Connect with us

تجارت

سیلوی مرکزی کابل فعالیت اش را از سرگرفت

منتشر شده

در

(Last Updated On: حوت ۲, ۱۴۰۰)

مقام‌های امارت اسلامی افغانستان میگویند که سیلوی مرکزی کابل پس از ۳۰ سال تاخیر فعالیت‌های خود را از سر گرفت.

مقام‌های سیلوی مرکزی کابل می‌گویند که پس از کابل سیلوها در ولایت‌های کندهار و هرات نیز فعالیت شان را آغاز خواهند شد.

انجنیر خیال محمد مایار، رییس سیلوی مرکزی کابل، می‌گوید که در حال حاضر دو داش تولیدی نان فعالیت دارند و روزانه درحدود ۱۰۰۰ نان و ۲۰۰ روت ناشتا تولید میکنند.

مایار افزود:” سیلوی مرکزی کابل ۶۵ سال قبل فعالیت اش را آغاز کرد که در آن حدود ۲۰۰۰ تن در آن کار میکرد، اما حالا بشمول ۱۲ زن ۱۳۸ تن در آن مصروف کار استند.”

مسوولان ریاست تخنیکی سیلوی کابل می‌گویند که با حمایت حکومت این بنیاد می‌تواند فعالیت‌های خود را گسترش دهد.

آنها می‌گویند گر چه ماشین‌ها قدیمی استند اما هنوز هم  قابل استفاده بوده و با آن کار کرده میتوانند.

ذاکر رسولی، انجینیر تخنیکی سیلوی کابل، در این باره گفت:” ما توان کار کردن را داریم، گر چه ماشین‌های ما قدیمی استند، اما ما در آن کار میکنیم. اگر ما قرارداد را بدست آوریم باز هم در مارکیت رقابت کرده میتوانیم.”

کارمندان این سیلو می‌گویند که در بیشتر بخش‌های این سیلو بلدیت دارند و می توانند کار کنند، اما وسایل سیلو باید ترمیم و یا هم نوسازی شود.

شاولی عمری، کارگر بخش آسیاب سیلو، در این باره گفت:” ۴۰ سال میشود، من اینجا استم، ما ظرفیت بالا داریم، مهم این است که ما کار را آغاز کنیم. ما میتوانیم باور مردم را بدست آوریم.”

سیلوی مرکزی کابل در پخت و پز، ذخیره گندم و آسیاب  گندم فعالیت دارد که به گفته مسوولین فعالیت‌های این سیلو توسعه خواهد یافت.

تجارت

سرپرست وزارت صنعت و تجارت با معاون صدر اعظم روسیه دیدار کرد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۸, ۱۴۰۳)

نور الدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت با الیکسی اوورچوک، معاون صدر اعظم روسیه در امور همکاری‌های بین المللی، سرگئی پاولوف، رئیس عمومی خط آهن روسیه، و دیمیتری زفیریف، معاون وزارت ترانسپورت روسیه دیدار کرده است.

طبق خبرنامه وزارت صنعت و تجارت که امروز (جمعه) منتشر شد، در این دیدار دو طرف در مورد افزایش و بیلانس تجارت دو جانبه، تعرفه ترجیحی برای کالاهای افغانستان، سرمایه گذاری روسیه در پروژه های معادن و بند های آبی افغانستان، و سهم افغانستان در دهلیز ترانسپورتی بین‌المللی شمال-جنوب گفتگو کردند.

آنان همچنان در باره کاهش هزینه انتقالات اموال از طریق خط آهن روسیه، رفع مالیه صادراتی بر مواد اولیه، ترتیب و تنظیم سفر هیات به بندر های استراخان و مخاچکالا و برگزاری کنفرانس تواصل تجارتی و نمایشگاه تولیدات و محصولات افغانستان در مسکو بحث نموده و در زمینه توافقات نیز صورت گرفت.

Continue Reading

تجارت

سرپرست وزارت صنعت و تجارت با رییس جمهور تاتارستان دیدار کرد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۷, ۱۴۰۳)

وزارت صنعت و تجارت حکومت سرپرست افغانستان می‌گوید که نورالدین عزیزی، سرپرست این وزارت در سفرش به تاتارستان با رییس جمهور این کشور دیدار کرده است.

وزارت صنعت و تجارت روز چهارشنبه (۲۶ ثور) با نشر خبرنامه‌ای از دیدار عزیزی با رستم مینیخانوف، رییس جمهور تاتارستان در حاشیه کازان فورم خبر داده است.

طبق خبرنامه، مینیخانوف از اشتراک عزیزی در «پانزدهمین فورم بین‌المللی اقتصاد روسیه و جهان اسلام» قدردانی کرده است.

در خبرنامه آمده است که دو طرف در مورد تجارت دوجانبه، ایجاد خانه تجارت روسیه در افغانستان، سفر رییس جمهور تاتارستان به کابل، سرمایه‌گذاری در تولید برق، انتقال آب، معادن، همکاری‌های کلتوری، اقتصادی و سایر موارد گفتگو کرده‌اند.

این درحالیست که سال گذشته نیز نورالدین عزیزی در رأس هیاتی به تاتارستان رفته بود.

این گردهمایی همه‌ساله از سوی‌ روسیه برگزار می‌شود و چهاردهمین دور این اجلاس نیز ماه ثور سال گذشته در همین کشور برگزار شده بود.

Continue Reading

تجارت

اداره ملی احصائیه: ارزش صادرات و واردات سال گذشته به ۱۰.۳ میلیارد دالر می‌رسد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۲۶, ۱۴۰۳)

اداره ملی احصائیه و معلومات روز چهارشنبه (۲۶ثور) گفته است که، در سال گذشته ارزش صادرات به یک میلیارد و ۷۷۷ میلیون و ۹۰۰ هزار دالر و ارزش واردات به ۸ میلیارد و ۵۷۶ میلیون و ۳۰۰ هزار دالر می‌رسد.

به گفته این اداره میوه‌‌جات در میان اقلام صادراتی کشور در سال گذشته بیش‌ترین سهم را به خود اختصاص داده که ارزش صادرات آن به ۶۴۵ میلیون و ۵۰۰ هزار دالر می‌رسد.

به همین ترتیب نباتات طبی، مواد معدنی و سبزیجات در جایگاه دوم، سوم و چهارم قرار دارند.

هم‌چنان سال گذشته مواد نفتی و روغنیات در میان اقلام وارداتی کشور بیش‌ترین سهم را به خود اختصاص داده که ارزش مجموعی آن به یک میلیارد و ۳۷۷ میلیون و ۹۰۰ هزار دالر می‌رسد و به همین ترتیب ماشین‌آلات، وسایط ترانسپورتی و پرزه‌جات با یک میلیارد و ۱۵ میلیون و ۹۰۰ هزار دالر در جایگاه دوم و منسوجات و فلزات و محصولات فلزی در جایگاه سوم و چهارم قرار دارند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!