Connect with us

رویداد های اخیر

سازمان ملل از رسیدگی به آسیب‌دیدگان سیلاب‌های اخیر در کشور خبر داد

منتشر شده

در

سازمان ملل متحد می‌گوید که اداره هماهنگ‌کننده کمک‌های بشری این سازمان (اوچا) در حال رسیدگی به آسیب‌دیدگان سیلاب‌های اخیر در مناطق مرکزی و شرقی افغانستان است.

فرحان الحق، معاون سخنگوی ملل متحد، طی نشستی گفته است که کارمندان اوچا برای هماهنگی و ارزیابی مناطق متأثرشده از سیلاب‌ها، با مقام‌های محلی و شرکای این سازمان به هدف رسیدگی به آسیب‌دیدگان دیدار کرده‌اند. 

فرحان الحق در این مورد گفته است: «مسوولین اوچا با مقامات و شرکای دیگر برای هماهنگی ارزیابی‌ها و بسیج پاسخ‌های بشردوستانه برای رسیدگی به سیلاب‌زدگان در افغانستان دیدارکردند. حداقل ۳۷ تن جان باخته و تعدادی در ولایات کابل و میدان‌ وردک زخمی شده‌اند. ده‌ها خانه نیز آسیب دیده و حدود ۵۰۰ جریب زمین زراعتی در ولایات ننگرهار و کنر زیر آب شده‌اند.»

از سویی هم، وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث می‌گوید که براساس هدایت رییس الوزرا به خانواده‌های جان باخته‌گان درپی این حوادث یکصدهزار و به زخمی‌ها نیز پنجاه هزار افغانی توزیع شده است.

بربنیاد آخرین آمارها، سیل ویرانگر در چند روز گذشته در ده ولایت کشور جان ۴۱ تن را گرفت و ۵۷ نفر دیگر را زخمی کرده است.

وزارت دولت در امور رسیدگی به حوادث می‌گوید که در اثر سرازیرشدن این سیلاب‌ها به ۹۲۰ خانه مسکونی و ۷ هزار جریب زمین زراعتی زیان رسیده است.

به گفته این وزارت، صدها راس مواشی نیز در نتیجه این سیلاب‌ها تلف شده‌اند.

گفتنی است که اداره هواشناسی از احتمال بارش باران و جاری‌شدن سیل در ۲۲ ولایت کشور به روز چهارشنبه هشدار داده و افزوده است که مقدار بارندگی از ۱۰ تا ۴۰ ملی متر خواهد بود.

رویداد های اخیر

شمار جان باختگان حمله نظامیان پاکستانی بر سپین بولدک به چهار نفر افزایش یافت

Published

on

منابع به آریانا نیوز می‌گویند که شب گذشته در حمله نظامیان پاکستانی بر ولسوالی سپین بولدک ولایت کندهار، چهار غیرنظامی جان باخته و چهار تن دیگر زخمی شده اند.

این حمله دو روز پس از آن صورت می‌گیرد که بر بنیاد گزارش‌ها، دور جدید مذاکرات صلح بین افغانستان و پاکستان بدون نتیجه پایان یافت، اگرچه هر دو طرف توافق کردند که آتش‌بس خود را ادامه دهند.

مذاکرات اخیر در عربستان سعودی، جدیدترین مورد از سلسله نشست‌هایی بود که به میزبانی قطر، ترکیه و عربستان سعودی با هدف کاهش تنش‌ها پس از درگیری‌های مرگبار در نزدیکی خط فرضی دیورند در ماه اکتوبر، برگزار شد. ده‌ها نفر در درگیری‌های ماه اکتوبر جان باختند.

اسلام آباد ادعا می‌کند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان حملات اخیر در پاکستان را انجام داده‌اند. کابل این اتهام را رد می‌کند و می‌گوید نمی‌تواند مسئولیت تأمین امنیت داخل پاکستان را برعهده گیرد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، درباره حملات اخیر پاکستان گفته است که نیروهای افغان به این حملات واکنش نشان دادند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اندرابی: امارت اسلامی با اقدامات ملموس به نگرانی‌های امنیتی پاکستان پاسخ دهد

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری گفته است که شهباز شریف، صدراعظم این کشور و صدر جباروف، رئیس‌جمهور قرقیزستان که روز گذشته به اسلام‌آباد سفر کرده بود، هر دو طرف تعهد خود را نسبت به افغانستانی صلح‌آمیز، با ثبات و دارای آینده‌ای پایدار برای افغان‌ها ابراز کرده‌اند.

به گفته طاهر حسین اندرابی، هر دو طرف توافق کردند که امارت اسلامی باید تعهدات خود را در برابر جامعه جهانی عملی کند و برای پاسخ دادن به نگرانی‌های مشروع امنیتی پاکستان، با انجام اقدامات ملموس علیه گروه‌های تروریستی گام بردارد.

این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان بارها تأکید کرده که هیچ گروه تروریستی در خاک افغانستان حضور ندارد و به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه کشوری استفاده کند.

امارت اسلامی همچنین گفته است که نگرانی‌های امنیتی در پاکستان، مشکل داخلی این کشور است و خود باید برای مهار هر رویداد امنیتی اقدام کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

صدراعظم مالیزیا خواستار حل مسالمت‌آمیز تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان شد

Published

on

صدراعظم مالیزیا، داتوک سری انوار ابراهیم، در تماس تیلفونی با صدراعظم پاکستان، شهباز شریف، نسبت به اوضاع نگران‌کننده در امتداد خط فرضی دیورند افغانستان و پاکستان ابراز نگرانی کرده و خواستار حل مسالمت‌آمیز تنش‌های موجود شد.

انوار ابراهیم با نشر یک پیام در فیس‌بوک گفته است که ثبات منطقه برای مالیزیا اهمیت ویژه دارد و تمامی طرف‌ها باید از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی راه‌حلی برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها پیدا کنند.

این تماس در حالی صورت گرفته است که بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان پس از سلسله حملات در ماه اکتوبر در مناطق خط فرضی دیورند افزایش یافته است.

صدراعظم مالیزیا علاوه بر بحث پیرامون وضعیت میان افغانستان و پاکستان، درباره روابط دوجانبه مالیزیا و پاکستان نیز با شهباز شریف تبادل نظر کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!