رویداد های اخیر

سازمان ملل: ۲۵۸ میلیون نفر در سال ۲۰۲۲ با ناامنی غذایی حاد مواجه شدند

Published

on

(Last Updated On: ثور ۱۴, ۱۴۰۲)

بر اساس گزارشی که روز چهارشنبه (۱۳ثور) منتشر شد، بیش از ۲۵۰ میلیون نفر در ۵۸ کشور در سال گذشته میلادی به دلیل درگیری‌ها، تغییرات اقلیمی، تأثیرات همه‌گیری کرونا و منازعه اوکراین با ناامنی غذایی حاد مواجه شدند.

گزارش جهانی درباره بحران‌های غذایی، یک اتحاد متشکل از سازمان‌های بشردوستانه که توسط سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا تأسیس شده است، می‌گوید مردم در هفت کشور سومالی، افغانستان، بورکینافاسو، هائیتی، نیجریه، سودان جنوبی و یمن با گرسنگی و مرگ مواجه بودند.

این گزارش نشان می‌دهد تعداد افرادی که با ناامنی غذایی حاد مواجه هستند و به کمک‌های غذایی فوری نیاز دارند – ۲۵۸ میلیون نفر – برای چهارمین سال متوالی افزایش یافته است؛ موضوعی که به گفته آنتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل، یک «کیفرخواست گزنده از شکست بشریت» در اجرای اهداف سازمان ملل برای پایان دادن به گرسنگی در جهان محسوب می‌شود.

در حالی که افزایش سال گذشته تا حدی به دلیل تجزیه و تحلیل جمعیت بیشتری بود، این گزارش نشان می‌دهد شدت این مشکل نیز افزایش یافته است و «روند نگران‌کننده‌ی وخامت را تشدید می‌کند.»

سازمان غذا و زراعت ملل متحد، گفته است که تداخل عوامل مختلف باعث تشدید معضل گرسنگی می‌شود. این عوامل شامل درگیری‌ها، تغیرات اقلیمی، تأثیر همه‌گیری کرونا و پیامدهای منازعه روسیه و اوکراین است که بر تجارت جهانی کود، عرضه گندم، غله و روغن تأثیر گذاشته است.

این تأثیر بر فقیرترین کشورهایی که به واردات مواد غذایی وابسته هستند، شدیدتر بوده است. این سازمان گفته است: «قیمت‌ها افزایش یافته است و آن کشورها به شکلی نامطلوب، تحت تأثیر قرار گرفته‌اند.»

ناامنی غذایی حاد زمانی رخ می‌دهد که ناتوانی فرد در مصرف غذای کافی، زندگی یا معیشت او را با خطر فوری مواجه کند.

Trending

خروج از نسخه موبایل