبت به برداشت‌های گمراه کننده پیرامون بی خطر تلقی کردن و کم اهمیت جلوه دادن سویۀ اومیکرون ویروس کرونا هشدار داد و تأکید کرد::”ممکن است که اُمیکرون در مجموع شدت کمتری داشته باشد اما این روایت که این یک بیماری بی خطر است، گمراه کننده است و هزینۀ بیشتری به همراه دارد.”

وی افزود:”اشتباه نکنید، سویۀ اُمیکرون نیز منجر به بستری شدن در بیمارستان و مرگ افراد می‌شود و حتی در موارد خفیف ابتلا هم مانند سیل، مراکز صحت و درمان را غرق کرده است”.

تدروس آدهانوم در بخش دیگری از سخنرانی خود، بار دیگر نسبت به آمار پایین واکسیناسیون در برخی از کشورها ابراز نگرانی کرد و تاکید کرد که میزان مرگ و میر در این کشورها چندین برابر خواهد بود.

رئیس سازمان جهانی صحت، در ادامه به رهبران کشورهای جهان هشدار داد که به دلیل گسترش وسیع سویۀ اُمیکرون و احتمال ظهور سویه های جدید، “اکنون زمان تسلیم شدن و به اهتزاز درآوردن بیرق سفید نیست.”

تدروس آدهانوم با بیان اینکه “افزایش موارد ابتلا به کووید در برخی کشورها به اوج خود رسیده است”، تأکید کرد: “اکنون نیاز فوری به حذف فشار بر سیستم صحی به ویژه در کشورهایی که هنوز پوشش واکسیناسیون پایینی دارند، وجود دارد”.

وی در ادامه گفت: “ما هنوز هم می توانیم با استفادۀ مؤثر از ابزارهای صحی و اجرای پروتکل ها و اقدامات صحی عمومی و اجتماعی که می دانیم کارآمد هستند، اثرات موج کنونی را به میزان قابل توجهی کاهش دهیم”.

رئیس سازمان جهانی صحت، پیشتر بارها هشدار داده بود که باید روندی متوازن در خصوص توزیع واکسین میان کشورهای توسعه‌یافته و فقیر وجود داشته باشد و تا زمانی که این توازن نسبی ایجاد نشود، همچنان نمی‌توانیم به پایان همه‌گیری امیدوار باشیم.

اظهارات اخیر تدروس آدهانوم بعد از آن مطرح می‌شود که آنتونی فائوچی، مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی امریکا ابراز امیدواری کرده بود که ویروس کرونا به زودی به یک بیماری مشابه سرماخوردگی تبدیل شود.

کوید۱۹

سازمان جهانی صحت پایان وضعیت اضطراری کووید-۱۹ را اعلام کرد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۱۶, ۱۴۰۲)

سازمان جهانی صحت اعلام کرده است که ویروس کرونا پس از سه سال تاثیرگذاری بر زندگی و اقتصاد و مرگ میلیون‌ها نفر، دیگر یک وضعیت «اضطراری صحی جهانی» نیست.

اعلام این خبر، گامی بزرگ در جهت پایان دادن همه‌گیری ویروسی است که سه سال پیش بالاترین سطح هشدار در مورد آن صادر شد.

تدروس آدهانوم گبریسوس، رییس سازمان جهانی صحت گفته که این ویروس زخم عمیقی در جهان برجای گذاشته و اعلام این خبر لحظه‌ای برای جشن گرفتن است.

اما او در عین حال به دولت‌ها هشدار داد که مراقب باشند و گفت که کرونا اکنون باید در کنار سایر بیماری‌های عفونی مدیریت شود.

رییس سازمان جهانی صحت همچنین نسبت به دانشمندانی که واکسین‌هایی حیاتی برای مقابله با کرونا ساختند، ادای احترام کرد.

