Connect with us

رویداد های اخیر

سرپرست وزارت صحت عامه با نماینده خاص مالیزیا برای افغانستان دیدار کرد

منتشر شده

در

قلندر عباد، سرپرست وزارت صحت عامه طی سفر اش به مالیزیا به نماینده خاص این کشور برای افغانستان دیدار کرده است.

وزارت صحت عامه با نشر خبرنامه‌ای روز جمعه گفت که در این دیدار آقای عباد گفت که افغانستان به عنوان قلب آسیا کشور بسیار مهمی است و نظر به اینکه مستقل است هیچ خطری را برای کشورهای دیگر ایجاد نمی‌کند.

وی افزود که دروازه های افغانستان به روی همه برای هر نوع تعامل مثبت باز است.

سرپرست وزارت صحت عامه در رابطه به موضوع معتادین گفت که غرب و حکومت سابق در افغانستان نتوانستند جلو معتادین را بگیرند اما امارت اسلامی در مدت کوتاهی معتادین را تداوی نمود و به این مشکل بزرگ پایان داد.

آقای عباد تصریح کرد که در حال حاضر هزاران زن و مرد در وزارت صحت کار می‌کنند و در زمینه های مختلف آموزش می‌بینند. وی افزود که مالیزیا یک کشور دوست و برادر مسلمان ما است و ما برای همکاری های دائمی و روابط دوجانبه در بخش صحت به تلاش خود ادامه خواهیم داد.

از سوی دیگر، داتو احمد اعظم، نماینده خاص مالیزیا برای افغانستان اطمینان داد که کشورش در کنار صحت، در سایر بخش‌ها نیز با افغانستان همکاری خواهد کرد.

او سفر سرپرست صحت عامه به مالیزیا را مهم خواند و نظر خود را درمورد موثریت روابط پایدارتر بیان کرد.

رویداد های اخیر

IEA FM Muttaqi, Iranian agriculture minister discuss economic cooperation

Published

on

 

Amir Khan Muttaqi, the Islamic Emirate’s Foreign Minister, met with Gholamreza Nouri Ghezeljeh, Iran’s Minister of Agriculture Jihad, in Kabul on Thursday.

Afghanistan’s Foreign Ministry said the two sides held comprehensive discussions on bilateral relations, expanding economic and transit cooperation, and holding the seventh meeting of the Joint Economic Commission between the two countries.

Muttaqi welcomed the progress in practical economic and transit cooperation between Afghanistan and Iran, saying there are further opportunities to expand bilateral ties.

Iran’s agriculture minister also stressed the importance of making use of existing opportunities for cooperation in various sectors and called for expanding current areas of cooperation.

Continue Reading

رویداد های اخیر

د افغانستان بانک ویزه‌کارت و اپلیکیشن جدید «حساب پی» را رونمایی کرد

Published

on

د افغانستان بانک طی نشستی امروز (پنجشنبه) در کابل از رونمایی ویزه‌کارت و اپلیکیشن جدید «حساب پی» خبر داده است.

احمدشاهپور میاخیل، معاون نظارت د افغانستان بانک، در این نشست بر استفاده مردم از کارت‌های دیجیتالی برای پرداخت و برداشت پول تأکید کرده است.

آقای میاخیل گفت که اعتمادسازی و ارائه خدمات بهتر مالی به مردم، از اولویت‌های کاری این بانک است. او افزود که دیجیتالی‌سازی نظام مالی کشور، گامی مهم در راستای الکترونیکی‌سازی معاملات به شمار می‌رود.

او افزود: «یگانه هدف ما این است که هر افغان بتواند پرداخت‌های خویش را با کارت، موبایل یا سایر ابزارها انجام دهد.»

از سوی دیگر، مسئولان برخی شرکت‌ها گفته‌اند که یک میلیون مشتری فعال در افغانستان از خدمات «حساب پی» استفاده می‌کنند.

آنان تأکید کرده‌اند که برای ایجاد تسهیلات بیشتر در بخش خدمات مالی در کشور متعهد هستند.

احمد خالد ودان، مالک یکی از شرکت‌ها، در این نشست گفت: «هدف ما تنها ساختن یک اپلیکیشن نیست؛ هدف ما سهم‌گیری در ساختن یک سیستم قوی، امن و قابل اعتماد مالی دیجیتالی در افغانستان است.»

این در حالی است که امارت اسلامی، به‌ویژه د افغانستان بانک، بارها بر دیجیتالی‌سازی معاملات پولی و تجاری در کشور تأکید کرده است.

به گفته این بانک، دیجیتالی‌سازی معاملات می‌تواند به افزایش شفافیت، سرعت و گسترش فعالیت‌های تجاری در کشور کمک کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدبان حقوق بشر خواستار آزادی کارمندان بازداشت‌شده ملل متحد و یک مؤسسه غیردولتی در افغانستان شد

Published

on

دیدبان حقوق بشر روز چهارشنبه در بیانیه‌ای خواستار آزادی دو کارمند سازمان ملل متحد و شش کارمند یک مؤسسه غیردولتی در افغانستان شد.

این نهاد گفته است که شش کارمند مرد بنیاد تحقیقات حقوقی زنان و کودکان ماه گذشته از دفتر این نهاد در کابل «به‌گونه اجباری ناپدید» شده‌اند. به گفته دیدبان حقوق بشر، این نهاد در برنامه‌های کمک‌رسانی و حمایت از حقوق زنان و کودکان فعالیت داشته است.

دیدبان حقوق بشر همچنین خواستار آزادی دو کارمند افغان هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) شد که گفته می‌شود روز یکشنبه از سوی امارت اسلامی در شهر هرات بازداشت شدند.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، به رویترز گفته است که در تلاش برای جمع‌آوری جزئیات درباره بازداشت‌های اخیر است، اما هنوز به اطلاعات نهایی و روشن دست نیافته است.

سازمان ملل متحد نیز بازداشت دو کارمند خود را تأیید کرده است. فرحان حق، معاون سخنگوی سرمنشی سازمان ملل متحد، روز چهارشنبه در یک نشست خبری گفت: «یوناما درباره اتهام‌های مطرح‌شده علیه آنان اطلاعی دریافت نکرده و اجازه دیدار با آنان نیز داده نشده است.»

فرشته عباسی، پژوهشگر افغانستان در دیدبان حقوق بشر، در بیانیه‌ای گفت که بازداشت کارمندان یوناما، توانایی سازمان ملل متحد برای ارائه «کمک‌های حیاتی» را تهدید می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117