آقای تدروس گفته است که دست کم ۷ میلیون نفر در جریان همه‌گیری این ویروس جان خود را از دست دادند.

اما او افزود که این ویروس احتمالا بیش از ۲۰ میلیون تن را کشته باشد‌ که این میزان سه برابر آمار رسمی ارایه شده است.

مقامات این سازمان گفته‌اند که میزان مرگ و میر این ویروس از زمان اوج که بیشتر از ۱۰۰ هزار نفر در هفته در جنوری ۲۰۲۱ بود، به بیش از۳۵۰۰ نفر در ۲۴ اپریل ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

رییس سازمان جهانی صحت گفته است: «دیروز کمیته اضطراری برای پانزدهمین بار تشکیل جلسه داد و به من توصیه کرد که به وضعیت اضطراری صحت عمومی پایان دهم. من این توصیه را پذیرفتم. بنابراین با امیدواری زیاد اعلام می‌کنم که کووید-۱۹ به عنوان یک وضعیت اضطراری صحی جهانی پایان یافته است.»

او همچنین افزود: «این تصمیم برای مدتی با دقت مورد بررسی قرار گرفت و براساس تجزیه و تحلیل دقیق معلومات اتخاذ شد.»

با این حال، آقای تدروس هشدار داده است که حذف بالاترین سطح هشدار به معنای پایان خطر نیست و گفت که وضعیت اضطراری می‌تواند در صورت تغییر شرایط بازگردانده شود.

Continue Reading

کوید۱۹

کرونا در ایران: ۹۰۰ مورد جدید و ۲۴ فوتی ثبت شد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۷, ۱۴۰۲)

به نقل از رسانه‌های ایران، وزارت صحت این کشور روز یکشنبه اعلام کرده است که در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۸۹۰ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در سراسر کشور شناسایی و ثبت شده است.

وزارت صحت ایران همچنان گزارش داده است که در مدت زمان مشابه ۲۴ مریض نیز از اثر بیمای کرونا جان باخته اند.

مرکز روابط عمومی وزارت صحت ایران در اعلامیه‌ای گفت:« طی ۲۴ ساعت گذشته بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۸۹۱ مریض جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و همزمان ۴۵۴ مریض دیگر طی ۲۴ ساعت گذشته بستری شدند..»

مرکز روابط عمومی این وزارتخانه اعلام کرد که وضعیت ۶۱۱ مریض از مبتلایان به کووید-۱۹ وخیم است.

Continue Reading

کوید۱۹

سازمان جهانی صحت: مسافران در پروازهای طولانی از ماسک استفاده کنند

Published

on

(Last Updated On: جدی ۲۱, ۱۴۰۱)

افزایش چشمگیر ابتلا به سویه جدید کووید۱۹ سازمان جهانی صحت را وا داشته است تا از کشورها بخواهد که مسافران پروازهای طولانی را به پوشیدن ماسک تشویق کنند.

در ۲۸ روز گذشته، بیشتر از ۱۵ میلیون نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شدند و بالاتر از ۵۳ هزار نفر بدلیل این مریضی جان دادند.

سویه جدید کرونا به شدت قابل سرایت است و حدود ۲۷.۶ درصد مریضان کرونا در ایالات متحده از سویه جدید این ویروس مریض شده‌اند.

از آغاز شیوع این مریضی در سال ۲۰۱۹ میلادی، بیش از ۶۶۵ میلیون نفر در جهان به کووید۱۹ مصاب‌ شده‌اند. بر اساس آمار پوهنتون جانز هاپکنز، این مریضی جان نزدیک به ۶ میلیون و ۷۱۲ هزار نفر را در بیش از سه سال شیوع گرفته است.

هرچند جمع‌آوری آمار دقیق از افغانستان با مشکلات مواجه است، اما طبق گزاش‌ها این مریضی نزدیک به ۸ هزار نفر در این کشور بدلیل ابتلا به کووید۱۹ جان باخته اند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!